Hae
My Project Is Me

Päivän luku

Jes! Jälleen yksi viikko takana ja uusi alkanut.. Toivottavasti uusi viikko sujuu samoissa merkeissä kuin edellinenkin.

Viime viikon aikana siis syötiin jotakuinkin kunnolla ja liikuttiin ihan suunnitelmanmukaisesti (päivittäiset kävelylenkit yhteensä noin 42km +muutamat lenkit päälle (joku 20km), vatsat+ojentajat taisin tehdä kotona kolmena tai neljänä päivänä ja sitten oli myös tanko ja jumppa, molemmat kerran).

Syömisten osalta siis jotakuinkin niin että rahkaa/smoothieta kulu päivittäin. Lämpimät ruuat koostuivat kanasta ja lohesta sekä tietty salaatista ja kasviksista. Lisäksi tosiaan tiistain vierailun tuloksena söin omenapiirakkaa ja aikamonta leipää. Vain kahtena iltana taisin syödä myös illalla lämpimän ruuan (munakkaan). Jotain satunnaisia herkkujakin tuli syötyä kuten karkkia ja suklaata viikonloppuna sekä sunnuntaina mozarellatikkuja ja cheddarjalopenoja.

Onkin muuten inhottavaa kun ennen pystyi itseään huijaamaan viikonlopun mässäilyjen jälkeen menemällä vaalle vasta tiistaina, nythän se ei onnistu. Oikeastihan se on vain hyvä juttu että vaalla käydään säännöllisesti joka maanantai riippumatta syömisistä.

Jokatapauksessa päivän luku on 56,5kg!

Vielä viikko niin päästään päivittämään nuo rasvalukemat ja sentit – odotan oikeasti ihan innolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.