Hae
My Project Is Me

Ateria Balanssissa

Siitä saakka kun ensimmäisen kerran kuulin että valmisruokahyllylle on tulossa jotain oikeasti kotiruokaan verrattavaa innostuin ja jäin odottelemaan ensimmäistä ostomahdollisuutta. Kun tuotteet saapuivat hyllylle, en kuitenkaan ollut niitä ensimmäisten joukossa ostamassa ihan vain puhtaasti korkeahkon hinnan vuoksi. Tässä vaiheessa voi toki miettiä että mikä on terveellisen ruoka-annoksen korkeahko hinta tai voiko  sellaista edes määrittää – Onhan kyse kuitenkin ihan puhtaasti omasta terveydestä ja hyvinvoinnista. Valmisateria, jossa yhdistyy ostamisen helppous ja järkevät raaka-aineet ilman turhakkeita kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen mahdollista mutta Saarioisten tuoteperhe Balanssi on kuitenkin kaikkea tätä. Ja kun satuin sellaiseen törmäämään ihan einesaterian hinnalla, en epäröinyt ostohetkeä lainkaan.

IMG_8321

IMG_8318

Haluaisin olla pettynyt tuotteeseen mutten oikeastaan voi sanoa niin. Maku oli nimittäin hyvä (tämä siis oikeasti maistui joltain) ja ravintosisältöä luettaessa ei mitään mitä en olisi ymmärtänyt ollut luettavissa. Ainoa mistä ehkä annoksen valmisruoaksi tunnistin olivat lisukeporkkanat (liian kypsät ja pehmeät), lisukeavokado (mauton, vetelä) sekä halloumijuusto (mauton ja mielestäni turha). Vaikka kasviksia runsaasti annoksessa olikin niin lisäsin kylkeen vielä salaattia.

IMG_8319

IMG_8320

Jahka joskus tulee tarvetta, voisin ihan hyvin kuvitella ostavani tuoteperheestä jotain uudestaankin. Sikäli siis tietysti että raaskin mutta kuten sanottu, onko terveelliselle asetettavissa edes minkäänlaista hintarajaa. Varsinkin jos toisena ääripäänä on halpa ja puhtaasti eineksinen.

5 kommenttia

 1. Helzu kirjoitti:

  Näitä en ole vielä kaupoissa nähnytkään tai sitten en ole osannut katsoa eineshyllylle. Tämmöiset pikaruokavinkit on kivoja 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Toivotaan vain että näille löytyy myös ostovoimaa, etteivät katoa yhtä nopeasti kuin ovat ilmaantuneetkin.

 2. vilppa kirjoitti:

  onko kuvassa koko annos? tuleeko tuosta määrästä ilman salaattia tosiaan noin 450 kcal ? 😮 eihän se ole paljon yhdelle pääaterialle, en tarkoita sitä todellakaan, mutta määrällisesti tuossa on vähän. itse söisin kotiruokaa tuplana tuon.

  • jennie kirjoitti:

   On koko annos mutta täytyy huomioida että annoksessa tosiaan on avokadoa ja halloumia, jotka nostavat kalorimäärää energiatiheutensä vuoksi korkeammaksi.

 3. -E- kirjoitti:

  Itsekin olen muutaman kerran ostanut kyseisen annoksen, kun kotona ei ollut illalla tarpeita tehdä töihin evästä. Tykkäsin kyllä, jos valmisruokaan on turvauduttava. Lisäsin myös itse kylkeen salaattia, sillä kaipasi mielestäni jotain raikasta. Tietenkään maku ei ollut omatekoisen veroinen ja avokado hävisi 100-0 tuoreelle, mutta hyvä vaihtoehto kiireessä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.