Hae
My Project Is Me

Maailman helpoin tapa makeanhimon selättämiseen

Moi,

En tiedä onko se vain tämä minun superdieettikauteni mutta tässä eräänä päivänä koin suunnattoman yllätyksen mitä makeisiin herkkuihin tulee: muussattu banaani. Siis kaikessa yksinkertaisuudessaan, mielellään hieman jo ruskettunut yksilö, muussiksi ja jo on suut makiana. Sekaan voi laittaa vielä hieman kuumaa vettä sillä lämpimänä tämä makeus oikeastaan vasta nousee esiin (lämmin vesi auttaa myös mikäli banaani ei ihan ole ehtinyt mustumaan) ja helpottaa muussammista muutenkin. Yksinkertaisen nerokasta ja oikeasti ehkä maailman helpoin tapa selättää makeanhimo.

IMG_1324 IMG_1325 IMG_1327

 

4 kommenttia

 1. Pilvi kirjoitti:

  Itse en kärsi makeanhimosta, mutta kaksi sanaa: kuivatut viikunat. Ah nam!

  • jennie kirjoitti:

   Ehkö tosiaan vielä helpompi – senkun avaat pussin ja nautit 🙂 Kuivattuja viikunoita syödään täälläkin siis

 2. bell kirjoitti:

  toi on hyvää, mutta vielä paaaljon parempaa on, kun laitat banaanin pakkaseen ja blendaat jäätyneestä banaanista jäätelöö<3 ja jos oikeen tekee mieli herkutella, niin oon tehny cookie dough paloja sinne sekaan! vähän kaurahiutaleita, pieni pala bananaania ja taatelia muussaa taikinaks ja pyörittelee siitä palloja jädeen! kannattaa kokeilla 😉

  • jennie kirjoitti:

   mmmmmm! Kuulostaa siltä että todellakin kokeilen, varmaan jo heti seuraavalla kerralla kun mieli alkaa moista herkkua tehä (siis sensijaan että olisin tehnyt suklaa-kookospalloja, joita olen jo kaksi päivää miettinyt)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *