Hae
My Project Is Me

Erilainen päivä

Moi,

Minun päivänihän sujuvat jotakuinkin samanlaisissa merkeissä päivästä toiseen. Toisaalta ruutinit ovat rakkaita sillä niihin nojautuu minunkin järjestelmällisyyteni mutta toisaalta poikkeavuudet saattavat saada helposti koko pakan sekaisin. Näin ainakin kärjistettynä. Eilisestä olisi voinut tulla vain päivä muiden joukossa mutta hetken harkinta-ajalla päätin toimia toisin. Oikeastaan minulla oli kolme vaihtoehtoa aurinkoiselle päivälle; Kansainväliset markkinat Keravalla, Kaljakellunnan (lähdön) seuraaminen taikka turistielämä Helsingissä. Päädyin hetken harkinnan jälkeen viimeiseen ja niinpä lounas syötiin merellisissä merkeissä.

IMG_3037 IMG_3039 IMG_3042

Luulin että tästä olisi tullut herkkupäivä sillä suunnitelmissani oli ostaa Helsingin jäätelötehtaan kookosjätski mutta käteisen puuttuessa sai poika jäätelönsä ja äiti tyytyi katsomiseen. Kotona korvasin tämän menetyksen Fastin puddingista ja kookosöljystä tekemälläni ”jäätelöllä” tai valkosuklaalla, kuten alkuperäisessä ohjeessa tätä kutsuttiin. JOs ohje kiinnostaa, se löytyy Fast puddingien facebook-sivuilta aikamonen muunkin reseptin ohessa.

IMG_7822 (1024x683)

Päivärutiinit eivät siis toteutuneet kun kaikenlisäksi elän rallileskenä tämän viikonlopun. Ei siis liikuntaa mutta sainpahan jotain kuitenkin aikaiseksi – ta-daaa, vitriini on kadonnut olohuoneesta makuuhuoneen puolelle. Ikkunanurkkaus, tai olohuone yleensäkään, ei ole vieläkään sellainen kuin pitäisi mutta ainakin yksi iso asia on nyt tehty. Samalla tuo vitriinin siirtäminen poisti erään toisenkin ongelman, ylimittaisen tv-tason. Nyt kun päätyseinä on tasainen tiedän tasan mitä siihen hankin.  Niin, ja olohuoneeseen on löytynyt myös matto. Josko tässä elokuussa saisi viimein ne hyllytkin porattua paikalleen ja lamput laitettua ennekuin syksy pimenee. Hiljaa hyvä tulee, kotonakin.

IMG_7813 (1024x683) IMG_7825 (1024x683) IMG_7826 (683x1024)

4 kommenttia

  1. Bigblue kirjoitti:

    Tiedän tunteen. Me muutimme maaliskuussa ja tuntuu ettei tavarat ole vieläkään oikeilla paikoillaan. Riemuitsin, kun sain vietyä kaksi säkillistä vuodevaatteita ja yhden kassillisen ”romua” kierrätykseen. Pieniä asioita, jotka kuitenkin tuntuvat isoilta, kun ne tahtoo jäädä tekemättä. Ikkunatkin sain viimein pestyä. Edessä olisi vielä kellarin siivous tälle lomalle.

  2. Asta kirjoitti:

    Niin aurinkoisia kuvia! Onko tuo muuten Subwayn salaatti?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.