Hae
My Project Is Me

Vauvani ja Minä

vauvani_ja_mina vauvani_ja_mina_1En voinut vastustaa kiusausta yhteiskuvista kun tajusin että meiltä löytyy vauvan kanssa lähes identtiset talvitakit. Suomen talvessa,  vauvalla takki on jäänyt kuitenkin aika vähälle käytölle ja useimmiten päälle on puettu käytännöllisyyssyistä haalari. Pukeminen ei muutoinkaan taida olla pienen lempipuuhaa ja onneksi tämä talvi on ainakin tähän saakka (koputtelen puuta) ollut melko leuto. Eikä se pukeminen ole minunkaan lempipuuhiani, ainakaan mitä lasten talvipukeutumiseen tulee. Ensin on tavallista vaatetta, sitten lämpökerrastoa ja sitten sitä varsinaista ulkovaatetta ja ennenkuin kaikilla kolmella on vaatteet päällä, on itseni lisäksi hiki jo varmaan jollain muullakin. Kuten sanottu, onneksi tämä talvi on ollut suhteellisen leuto ja pukeutuminen sitä myöten hieman helpompaa.

vauvani_ja_mina_2

vauvan takki

Vauvan takki// Next (kierrätetty)

Äidin takki// B.Young (kierrätetty)

5 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Oijoijoi mikä suloisuus tuo teidän pikkuneiti 😉 Iiihana.
  Ja niin on makeet nuo teidän takitkin 🙂

  Kyllä on ihana kun on leuto talvi. Lenkkeilykin mukavampaa tähän vuodenaikaan. 🙂
  Vaikka lunta ois voinut olla vähän enempi. Vaikka tiedä vielä millainen talvi tässä vielä ehtii tulla ennen kevättä. Vaikka sekin olisi jo tervetullut !!!!

  • jennie kirjoitti:

   Mieli on kyllä jo ihan keväässä mutta eiköhän se talvi sieltä vielä tule. Muistan kun viimevuonna tuon pienen syliini sain, oli jo ihan kevät ja tietkin lakaistiin mutta sieltä se talvi sitten vielä saapui.

   Ja kiitos, hän todella on hurmaava <3

 2. ulla kirjoitti:

  Näinpä teidät taas eilen Prismassa,,, mutta en ihan uskaltanut tulla moikkailemaan . 🙂

  • jennie kirjoitti:

   No höh, ei siis sille että näit meidät vaan sille että et tullut moikkaamaan. Olisi niin huippua saada kasvot sinulle, kun tässä nyt tällaisia nettituttuja jo ollaan 🙂

 3. ulla kirjoitti:

  Ok, ensi kerralla tulen moikkaamaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.