Hae
My Project Is Me

Ei vain laihdutusblogi

Osa blogimaailman viehätysvoimaa on varmasti niiden aitous ja tapa, millä ne heijastelevat kirjoittajansa elämää. Olen jo jonkinaikaa ihaillut useita kanssabloggaajia, jotka ovat hyvin luontevasti onnistuneet tuomaan perheenlisäyksensä mukaan blogeihinsa. Ja vaikka lapset iso osa omaakin arkeani ovat, on heidän, tai perhekeskeisten juttujen yleensä, esiintuominen itselleni yllättävän haasteellista. Eikä se johdu siitä etten haluaisi vaan ihan puhtaasti siitä etten aina uskalla.

Äitiyden myötä muuttuu haavoittuvaiseksi tavalla, jota ei ennen lapsia ole tiennyt olevan olemassakaan.  Vaikka kuoresi olisi kuinka kovaksi keitetty ja kestäisit millaista kritiikkiä maailmassa tahansa, niin kun se tehdään omien lasten kautta se satuttaa. Se satuttaa niin paljon että sitä ei kykene edes sanoiksi kirjoittaa. Ja kun sanoin että olen ihaillut useita kanssablogaajiani heidän kyvystään tuoda perhe esiin blogeissaan, olen myös samalla kauhulla katsonut niitä tunnetiloja, joita se on pahimmillaan saanut aikaan. Itse en ole aina tarpeeksi rohkea.

Samaan hengenvetoon on kuitenkin todettava, että kun olen perheestäni jotain kirjoittanut, en ole saanut kuin vain hyvää palautetta. Voin kai laskea itseni siis onnekkaaksi sillä mikään itsestäänselvyys tämä ei todellakaan ole. Kiitos tästä kuuluu juuri sinulle siellä ruudun toisella puolella – Kiitos <3

Vaikka tämä blogi ehkä ensisijaisesti laihdutusblogi onkin, niin laihdutus ei ole elämässäni ensimmäisellä sijalla. Minulla on myös kolme pientä lasta sekä puoliso ja jos rohkeutta vain riittää, niin saatte jatkossa lukea ehkä enemmänkin elämästäni pelkän laihdutusprojektin ulkopuolella.

 

2 kommenttia

  1. Kati kirjoitti:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *