Hae
My Project Is Me

Päällimmäisenä on Kiitos

*Sisältää mainoslinkkejä

Tuntuu että nykyään saa lukea vain siitä kuinka kaikki asiat ovat pilalla – aivan kuten DJ Ibusalin kappaleessa. Erilaiset puskaradiot ja keskustelupalstat tuntuvat olevan kanavia purkaa huonoja asiakaskokemuksia tai puhdasta ärtymystä maailmankaikkeutta kohtaan. Harvoin näissä näkee jaettavan kiitosta tai jos joskus näkeekin niin äkkiä keskustelun suunta kääntyy päinvastoin. Sääli, sillä niin paljon hyvää ympärillämme todellisuudessa tapahtuu. Jo yksistään viimepäivien aikana minulla on monta kiitosta jaettavana ja tässä niistä päällimmäiset.

Kiitos sinulle

Haluan kiittää sinua, joka järjestit pojalleni mahdollisuuden osallistua viikonlopun aikana Lahdessa käytyyn jalkapalloturnaukseen. Meillä oli tosiaan kotona sellainen tilanne että nuorimmaisemme sairasti korkeassa kuumeesssa ja mieheni oli työvuorossa. Mahdollisuutta lähteä Lahteen koko päiväksi ei siis yksinkertaisesti ollut mutta onneksi joukkueesta järjestyi kyyti ja aikuisen valvovat silmät.

Haluan myös kiittää sinua, joka pelastit minut sammuneen autoni kanssa. Samalla haluan kiittää myös kaikkia niitä, jotka olisivat olleet valmiit auttamaan jos olisi ollut jotain mitä olisivat voineet tehdä. Hyvyyttä on tosiaan vielä olemassa ja se että apua tarjotaan, vaikkei olisi ihan varma voiko avuksi olla, on avuntarvitsijan kannalta äärettömän hieno ele.

Kiitos myös sinulle naapurini, joka eilen katsoit lapsieni perään että pääsin käymään apteekissa ilman että tarvitsi ottaa kuumeista lasta mukaan. Meillä on poikkeuksellisen hyvä naapurisopu yhtiössämme ja olen aikanaan myös joutunut soittamaan eräältä naapuriltamme apua kun onnistuin lukitsemaan itseni auton ulkopuolelle enkä päässyt kaupan parkkipaikalta pois.

Kuten huomaa, ihan kaikki ei todellakaan ole pilalla vaan ympärillä on myös paljon hyvää. Päällimmäisenä ajatuksena on ehdottomasti kiitos kaikkia apuaan tarjonneita ja sitä antaneita kohtaan.

Edes alkuviikon sadesää ei ole haitannut kun sai samalla syyn ottaa sitä varten hankitut sadevaatteet käyttöön. Muunmuassa Lindexiltä, löytyy tmänkaltainen vaaleanpunainen sadetakki* ja sieltä saa verkkokaupasta tämän viikon aikana vielä 15% alennusta valitusta tuotteesta koodilla SUPERWEEK1915.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.