Hae
My Project Is Me

Strictly Business

Moi,

Arvaatteko mikä tämä pino on?

IMG_2985

Kyllä, blogini käyntikortit. Olen pidemmän aikaa ajatellut sellaiset blogilleni tehdä ja viimein ensimmäinen versio on valmiina. En halua sanoa että tämä on lopullinen layout mutta ainakin tällä hetkellä se tuntuu hyvältä. Värimaailma valikoitui käyettävästä kuvasta, mustaa ja pinkkiä.

IMG_2988

puhelinnumero sotkettuna

IMG_2990

Kuvasta on kiittäminen A-lehtiä ja Joonas Vuorista. Itse käyntikorteista Vistaprint-palvelua, jonka avulla valmistaminen sujui helposti muutamissa minuuteissa. Kukaties, näille on käyttöä viikonloppuna Go Expossa, jonne suuntaan ainakin tänään. Jos olet tulossa ja näet minut niin huikkaa ihmeessä – on aina mielettömän ihana tavata lukijoita livenä <3

2 kommenttia

  1. Kati kirjoitti:

    Hyvä sinä!!! Hienolta näyttää, toivottavasti korteille oli käyttöä. Eihän sitä koskaan tiedä mitä niitten jakaminen voi poikia….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.