Hae
My Project Is Me

Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa

Moi,

Ei minulla muutakuin että kuinka ihmeessä sitä joskus onkaan niin hölmöläinen että ajattelee että aterian skippaaminen on hyvä vaihtoehto. Voin sanoa teille että se ei ole hyvä vaihtoehto  koskaan. Ei varsinkaan silloin kun kyseessä on joku päivän pääaterioista (lounas, päivällinen tai aamupala (aamupala pääsee arvoiseensa seuraan tärkeytensä vuoksi). Eikä kyllä myöskään yhtään sen enempää silloin kun kyse on välipalastakaan. Ei, aterian skippaaminen ei ole koskaan hyvä vaihtoehto sillä sitä seuraa vain illalla tällainen näky:

IMG_1646 IMG_1647

Ihan muuhun tarkoitukseen hankittu ”sipsipussi” (siis Fastin protein snack) katosi kuin itsekseen. Samoin katosi pikkupojan herkkumuromyslejä aikamoinen kasa. Ja ennen sitä olin kuitenkin jo päättänyt päivääni fiksusti maitorahkan ja raejuustonkin voimin. Nyt on sitten luonnollisesti hieman turpeampi aamuolo eli tyhmästä päästä todellakin kärsii koko kroppa. Tänään on kuitenkin hyvä päivä jatkaa kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan eli uutta tuulta purjeisiin ja eteenpäin kohti Tallinnaa.

Yksi kommentti

  1. Jonneli kirjoitti:

    Voi kyllä on tuttua tuo mitä sinulle eilen kävi! Tuollaisesta tulee sitten aina niin tympeä fiilis. Se yhdenkin aterian poisjättäminen todellakin on vain vaarana tehdä tuon, ainakin minulla. Pitäisi jo olla viisastunut mutta välillä tosiaan jostain syystä toimii juuri niinkuin ei missään nimessä pitäisi. Sitten sitä illalla katselee kaapeista,olisiko MITÄÄN sellaista herkkua, esim. juuri herkkumysliä tms. Eli säännöllinen ateriarytmi kunniaan – yritetään muistaa se!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.