Hae
My Project Is Me

Lasten matkassa: Roihuvuoren kirsikkapuisto

Helsingin Roihuvuoressa on tähän aikaan vuodesta tarjolla upea vaaleanpunainen kukkaloisto kun sen 152 kirsikkapuuta kukkivat. Kyllä, luit oikein: sata-viisikymmentä-kaksi kirsikkapuuta.Se on ihastuttavan paljon vaaleanpunaista se. Roihuvuoren kirsikkapuisto onkin suosittu retkikohde tähän aikaan vuodesta, eikä ihme.

Ei vain kirsikkapuisto

Lasten matkassa on tällä kertaa käyty ihailemassa tätä vaaleanpunaista kukintaa, mitä tosiaan on tarjolla kauneimmillaan oletettavasti vielä noin viikon ajan. Vaikka kukkameri kaunista katsottavaa onkin niin suuren vaikutuksen tekee myös aivan välittömässä läheisyydessä oleva japanilaistyylinen puutarha. Ehkä se on sen poikkeavuus kaikkeen muuhun ympäristöön tai se pieni pilkahdus eksotiikkaa. Molemmat täysin vapaasti ihailtavissa ja koettavissa.

Jos matkassa on lapsia, niin näiden kahden puiston välissä on myös leikkipuisto Tuhkimo. Leikkipuisto ei ole erityinen mutta tarjoaa mukavan leikkihetken lapsille ja perusvälineiden lisäksi sieltä löytyy myös vähän harvinaisempi vaijeriliuku. Isommat saattavat myös tunnistaa tuttuja hahmoja puiston maalauksista.

Paikka kaikkineen on jotain sellaista, että jos vain mahdollista on, suosittelen sen kertaalleen kokemaan vaikka pienen piknikin kera. Laatuaika läheisten kanssa on aina sen arvoista ja jos siihen saa lisättyä vielä ripauksen uusia kokemuksia, ollaan aika lähellä täydellistä arjen lomahetkeä.

2 kommenttia

  1. CT kirjoitti:

    Mites projekti luistaa? 🙂

    • myprojectisme kirjoitti:

      Hiljaisuudelle on ollut ihan syynsä: Ei oikein luista. Pääsiäisenä tosiaan sairastin jonkinasteisen flunssan ja siitä asti on ollut hieman sellainen ”veto-veks” -olotila. Satunnaisia treenikertoja on ollut mutta tänäänkään en lähtenyt salille, vaikka mahdollisuus olisi ollut. Ehkä huomenna sitten. Paino on kuitenkin pysynyt jokseenkin samassa – vaikka olotila kyllä tuntuu ihan muulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.