Hae
My Project Is Me

Urheiluliivit imettävälle äidille

Liikkuvana äitinä olen törmännyt samaan ongelmaan useita kertoja: Imetyksen ja urheilun yhdistäminen. Maidontuotannosta kasvanut rintavarustus vaatisi mahdollisimman tehokasta tukea mutta mitä tiukempi liivi, sitä mahdottomampi tehtävä imettäminen on. Imetysliivit taas vastaavasti eivät tuo tukea nimeksikään mutta maitobaarin esilleotto onnistuu ongelmitta siihen suunnitellun mekanismin ansiosta. Kehittelin jo mielessänni miljoonabsinestä kunnes joku väläytti minulle ajatusta etuvetoketjullisista urheiluliiveistä.

imetysurheilu

Ja tämähän toimii. Voin siis valitettavasti sanoa hyvästit omille ideamiljoonilleni mutta ainakin ongelmani on nyt ratkaistu. Omat liivini löytyivät Lidlin valikoimasta ja ajavat asiansa. Myös luottoliivimekiltäni, Shock Absorberilta, olisi olemassa vastaava malli mutta siitä en voi valitettavasti kertoa kokemuksia. Myönnän että tässä vaiheessa moninkertaisesti edullisempi hinta vei voiton varsinkin kun tiedän ettei käyttötarvetta ole enää kovin kauaa. Imettämisen ja urheilun yhdistäminenhän on haaste vain silloin kun imeväinen on mukana ja ruokailua ei ole mahdollista järjestää muutoin (ollaan ulkona kauan, ollaan kaukana kotoa tms). Oma vauvani kuitenkin kasvaa kovaa vauhtia ja nauttii rintamaidon lisäksi jo paljon muutakin. Ja jahka ilmat kylmenevät jää ulkona liikkuminen vähemmälle eikä sitä rintaa kovin kylmillä ilmoilla ulkona tarjoaisikaan.

imetysliivit_2

Syksyä on kuitenkin vielä jäljellä ja jos olet sattunut painimaan saman ongelman kanssa niin nyt tiedät että siihen on ratkaisu. Tätä Lidlin liiviä ei valitettavasti taida juuri tällä hetkellä olla tarjolla (ellei jämä alelaarista satu löytymään) mutta mainittuja Shock Aborberin versioita näytti saavan Intersportista pienellä alennuksella. Tästä kyseisestä vetoketjullisesta mallista ei tosiaan ole kokemuksia mutta muutoin olen ollut tyytyväinen merkin laatuun.

4 kommenttia

  1. Annukka kirjoitti:

    Äkkiseltään voisi luulla että tuo vetoketju painaa ikävästi tai tuntuu inhottavan kylmältä ihoa vasten, miten on? Itselläni ei ole kokemusta tämän mallin liiveistä.

  2. Forelli kirjoitti:

    Boobilla on kans imetykseen soveltuva liivimalli. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.