Hae
My Project Is Me

Päivän takkia

Moi,

Tänään siis tarkoituksena lähteä keskustasta katsomaan sitä jalustaa kameralle sekä sitten talvitakkia.  Poikkeuksellisesti mennään sitten vasta iltapäivästä lenkille pojun kanssa kun  vaunujen kanssa on niin paljon helpompi liikkua kaupungilla aamupäivästä.

Sain pitkästä aikaa lempparisyystakkinikin käyttöön kun ompelin irronneen napin takaisin. Olen siis käyttänyt tässä välissä sellaisat mustaa H&M:n A-linjaista takkia mutta musta väri ei oikein taida olla minulle sopiva väri..

Huomasin vasta tässä vaiheessa tuon taustalle jääneen värikkään sitterin mutta antaa olla:)

Koska hiukset sattuivat näyttämään hyviltä ihan vain noin, yritin saada aikaan lähikuvaakin niistä mutta eihän siitä oikeen mitään tullut 😀 Mitään en siis hiuksilleni ole tehnyt, lleet vain ponnarilla tai sitten ”sutturalla” ja mukavat laineet syntyi ihan vain sillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.