Hae
My Project Is Me

-15 cm

Moikka,

Valehtelematta ainakin 15cm on kadonnut niin etten edes huomannut – tukasta nimittäin. Kävin eilen, muutamista juurikasvukuvista kauhistuneena, kampaajalla. Vai mitä olette mieltä, oliko värjäyksen paikka?

IMG_9392

Tein samalla sen, joka olisi varmaan pitänyt tehdä jo aikaa sitten ja sanoin että ”leikataan vaan, ihan reilusti”. Minulla on ollut tämä pitkä tukkani jo kauan ja 99% ajasta se on vain tiellä. Toisekseen se hiostaa niskassa jatkuvasti eikä siitä oikeastaan ole minulle mitään iloakaan ollut viimeaikoina.

IMG_9388 IMG_9402

Nyt se sitten loppuu ihan kesken 😀 Siinä misssä pituutta katosi niin paksuutta tuntui tulevan samalla mitalla takaisin. Nyt minäkin voin siis uskoa hyvää ystävääni siinä ettei tukkani ole mikään ohuin mahdollinen. Odotan kuitenkin sitä, kun hius muutaman viikon ajanjaksolla tasoittuu ja laskeutuu vastaleikatun tönkön sijaan. 

IMG_9406

IMG_9408

Enkä sano ettenkö olisi aluksi ollut hieman, hmm, pettynyt. Kampaajalta lähtiessä ei ollut sellainen wau-olo vaan ihan sama tyyppi lähti ulos, vain lyhyemmällä tukalla. Juurikasvustakaan ei kokonaan eroon päässyt vaan tasottuipa väri alkuperäiseen kuitenkin ihan reippaasti. Olisin siis ollut valmis muuttamaan myös hiusväriä mutta annoin ammattilaiselle vapaat kädet ja hänen kokemuksensa mukaan siis raidoitettiin vain tyveä. Hiuksen pituudesta olen myös iloinen, joskin tosiaan odotan vielä sitä hetkeä että hius asettuu paikalleen.

IMG_9397

ennen


IMG_9403

jälkeen

5 kommenttia

 1. Eikku kirjoitti:

  Hyvännäköinen tukka! Mutta täytyy sanoa, että en varmaan koskaan ole kuullut kenenkään lähteneen kampaajalta ”wau!” -fiiliksellä. Ja ainakin itselläni kestää aina parista päivästä viikkoon tottua taas uuteen kuontaloon ja pikkuhljaa tulee enemmän sellaista ”hmm, täähän on ihan kiva!” -oloa, kun se tasaantuu. Jostain syystä monilla kampaajilla on vielä ihmeellinen hinku pyrkiä föönaamaan tukka sellaiseksi PirkkoLiinamaa -tätipöyhkäksi niin, että saa nolona kipittää sanomalehteä pään päällä pidellen kotiinsa.

  • Minttu kirjoitti:

   Sitten et oo ollu sulle oikeella kampaajalla. Mulla ei oo varmaan koskaan ollu itsetunto niin korkeella ku on kävelly kampaajalta millon minnekin. Tuntuu myös että päät kääntyy ja kaikki ihastelee 😀 Tai sit ei haha. Viimesin kampaamokäynti tosin ihan tylsä, en ymmärrä miks kampaajat haluu niin usein raidottaa sitä tyveä – tyvihän niille raidollekin sit aikanaan tulee. Kunnolla muutosta vaan, ihania sävyjä on maailman sivut täynnä! Suosittelisin kanssa kerroksia bloggaajan tukkaan tai ihan kunnolla pituutta pois, olkapäille 🙂 Toi on kiva noinkin, mut mun makuun vähän ”välimalli” kun ei pitkän huiskea eikä lyhyt. Kadehdittavan paksu tukka kyllä. Pitäsköhän seuvaakas taas blondia.. Hmmm…

   -Minttu

  • jennie kirjoitti:

   Heh, tunnistan kyllä tuon föönihingun 😀 olen itsekin aikanaan lähtenyt tukassa, jonka pelkäsin olevan ihan katastrofi mutta lopputulos ensimmäisen pesun jälkeen olikin oikein hyvä. Tämä kaikki sattui juuri sopivasti ennen lomamatkaa mutta siis reiöu 10-vuotta sitten.

   Itsekin yleensä totuttelen hiukseeni jokusen päivän-viikon mutta on mukaan mahtunut myös niitä WAU-tuntemuksiakin. Harvemmin tosin, omaksi harmiksnei tosiaan näiden tuntemusten tuottajat eivät ole enää saatavilla ja hyvän kampaajan etsiminen onkin ollut tässä työn alla jo pidemmän aikaa.. Ja on edelleen.

   Ja Mintulle vielä että ehkä ensikerralla sitten tiedän itse mitä haluan enkä anna vain ”vapaita käsiä”. Onhan se ihan ymmärrettävää että uudelle asiakkaalle ei viitsi lähteä mitään turhan radikaalia muutosta tekemään ellei tämä itse sitä erityisesti ehdota.

 2. Roxy=) kirjoitti:

  Tota ois voinu kevyesti kerrostaa niin asettuis heti nätisti. Mä en ees osais enää ajatella, että leikkauttaisin täysin tasapitkät hiukset. Aina pitää olla vähän kerrosta niin näyttää paremmalta.

  • jennie kirjoitti:

   Siinä itseasiassa on hyvin hienoinen kerrostuskin, mutta niin hienoinen etteipä sitä juuri huomaa. Annetaan sen taas kasvaa muutama kuukausi ja katsotaan sitten mitä saadaan aikaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.