Hae
My Project Is Me

Kesä lasissa

Tämän kesän hittijuomaksi kehuttu vesimelonidrinkki, on tullut kokeiltua minunkin keittiössäni. Pidän tavattomasti vesimelonista ja melonia on sellaisenaan kulunut kesän aikana jo useampia kiloja. Olen suhtautunt vesimelonijuomaan kuitenkin skeptisesti sillä mustan testanneeni sitä jo useampia vuosia sitten. Päätin kuitenkin antaa juomalle vielä uuden mahdollisuuden kaiken hypetyksen vuoksi.

vesimelonijuoma

vesimelonidrinkki

En tiedä mitä melonille tapahtuu sosutuksen aikana mutta lopputulos ei ole minusta lainkaan yhtä mehevä kuin ”raakana”. Kuten sanottu, pidän aivan tavattomasti vesimelonista sellaisenaan mutta näin sosutettuna maku ei vaan ole sama- valitettavasti. Ei mene jatkoon minun keittiössä niin pelkiltään kuin vichynkaan kanssa sekoitettuna.

4 kommenttia

 1. Sanna kirjoitti:

  Oon aivan samaa mieltä sun kans! Joskus erehdyin sekottamaan tehosekoittimessa sitä vesimelonimuussia jopa rahkaan – ehdottomasti huono päätös!

 2. Roxy=) kirjoitti:

  Taisin testata samaa drinksua alkukesästä kun kuulosti niin houkuttelevalta. Ulkonäkökin oli kaunis mutta se maku. Ei todellakaan mennyt jatkoon täälläkään. =/

  • jennie kirjoitti:

   En tosiaan käsitä mitä niin ihanan herkulliselle vesimelonille tapahtuu tuon soseutumisen myötä. Erikoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.