Hae
My Project Is Me

Maailman nopein arkiruoka

Moi,

Aina joskus kuulee valitettavan että kokkaaminen on kauhean vaikeaa tai että ei ole aikaa jne. Sanonpa vain että tämän helpommaksi ei voi oikeasti enää mennä; Olin viettänyt tuntitolkulla aikaa ulkona ja välipalasta huolimatta kotiin päästyämme vatsassa kurni järjetön nälkä. Olisin voinut siltä istumalta syödä helposti ja nopeasti ihan mitä tahansa käteen olisi sattunut löytymään mutta lähes yhtä helposti ja nopeasti syntyi tämä herkullinen keitto.

IMG_7979

Koska en nälissäni tajunnut ottaa kuvaa suuresta ainesosaluettelosta niin saatte sen tyhjien pakettien muodossa. Kyllä, kolme kokonaista ainesosaa: broilerin fileseuikaleita, pakaste wokkivihanneksia sekä kookosmaitoa.

IMG_7983

Paistoin siis kattilassa fileet kypsäksi ja lisäsin kiehuvaa vettä sekä pakastevihannekset. Kiehautin uudestaan ja okei, maustoin ehkä vähäsen ja lisäsin lopuksi vielä kookosmaidon. Aikaa meni kokonaisuudessaan ehkä reilu vartti. Kuten sanottu tämän helpommaksi ei voi enää mennä.

IMG_7980

4 kommenttia

 1. Nannu koo kirjoitti:

  MIkä vitun pössö sä oikein oot?oon pitemmän aikaa lueskellut sun postauksia ja kaikki on vaan proteiini sitä tätätota..kuvitteletko sä tosiaan että proteiinit sulle ne lihakset tekee ja sun lapsiraukkaparatkin taitaa jotain proteiinijauheita joutua syömään kun niitä joka paikkaan ymppäät? saat aivan liikaa proteiinia,siinä on syy miksi et laihdu tain siis kilos joita sulla ei tod.oo yhtää liikaa,ei meinaa tippua..painat kai jotain56kg niin tarvit max.112g protskua ja puhuit joskus jopa130g/päivä. mitäpä jos joskus kokeilisit tehdä ne letutkin ihan perusvehnäjauhosta ja paistaa ne aidossa voissa?usko pois,joskua tavllisuuskin vois olla kunniassa etteti aina jotain erikoista säätämistä sulla

  • jennie kirjoitti:

   Varmaan juuri se 😉 En nyt ole ihan varma mitä haet takaa mutta proteiini on makroravinteissa kuitenkin se yksi kolmasosa yhdessä hiilarien ja rasvojen ohella, joten ihan ilmankaan sitä ei taida tulla toimeen. Yhtälailla taritaan myös rasvoja ja hiilareita, joita nyt molempia on tässäkin kattauksessa tarjolla. Ei ehkä viljoja, paitsi maissia keiton seassa yhdessä muiden kasvisten kanssa.

   Tässä yhteydessä muistutankin lukijoita jälleen huomioimaan sen että tämä blogi ei suinkaan kerro koko elämästäni. Tämän huomaa hyvin helposti siitä että esimerkiksi vuorokauden suurin sisältöni, lapset, eivät liiemmin täällä tekemisineen näy.

 2. Tiina kirjoitti:

  Tätä täytyy kokeilla, haluausitko kertoa tarkemmin mitä mausteita keittoon laitoit, maustamistaidoton täällä kyselee 😀

  • jennie kirjoitti:

   En väitä olevani mikään mestari itsekään mutta jos löytyy currya niin sitä voi paahtaa hieman öljytilkassa ennen kanojen lisäämistä. Itse käytin kurkumaa Curryn puuttuessa ja lisäsin hieman pippuria eli melo yksinkertaisesti mentiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.