Hae
My Project Is Me

Testissä Trib3 Helsinki

Keväällä Helsingissä kohistiin kun Tribe3-ketju avasi treeniovensa Töölöön. Kyseessä on kansainvälinen hiit-treeneihin erikoistunut liikuntaketju missä puitteisiin on panostettu niin tyylillisesti, ilmapiirillisesti kuin myös tarjoiluiden osalta. Jos sinulla on jonkinlainen yleinen ajatus siitä miltä liikuntakeskuksessa näyttää, haastan sinut ajattelemaan uudelleen.

Treeni oli hikinen. Ja hengästyttävä! Miten muuten sitä oikein osaisin kuvailla? En itse välttämättä saa itsestäni puristettua ihan kaikkea mahdollista yksin mutta ryhmässä on sitä kuuluisaa voimaa, tai ryhmäpainetta. Nämä treenit toteutetaan siis ohjatusti ryhmässä, musiikin soidessa ,klubimaisessa hämäryydessä ja neonvalojen loisteessa. Vaikka jokainen treenaa oman kuntotasonsa mukaan, nostattaa treenitehoja paitsi muut kanssahiittaajat niin myös kaikille näkyvillä olevat treenisykkeet. Paikalta saa siis lainaan sykemittarin treenien ajaksi. Minun on tosin myönnettävä että en kyllä siinä tehdessäni ehtinyt kenenkään muun suoritukseen keskittyä kuin omaani – ja se kait on tarkoituskin.

Suorituksen jälkeen Trib3 tarjoaa mahdollisuuden freesautua ja halutessasi (erikseen ostettuna) smoothiet tai vaikka lasilliset proseccoa. Tulisinko uudestaan? Pakko sanoa että kyllä, vaikka melkein sitä mieltä olenkin että säännöllisesti tällaisia treenejä tekevät ovat tavallisen hulluja. Treenin jälkeen oli kyllä sellainen voittajolo että ei hetkeen ole näkynyt.  Se mikä on kuitenkin varmaa niin tällainen treeni kehittää ja nopeasti!  Ja hei, ensimmäinen kerta on aina ilmainen eli jos et ole vielä testannut niin ei ainakaan ole hinnasta kiinni.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.