Terveellisempi Mustapekka-juusto
Moi,
Jos olet yhtään kuten minä, niin suorastaan rakastat Mustapekka-juustoa. Mikään erityinen nero ei tarvitse olla että tiedostaa ettei 44%:n rasvapitoisuus ole se kaikista ihanteellisin lukema.. Ihan sattumalta, ja kaikessa vahingossa kehitin täysin pätevän version tälle herkulle. Ja vieläpä terveellisen sellaisen.
Kaikki sai alkunsa siitä kun salaatissa olleen raejuuston kylkeen lorahti vähän turhan tuju kasa mustapippuria. Aitoon makunautintoon pelkkä pippuri ei kuitenkaan riitä vaan tarvitaan myös suolaa (itsellä käytössä ruususuola).
Ohje on tosiaan helppo: raejuustoa + reippaasti suolaa +vielä reippaammin mustapippuria.
Omaan makuuni maku ja olemus (en voi sanoa koostumus koska raejuusto on rakeista) on aivan kuten aidossa tavarassa – tosin reilusti vähemmin kalorein (100g aitoa tavaraa 470kcal vs. minun versio 80kcal). Kelpaa.
Tätä täytyy kokeilla 🙂
Toivottavasti maistuu eikä käy vain ilmi että oma makuaistinni on jotenkin kierotunut..
Ei ole vain sinun kiero makuaistisi, vaan toimiii 🙂
JES!
Hei, et sattuisi kehittämään yhtä terveelistä versiota valion aurajuustosta! -”koukussa” 🙂
Hahhahha 😀 Pidetään mielessä, koskaan ei tiedä milloin nerous pääsee valloilleen
Tää menee testiin! Ja seuraavaksi voisit tosiaan kehitellä Aura-juustosta kevyemmän, mutta yhtänamin version!! 😀
toivottavasti saat huijattua omia makunystyröitäsi yhtä hyvin kuin minä! Ja aurajuustoinspiraatiota odotellessa..
Vähän hyvä 😀 Pitääkin joskus testata
Suosittelen, minuun ainakin upposi täysin!