Hae
My Project Is Me

Terveellisempi Mustapekka-juusto

Moi,

Jos olet yhtään kuten minä, niin suorastaan rakastat Mustapekka-juustoa. Mikään erityinen nero ei tarvitse olla että tiedostaa ettei 44%:n rasvapitoisuus ole se kaikista ihanteellisin lukema..  Ihan sattumalta, ja kaikessa vahingossa kehitin täysin pätevän version tälle herkulle. Ja vieläpä terveellisen sellaisen.

IMG_2711

Kaikki sai alkunsa siitä kun salaatissa olleen raejuuston kylkeen lorahti vähän turhan tuju kasa mustapippuria. Aitoon makunautintoon pelkkä pippuri ei kuitenkaan riitä vaan tarvitaan myös suolaa (itsellä käytössä ruususuola).

IMG_2709

Ohje on tosiaan helppo: raejuustoa + reippaasti suolaa +vielä reippaammin mustapippuria.

IMG_2710

Omaan makuuni maku ja olemus (en voi sanoa koostumus koska raejuusto on rakeista) on aivan kuten aidossa tavarassa – tosin reilusti vähemmin kalorein (100g aitoa tavaraa 470kcal vs. minun versio 80kcal). Kelpaa.

10 kommenttia

 1. -E- kirjoitti:

  Tätä täytyy kokeilla 🙂

 2. Ilona kirjoitti:

  Hei, et sattuisi kehittämään yhtä terveelistä versiota valion aurajuustosta! -”koukussa” 🙂

 3. Sanna kirjoitti:

  Tää menee testiin! Ja seuraavaksi voisit tosiaan kehitellä Aura-juustosta kevyemmän, mutta yhtänamin version!! 😀

  • jennie kirjoitti:

   toivottavasti saat huijattua omia makunystyröitäsi yhtä hyvin kuin minä! Ja aurajuustoinspiraatiota odotellessa..

 4. Jenna kirjoitti:

  Vähän hyvä 😀 Pitääkin joskus testata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.