Hae
My Project Is Me

Hyvä päätös on aina hyvä päätös

Moikka,


Minusta olisi ihan huippuhienoa osata oikeasti ilmaista ajatuksiani kirjallisesti. Vielä hienompaa olisi jos osaisin kirjoittaa jotenkin erityisesti, jollain erityisen hienolla tavalla tai edes hauskasti. En kuitenkaan ole mikään kummoinen tarinoiden kertoja ja siksipä olenkin ollut äärettömän otettu niistä monista kommenteista joissa on kiitetty minun tsemppaavasta ja positiivisesta asenteestani. On aivan sanoinkuvaamattoman upea tunne olla osana jonkun muun tekemistä tai tekemisen halua sekä siinä samalla toivottavasti myös onnistumista.

Joskus tämä tekemisen halu saattaa kuitenkin olla kadoksissa.  Joskus tulee hetkiä kun tuntuu ettei mikään muutu; vaakalukemat jumittavat, sentit jumittavat ja koko homma tuntuu pysähtyneen. Tämä on kuitenkin juuri se ratkaiseva hetki onnistumisen ja epäonnistumisen välillä.

Se että itsepintaisesti jaksaa pakertaa siellä kuntosalilla;  Se että jaksaa lähteä lenkille;. Se että jaksaa pitää yllä terveellistä ruokavaliota on kaikki askel lähemmäs sitä tavoitetta, jonka takia muutos alunperin käynnistyi. Ajattelepa asiaa näin; eivät ne lihakset ainakaan surkastu siellä salilla käydessä. Eikä se vyötärön ympärys ainakaan kasva jos syöt terveellisesti – Hyvä päätös kantaa hedelmää pitkälle jossei juuri siihen hetkeen. Ihan oikeasti, hyvä päätös on aina hyvä päätös ja hyvistä päätöksistä palkitaan.

Yritin saada aikaan jonkinmoista ”Thumbs Up” -kuvaa mutta ei näistä yksikään nyt ollut ihan sellainen kuin piti. Lisätkäämme ni piristämään tänne kuitenkin 😀

24 kommenttia

 1. Tuuli kirjoitti:

  Tällasta tsemppiä mä just tarvitsin 🙂 On sulla vaan niin kiva blogi!

 2. Anonymous kirjoitti:

  Kysyisin, että tarviiko sinun enää katsoa painoasi…senttejä..jne. Mielestäni olet ”perfect” ja en tiedä kuinka paljon tuosta sentit voi tippua, että näytät vielä terveeltä. Ethän kuitenkaan halua olla liian laiha? Kyllä naisella pitää olla, jotain mistä ottaa kiinni :).Mikä on lopullinen tavoitteesi..haluatko vielä painon putoavan? Senttien lähtevän? Jos, niin tietenkin zemppaat tavoitteeseesi, mutta sitten on hyvä olla tyytyväinen kun tavoite saavuttettu :):) Minusta olet kaunis, hyvinvoivan näköinen nainen. KEEP IT LIKE THAT :)~s~

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos sinulle ihan mahtavanpaljon mieltä piristävästä kommentista :)En siis tosiaan enää pudota painoa vaan tavoittelen sitä vielä hitusen urheilullisemman näköistä vartaloa. Sitä vartaloa, jota katosessa voi itsekin todeta että sen eteen on täytynyt tehdä töitä – eli oikeastaan nyt ollaan hankkimassa hieman lisää massaa. Joku lukijoista joskus totesikin että oma varatlo ei taida olla omaan silmään koksaan ihan valmis, ja näin varmasti onkin. Olen kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen jo saavutettuun vaikka sitä pientä tavoiteltavaa omasta mielestä edelleen löytyykin.

  • ~LOVE~ kirjoitti:

   Ole hyvä :):) Tiedän hyvin tuon tunteen, kun koskaan ei ole tyytyväinen kroppaansa. Olen kamppaillaut koko ikäni asian kanssa!!! Nyt olen kuitenki olen tajunnut, että HYVÄ olo on sen kaiken A ja Ö :):)Blogisi on mahtava :)))~S~

 3. Anonymous kirjoitti:

  Hei , mielettömän motivoiva blogi!Haluasin tietää mitä lisäravinteita tällä hetkellä käytät?Minun pitäisi ostaa proteiniijauhetta, jotta saisin pidettyä protskun määrän tarpeeksi suurena ruokavaliossani, mutta olen aika pihalla niistä.Olisi mahtavaa jos voisit kertoa omia kokemuksiasi niistä?-skip

 4. Anonymous kirjoitti:

  Moi jennie!Kiitos kivasta blogista! Tätä lukiessa motivoituu urheilemaan itsekin!Minulla olisi pari kysymystä sinulle: Mitä mieltä olet, riittääkö noin 8 tuntia reipasta liikuntaa viikossa kasvattamaan kuntoa ja lihaksia? Liikunta koostuu pääasiassa bodupumpista ja spinningistä sekä vaihtelevasti uinnista, kävelystä sekä muista ohjatuista jumpista/venyttelyistä.Miten ravinnollisesti kannattaisi edetä? Haluaisin nimittäin jouluun mennessä pudottaa 6-7 kiloa ja saada myös erottuvuutta lihaksiin? (Olen kesän ”kiireiden” vuoksi menettänyt talvella keräämääni lihasmassaa, joten ihan nollasta en kuitenkaan aloita, sillä esim. käsissä on vielä jotain lihaksenpoikasta havaittavissa – jos tarkkaan katsoo :D) Suositatko alkoholin/herkkujen osalta nollatoleranssia?Ja vielä, miten ihmeessä voisin saada samanlaiset pakaralihakset kuin sinulla? :)Kiitos!-ErikaP

  • jennie kirjoitti:

   Kyllähän 8h luulisi riittävän – se tarkoittaa kuitenkin yli 1h/päivä rankkaa liikuntaa. Palaan sinulle vielä tähän aiheeseen tänään, nyt täytyy rientää salille että ehdin vielä töihinkin.

  • jennie kirjoitti:

   Siirtyi näköjään seuraavaan päivään tämä vastaaminen, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tietoa tai taitoa sinulta ei varmasti puutu koska olet aiemmin onnistunut saavuttamaan tuloksia. Itse uskon ensimmäisenä ruokavalioon mitä painonpudotukseen tulee. Eli keittiön suursiivous on ensimmäinen askel. Se että liikut rankasti, vaatii myös energiaa, eli ruoan määrä (ja laatu) on pidettävä tarpeeksi hyvänä ja korkeana. Omasta herkuttelustani voisin vielä kirjoitella tarkemmin kunhan saan kasaan myös kuvamateriaalia, mutta nollatoleranssilla en elä. Jos eläisin niin olisin varmasti ”tädellisessä tikissä”. On kausia jolloin herkuttelua on selkeästi vähemmän ja sitten kausia kun sitä on hieman enemmän. Yritän kokoajan löytää kultaista keskitietä. Yritän kuitenkin pitää herkuttelun pienenä, vain maksimissaan muutamaan päivään sisältyvänä erikoisuutena. Mitähän tähän pakara-asiaan vastaisi? Saan ehkä olla onnellinen siitä että olen melkoisen pienellä panostuksella saanut pyöreän pepun. Ehkä se on nuoruuden vuosien seisomatyö :DVasta nyt saleilun myötä olen alkanut kiinnittää pepputreeneihin minkäänlaista huomiota. Kaikki kyykythän luonnollisesti ottavat peppulihaksiin sekä ihan ulkona mäkinen maasto. Jos vain säät suosivat niin rullaluistelu on mielettömän hyvää harjoittelua.

 5. Anonymous kirjoitti:

  ihanan valkoset hampaat sulla.

 6. Anonymous kirjoitti:

  Kiitos tsemppauksesta taas Jennie! Sinun sanat ovat uskottavia koska olet ”elävä todiste” ja positiivinen esimerkki siitä, mitä hyviä päätöksiä tekemällä tapahtuu. 🙂 Aurinkoista viikon jatkoa ja kiitos, että jaksat tsempata joka päivä.

 7. Anonymous kirjoitti:

  Sulla on mielettömän tsemppaava tyyli kertoa asioista. Aivan parhaanlainen ja NORMAALI meille tavallisille ihmisille :). Itse tilasin Jillianin treeniDvd-boxin ja sain kipinän aloittaa kuntoilun omaksi ja perheeni parhaaksi. Äidin oma hyvinvointi heijastuu niin paljon koko perheeseen, niin se vain on. En ole teksteistä löytänyt mainintaa alkoholista. Käytätkö koskaan ja jos niin mitä?Itse en todellakaan juo juuri koskaan mutta jos joskus viihteelle lähtisin niin sinun vinkkejäsi käyttäisin mieluusti tässäkin asiassa ;).

  • jennie kirjoitti:

   Ihan huippua, sait minut tällä kommentilla äärettömän onnelliseksi ja iloiseksi oman oivalluksesi puolesta. Alkoholia en kauheasti käytä ja joku siitä minulta kyselikin postausta ja lupasin asiaan palata. Vaikka en kauhesti käytäkään niin joskus näitä tilaisuuksia kuitenkin on, joista seuraava vajaan kahden viikon päästä. Eiköhän asiaan siis palata ennen tätä. Mitä alkoholin käyttöön tulee niin alkoholi on aina alkoholia. Jos kuitenkin on mahdollista niin myös täällä voi säästää hieman kaloreita käyttämällä kevyttuotteita tai sekoittamalla kevyemmät juomat itse. Sitähän väitetään että niin kauan kuin elimistössä on alkoholia, ei muuta muutosta tapahdu vaan kaikki käytetään alkoholin polttamiseen pois. Mitä vähemmän sitä siis on, sitä nopeammin pääsee takaisin normaalirytmeihin. En tiedä tästä väittämästä sen enempää eli en esitä sitä mitenkään totuutena. Kuten kuitenkin sanottu, niin varmasti palaan vielä asiaan.

 8. Anonymous kirjoitti:

  Heippa Jennie !Sun blogi on ihan kuningas ! Olen tovin jo seurannut 🙂 Älyttömän motivoivaa tekstiä, joka pitää omaakin motivaatiota hienosti yllä vaikka välillä usko horjuu. Kiitos !p.s. Viimeinen ”thumbs up”-kuva on oikein suloinen !- Laura

 9. Lotteliini kirjoitti:

  Jälleen kerran mahtava blogipostaus! Näistä kirjoituksista saa aimo annoksen voimaa, hyvää mieltä ja motivaatiota. Sun pitäisi ryhtyä pt:ksi, olisit hyvä siinä hommassa!

  • jennie kirjoitti:

   Olisi kieltämättä mahtavuutta tehdä tätä työkseen. Kaikkihan on vielä mahdollista eikä sitä tiedä mitä tuleman pitää.

 10. sonjja kirjoitti:

  Heippa! Olisko mahdollista jos tekisit tiivistetyn postauksen siitä miten aloit laihduttamaan, mitä ruokavalioosi kuului laihdutuksen aikana, kuinka paljon reenasit yms? 🙂 täällä pitäis saada otettua itseä niskasta kiinni ja tekemään itselleen jtn ja kauhea motivaation puute meinaa olla.. puuh.

  • jennie kirjoitti:

   Olen ajatellut tehdäkin pienen postauksen aloittamisesta, joten eiköhän tällainen saada aikaan 🙂

 11. Mari kirjoitti:

  Kiitos tsemppaavasta blogistasi! Itse olen vasta oman urakkani alkutaipaleella, ja olet auttanut motivoimalla ja hyvällä esimerkillä. Näköjään tuloksia on oikeasti mahdollista saada aikaan! 🙂 ja parhaillaan testataan mun omaa päätöstä ja luottamusta, kun paino ei ole tippunut 2,5 viikkoon, liikunnasta ja hyvästä ruokavaliosta huolimatta….

  • jennie kirjoitti:

   Jumitusvaihe kyllä kysyy uskoa ja vahvuutta, ehkä kaikkein eniten koko aikana. Vaikka joskus meinaa voimat loppua kesken niin juuri nyt se sinnikäs yrittäminen palkitaan! Tsemppiä hurjasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *