Hae
My Project Is Me

Tapahtuuko sitä kehitystä?

Moikka,

Minä heräsin tällä viikolla erään salitreenin yhteydessä sellaiseen ikävään tuntemukseen kuin jumittaminen. Paino jumittaa ja tuntuu ettei mitään kiinteytymistäkään olisi tapahtunut. Samat vaatteet ovat ainavain käytössä ja ne samat tavoitevaatteet puristavat päällä aina ja ikuisesti.

unnamed unnamed_1

Myöskään treeni ei ole tuntunut kehittyvän toivotulla tasolla ja kiukkupuuskissani väänsin turhalta tuntuvia viimeisiä toistoja eräänä epäonnen salipäivänä. Hetken asiaa kuitenkin puntaroituani tulin siihen tulokseen etten ehkä kuitenkaan ole ottanut tätä projektia niin tosissani kuin olisi pitänyt. En ehkä sittenkään ole treenannut tarpeeksi kovaa tai tarpeeksi kovilla painoilla. Myöskään ruokavaliopuoli, ei ehkä ole ollut niin tavoitteellinen. Sanoista tekoihin on toisinaan pitkä matka ja olen ehkä hivenen odotellut sitä ihka oikeaa inspiraatiota, jonka voimin jaksaisin pakertaa hiukan tehokkaammin tämän ikuisuusprojektini parissa.

”Jos jokin on tekemisen arvoista, kannattaa se tehdä huolella” – on pitkänaikaa ollut jonkinasteinen motivaatiolause omissa mielikuvissani. Ihan tähän en ole päässyt vaan olen päässyt toteutukseen mutten huolelliseen sellaiseen. Vaikka toisinaan onkin tuntunut siltä että mikään ei muutu, minkäänlaista tulosta ei synny niin joudun ilokseni kuitenkin toteamaan ettei tämä pidä paikkaansa. Olen jossain tuolla blogihistoriassa todennut että muutoksen huomaaminen itse (niin lihoessa kuin laihtuessa) on ainakin minulle äärettömän haastavaa ja senpä vuoksi turvaudun usein vertailukuviin. Niin myös nyt.

Tässä minä olen menossa/tulossa ensimmäisiin salitreeneihini tammikuun alussa 2014. Paino on jotakuinkin sama kuin nyt, ellei jopa hieman vähemmän ja ajattelin olevani ihan kohtalaisesssa kunnossa. En missään nimessä hoikka mutten myöskään mikään pullukka.

unnamed_10

Ei ollut sixari heti näkyvissä ekojen treenien jälkeen 😉

unnamed_9

 Ja sitten samaa vatsaa ja kuvaa viimesen viikon ajalta. On sitä kehitystä kait jossain kuitenkin tapahtunut vaikkei sitä ihan aina mistään huomaisikaan. 

unnamed_7

vaikka en sevästi ihan varma tyytyväisyydedstä tämän kuvan kohdalla ollutkaan

 

kuva 5

we heart it materiaalia, salaman kanssa tottakait

we heart it materiaalia, salaman kanssa tottakait

Toki, tähän toissavuotiseen maaliskuuhun on vielä matkaa. Olen kuitenkin tyytyväinen että JOTAIN on tapahtunut ja tämän toteamuksen siivittämänä minulla oli torstaina ihan mieletttömän hyvä sali – isommilla painoilla tottakait sekä ihan killeri vatsatreenillä (josta varmasti luvassa oma osionsa joku kerta). 

maalis_2012

no se maaliskuu 2012

unnamed_2 unnamed_3ps. Pahoittelen kuvien (ilmeisesti) heikohkoa laatua. Kuvat on kierrätetty sähköpostin kautta ja mitäilmseimmin reippasti pienentyneellä resoluutiolla. 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.