Hae
My Project Is Me

Ilmassa tuoksuu Syksy

Vietimme tyttöporukalla kesänpäättäjäisiä tänä viikonloppuna ja kuin ennaltasovitusti, olen tällä viikolla myös haistanut ilmassa syksyn. Syksyn tuoksu on erityisen voimakas aaamuisin, kun kylmä yö tuntuu vielä maassa ja kasvien pinnalla eikä aurinko ole ehtinyt vielä lämmittää päivää.

Kesä kiri tänä vuonna ohi epätavallisen nopeasti. Tai oikeastaan tuntuu ettei sitä koskaan tulllutkaan. Ihan vasta jokunen viikko sitten olin onneissani kun kotimaiset kurkut ja tomaatit olivat kilohinnaltaan reilusti alle euron. Ja nythän ne ovat taas jo reilusti yli. Tässä vaiheessa vuotta on varmaan turha enää elätellä toiveita huimasta lämpöaallosta, vaikka toki lämpimiä päiviä, syyssellaisia, voi olla luvassa. Vihreä luonto alkaa väistämättä värittyä syksyyn.

Viilenevä sää on saanut myös minut valmistautumaan syksyyn luonnon lailla. Esiin on jo etsitty takit sekä haalarit ja niiden käyttöönottoa ei ole tarvinnut kahta kertaa miettiä.  Vaikka puolestani kesä olisi saanut vielä jatkua vähän aikaa niin tässä vaiheessa on viikonlopun teeman tavoin tullut aika kiittää kesää ja toivottaa syksy tervetulleeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *