Hae
My Project Is Me

Toivepostaus: Esittelyssä treenivaatekaappi

Sain toiveen esitellä mitä minun treenivaatekaappi sisältää  ja ette ehkä voi uskoa kuinka mieluusti sen teen. Treenivaatteet ovat yksi minun heikkouksistani ja huomaan ihastelevani eri verkkokauppojen uutuuksia useamman kerran viikossa. Treenivaatevalikoima on kokenut mielestäni valtavia harppauksia viimeisten vuosien aikana ja osa asuista toimii niin vapaa-ajalla kuin salillakin.Yritän silti pitää treenivaatteet erillään muista mutta myönnän että on mukava etu että esimerkiksi työpaikallani on melkeinpä parempi pukeutua treenivaatteisiin kuin farkkuihin. Tai ainakaan sitä ei kukaan ihmettele ja se on oikein hyvä niin.

 

Uusia ja vanhoja suosikkeja

Vaikka treenivaatteita rakastankin, ei se silti tarkoita ettäkö niitä olisi minulla ylettömästi. Tai ettäkö ostaisin koko ajan uutta. Kun kurkistaa treenivaatekaappini, selviää itseasiassa aika nopeasti että mukana on myös paljon useita vuosia vanhoja, edellee aktiivisessa käytössä, olevia treenivaatteita. Yksi emsierkki on tämä alemapna kuvassa näkyvä paita, minkä voit bongata pilkottamasta myös täältä Skotlannin maisemissa kuvatusta ulkojumppaohjeesta vuodelta 2016. Myös postauksessa näkuvät housut löytyvät edelleen ja kuuluvat yksiksi suosikeistani. Uudempana suosikkina voidaan pitää myös kuvassa päälläni näkuvä harmaata toppia, minkä ostin senkin jo viime keväänä.

Treenivaatekaappi sisältää Monenlaista merkkiä

Treenivaatteiden suhteen, kuten vaatteiden yleensäkään, en ole merkkiuskollinen. Kun ostan vaatteen, haluan että se tuntuu ja näyttää hyvältä – omaan tyyliini sopivalta. Minun treenivaatekappi sisältääkin niin perus henkkamaukkaa ja Nellyä kuin vaikkapa ICIW:n tai Gymsharkin mallistoa. Samalla kun laatu näissä on lähentynyt toisiaan niin on myös hintataso. Toki, tunnettu, hyvässä hypetyksessä oleva brändivaate on edelleen hinnaltaan korkeampi mutta usein löytyy myös todella hyviä tarjouksia. Ja jos kelpuuttaa käytettyä vaatetta, niin myös treenivaatteita löytyy hyväkuntoisena todella paljon erilaisilta kirppareilta. 

ja myös Monenlaista väriä

Treenivaatekaappini sisältöä katosessa huomaan että olen myös melkoinen fiilispukeutuja. Esimerkiksi nyt, kun ajatus keväästä alkaa pikkuhiljaa nostaa päätään, huomaan katselevani vaaleampia sävyjä myös treenivaatteissa. Ja kun sama sykli kulkee vuosi toisensa jälkeen, kertyy treenvaatekaappiin mukava määrä niin tummempaa kuin vaaleampaakin vaihtoehtoa. Yksi asia mitä treenivaatekaapissani ei kuitenkaan näy, ovat erilaiset kuosit. Minkäänlaiset pallot, pilkut ta kukat eivät vain koskaan ole tuntuneet kovin minulta, vaikka ne upeilta monen muun päällä näyttävätkin. Tältä näyttää siis minun treenivaatekaappi, miltäpä sinun.

 

 

2 kommenttia

  1. Nina kirjoitti:

    Täää oli ihana! Voitko tehdä sinun lempiruokareseptit?

    • myprojectisme kirjoitti:

      Kiitos. Ja kiitos kun tuuot postaustoiveita esiin, niitä on todella kiva saada ja myöskin toteuttaa. Varmasti siis jollain aikavälillä myös lempireseptit tullaan käymään läpi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.