Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Arvotaan kassillinen proteiini- ja painonhallintatuotteita

Kaupallinen yhteistyö: Nutrilett

Menossa mukana Nutrilett

 

Moikka,

Kun viimeksi kirjoittelin Nutrilettin uutuustuotteista, sain kommenttiboksissa melkoisen ankaran vastaanoton ja toivoisinkin että jokainen, joka jutusta pahoitti mielensä lukisi tämän tekstin. Tai ehkä vielä parempi, ottaisi osaa arvontaan jotta pääsisi itse testaamaan tuotteita ja rakentamaan mielipiteensä ehkä uusiksi. Tuotetestaajan pesti on toki yhtälailla avoinna kaikille muillekin; Teille, jotka aidosti haluatte kokeilla tai teille, jotka koette tuotetestipakettia tarvitsevanne. Arvonnasta lisää alempana.

IMG_2703

Taannoinen tekstini aiheutti tosiaan jonkin verran närää ja mielipahaa. Jäin oikein mielessäni miettimään että olisiko näin ollut jos olisin kirjoittanut vaikkapa Leaderin tai Fastin uudesta proteiinipatukasta? En usko, vaikka ihan samankaltainen sisältö näissä kaikissa patukoissa loppupeleissä onkin. Uskon että karvat pystyyn nosti itse brändi uuden tuotteen takana, sillä monelle varmasti tulee sanasta Nutrilett se kuuluisa pussikeittokuuri (jota postaus ei lainkaan käsitellyt). Ajatushan tuonkin laihdutusvalmisteen takana on kaikin puolin hyvä; Tarjota laihduttajalle kaloreissa kevyt tuote, joka kuitenkin tarjoaa kaikki välttämättömät ravinteet. Vaikka tällaisista erittäin niukkaenergisistä dieeteistä varoitellaan monessa paikassa, en itse ajattele tätäkään asiaa ihan niin mustavalkoisesti. Kun puhutaan esimerkiksi sairaalloisen lihavan henkilön laihdutustarpeesta vaikkapa leikkauksen vuoksi on tällainen ravintorikas (vaikkakin teollinen) laihdutusvalmiste varmasti parempi vaihtoehto kuin esimerkiksi kaalikeittodieetti (tai vielä pahempaa, syömättömyys). Molemmissa tarkoitusperä on sama eli pudottaa kilot mahdollisimman nopeasti alaspäin.  Molemmat on tarkoitettu kuuriksi, jonkinlaiseksi lyhyen aikavälin ponnisteluksi tai ehkäpä ponnahduslaudaksi pidempikestoiseen tavoitteeseen, siihen elämäntapamuutokseen joka vaaditaan jotta tulokset olisivat pysyviä. Vaikken täysin teilaakaan ajatusta tällaisesta dieetistä en siis sitä myöskään tue varsinkaan kun kyse on vain muutamasta kilosta, jotka olisi mahdollisuus saada pois muutoinkin. Satunnainen korvaaminen on sitten tarina erikseen enkä näe pahaksi miksei perusterveelliseen ruokavalioon mahtuisi joskus jotain sen ulkopuoleltakin.

IMG_2706

Minusta on tosiaan myös hassua kuinka usein (enkä nyt puhu suinkaan itsestäni) syntyy käsitys että proteiinipatukoiden (tai muiden lisäravinteiden käyttäjä) eläisi ensisijaisesti näillä tuotteilla. Uskallan väittää jokaisen puolesta että ensisijainen ravinto hankitaan aina siitä oikeasta ruoasta ja se kaikki muu on vain jotain lisää. Uutta Protein Shape tuotesarjaa ei siis ole tarkoitettu painonpudotukseen tai ateriankorvikkeeksi vaan oman monipuolisen ruokavalion tueksi ja/tai lisäksi. Varsinkin patukat vähäsokerisuudessaan ja kohtuullisessa proteiinimäärässään ovat ihan näppärä herkkuvara pahimpaan makeanhimoon. Tai hätävara käsilaukussa kuljetettavaksi, kuten taas viimeviikolla sain huomata.

IMG_2707

Ja jotta sinun ei tarvitsisi tyytyä lukemaan vain minun ajatuksiani tuotteesta niin tarjoan sinulle tuotetestaajan pestiä. Saan nimittäin arpoa teidän lukijoiden kesken Nutrilettin tuotepaketin, joka sisältää seuraavat tuotteet

Nutrilett VLCD shake Chocolate 15*33g
Nutrilett VLCD Vegetable soup 15*33g
Nutrilett Protein shape Choco Proteiinijuoma 250ml
Nutrilett Protein Shape Vanilla Proteiinijuoma 250ml
Nutrilett Protein shape Choco bar 35g
Nutrilett Smoothie Tasty tropical 330ml
Nutrilett Smoothie Nordic Berries 330ml
Nutrilett Smooth Caramel 56g
Nutrilett Premium dark Choco 60g
Nutrilett Chunky Peanut bar 56g

Pääset siis itseksin testaamaan mistä puhun kokeilemalla ihan samoja tuotteita, joita minullakin on ollut testissä. Valmis smoothie menee vaikka kiireisenä aamuna aamupalana tai välipalana. Patukka herkkunälkään tai evääksi. Haluan toki kuulla, miksi sinä haluat päästä testaamaan näitä tuotteita? Osallistumisaikaa on 3.2.2015 keskiyöhän saakka.

***ARVONTA ON PÄÄTTYNYT JA VOITTAJALLE ILMOITETTU HENKILÖKOHTAISESTI***

IMG_2704

Toteutettu yhteistyössä Nutrilettin kanssa

Kaupallinen yhteistyö: Nutrilett

165 kommenttia

 1. Emmi kirjoitti:

  Moikka!
  Mä haluan testaajaksi, koska oon jo testaillut mm. Hazelnut patukkaa ja se oli niin hyvää ! Aloin syödä sitä Leaderin tilalla kahviherkkuna. Toivon niin paljon, että voitan 🙂 !

 2. rantsu kirjoitti:

  Olen kiireinen opiskelija, minkä vuoksi nopeat välipalat olisivat melko kova sana yliopistolla. Tällaisia tuotteita olisi myös helppo kuljettaa mukana, sillä ne eivät vaadi kylmäsäilytystä. Maku kuitenkin epäilyttää, minkä vuoksi olisi mukava testata tuotteita ennen niiden ostamista opiskelijabudjetilla. 🙂

 3. Aino kirjoitti:

  Kommentoin siihen edelliseenkin kamppispostaukseen. Vaikka tuotteet olisivat Fastin tai leaderin niin sanoisin samaa. Mulla on menny täysin maku tästä sun blogista, tästäki postauksesta oikeen paistaa läpi sellanen asettelu (esim tuo kuva laukusta ja noista patukoista..). Anteeks mutta ei mee läpi. Surullista koska sun blogi oli ennen tosi hyvä mut nyt täytyy kyllä lopettaa lukeminen.

  • jennie kirjoitti:

   Mielipiteitä saa ja pitääkin olla, eikä kaikkien suinkaan tarvitse näitä(kään) tuotteita syödä. Ihan niinkuin ei kaikille sen suurempaa euforiaa tuo välttämättä pinnalla oleva maidoton ja gluteenitonkaan ruokavalio. On ikävää ettet enää saa blogistani irti sellaista, jota olet aluneprin saanut. Mielelläni toki kuulisin mistä se johtuu: Onko joku muuttunut konkreettisesti sillä en usko että kyse on vain tästä yhteistyökuviosta.

   Ja mitä kuvaan tulee niin se on toki lavastettu, en kiellä sitä mutta todellisuudessa täm patukka kassissa pelasti minut viime viikolla ihan todella kun työpaikalta ei löytynytlään rahkaa jääkaapista ja iltapäivänälkä oli kova. Ihan samalla lailla ne ovat lavastettuja kuvia ne treenikuvatkin lehdissä mutta tuskin kukaan epäilee etteivätkö he urheilisi tosielämässäkin.

 4. Eveliina kirjoitti:

  Haluan päästä testaamaan, koska uudet tuotteet kiinnostavat aina! Kun ruokavalio on muuten kunnossa, on välillä sijaa myös lisäravinteille. Sitä paitsi Nutrilettin Rich Chocolate-patukka oli aivan uskomattoman hyvää. Voitti kyllä maussaan jotkut Marsit sun muut sokerisötkötykset 6-0. Joten edes hieman terveellisempään herkutteluun esim automatkalle kyllä maistuu. Onhan siinä sitten makeutusainetta, mutta tokkopa yksi patukka/juoma silloin tällöin on kovin kauhea juttu.
  (Patukassa kaloreita 124, HH:10 (sokeria 0,5g polyoleja 8,7g) ravintokuitu: 4,9g, proteiini 9,4g ja rasva 5,6g )

 5. Hemu kirjoitti:

  Haluaisin testata tuotteita nimenomaan välipala (joskus herkuttelu) mielessä! Tällä hetkellä hätävarana tai päivän herkkuna minulla toimii goodlifen patukat, joten mielelläni testailen mitä nutrilettillä on tarjota:)

 6. aku kirjoitti:

  Mielelläni testaisin tuotteita kun edessä on pitkä sairausloma ja treenitauko.Energian tarve ei tule olemaan yhtä suuri kuin normaalisti liikkuessani 4-5krt viikossa.Silloin tuntuu myös olevan hankalaa saada ruokia menemään alas joten osan voisi hyvin korvata jollain kevyemmällä vaihtoehdolla.

 7. Roosa-Maria kirjoitti:

  Haluaisin kokeilla nutrausta, jotta saisin ateriarytmini säännöllisemmäksi. Esim. Patukat ja smoothiet toimisivat kätevänä välipalana. 🙂

 8. vilma kirjoitti:

  haluaisin testata noita tuotteita koska oon onnistunut kehittelemään tässä parin vuoden sisään lukuisien liikakilojen lisäksi sokeririippuvuuden uskomattomalle tasolle 😀 Makeaa on siis saatava mutta karkkia en viittis mässyttää menemään joka päivä. Sen lisäks teen kotihoitajan hommia eli saattaa ruokailuvälit venyä jopa kuuteen tuntiin, olis näppärä saada jotain tuommosia helppoja välipaloja millä taltuttaa se pahin nälkä ennenkun pääsee toimistolle syömään 🙂

 9. anita kirjoitti:

  Prodepatukat ym. on käteviä välipaloja kiireisinä päivinä ja herkkuhimoihin. Näitä tuotteita vois tuputtaa miehellekin töihin mukaan ettei tulis niin pitkiä ruokailuvälejä! Ja uutuudet nyt kiinnostaa aina 🙂

 10. Mari kirjoitti:

  Mun mielestä esim. proteiinipatukka silloin tällöin normi välipalan tilalla herkkuna ei ole paha juttu ollenkaan. Kaupassa jo sen verran tsekkailin, että ainakin patukoissa on sokerin määrä vähäinen, mikä yllätti positiivisesti! Mikäli makukin vakuuttaa, niin näistä vois hyvin tulla mun vakkari”herkkuja”. 🙂 Täällä testattas siis mielellään kyseisiä tuotteita.

 11. Pirre kirjoitti:

  Olen jopa sairaalloisen ylipainoinen ja haluaisin testata tällä kuurilla mitä tapahtuu ja sitoutua siihen täysin kuurin ajaksi sekä raportoida tuntemukset ja mahdolliset tulokset 🙂

 12. Milla kirjoitti:

  Haluaisin testata, koska olen oikesti skeptinen, voivatko nämä toimia! En ikinä ole uskonut mihinkään pikadieetteihin, mutta tätä on hehkutettu niin monessa paikassa, että jotain siinä täytyy olla…

 13. Päivikki kirjoitti:

  Haluaisin päästä testaamaan tuotteita, koska välillä ruuan tekeminen töihin tuntuu ylivoimaiselta ja olisi kätevä olla varalla ruoka/välipalat niille päiville kun ei millään ole saanut tehtyä edellisenä päivänä kunnon ruokaa. Lisäksi iltaisin monesti alkaa herkkuhimot olla pahimmillaan, joten olisi kätevä kun olisi terveellisempi vaihtoehto sille keksipaketille tai suklaalevylle.

 14. -E- kirjoitti:

  Nyt talvella liikun ihan mahottoman määrän kun työmatkapyöräilyyn menee melkein tuplaten aikaa (40-50min/suunta) kuin kesällä. En siitä kuitenkaan halua luopua, mutta monipuolisuuden vuoksi käyn myös salilla ja koira vaatii lenkkinsä vaikka itse olisi jo uupunut. Niinpä on päiviä jolloin erilaiset välipalat ovat tarpeen ennen kuin pääsee oikean ruuan pariin ja haluaisin testata miten nämä Nutriletin tuotteet toimisivat siinä. Olen myös yrittänyt vähentää irtokarkkiherkuttelua ja jos näistä vaikka löytyisi joku herkullinen maku, voisi se korvata lauantain mätön 😀

 15. Maijah kirjoitti:

  Kiva arvonta! Haluaisin tuotteita testattavakseni, koska aamupalan ja töissä tarjottavan lounaan väli venyy minulla liian pitkäksi ja kostautuu illalla. Tarvitsisin jonkun helpon, kevyen välipalaratkaisun noihin aamupäiviini ja luulen, että tuosta tuotepaketista voisi löytyä!

 16. R kirjoitti:

  Ehdottomasti uuden tuotteen viehätyksen, makukombinaatioiden ja monipuolisen kattauksen perusteella! Eli ensinnäkin olisi kiva päästä testailee uutta prodetuotesarjaa perus Leaderin patukoiden ja Sporty Feelin tuotteiden oheen. Toisekseen nuo esittelemäsi makukombot vaikuttavat todella herkullsilta, ainakin näin ”paperilla” joten ehdottomasti haluaisin testaa et miltä ”tasty tropical” ”chunky peanut” maistuu! Ja vikaksi, tuo koko palkintovoitto on niin monipuolinen ja monikäyttöinen (ennen ja jälkeen treenin, välipalana, makeannälkään..), et viimeistään se hotsittais!

 17. Eva Kandelin kirjoitti:

  Hei,
  Haluaisin tuotteiden testaajaksi, koska ne sopisivat oikein hyvin kiireiseen päivään välipalaksi. Aamulla tuppaa olemaan niin kiire pakata eväitä, ja illalla myöhään ei välttämättä jaksa, lopputulemana on usein päivä ilman välipaloja. Totta kai, olen myös kiinnostunut puhtaasti vain maistamaan tuotteita, kyllähän sitä jatkuvasti etsii esim. Sitä parhaan makuista proteiinipatukkaa 😀

 18. MM kirjoitti:

  Haluaisin päästä testaamaan ihan uteliaisuudesta ja koska nopeita ja helppoja ”välipalavaihtoehtoja” ei koskaan ole liikaa. Oli pakko käydä kurkistamassa testiblogauksesi saamia kommentteja, eikä voi kuin ihmetellä…

 19. saara kirjoitti:

  Olen opiskelija ja pyrin syömään päivittäin sen kaksi lämmintä ruokaa , mutta aina se ei onnistu hirveän kiireen takia. Esimerkiksi jos koulusta suoraan menee salille , olisi kiva jos ois joku terveellinen välipala mukana jotta jaksaisi treenata ! 🙂

 20. Karoliina kirjoitti:

  Haluaisin testata tuotteita, koska käytän vastaavanlaisia jonkin verran, mutta näitä en ole vielä maistanut!

 21. sara kirjoitti:

  Haluan yksinkertaisesti jättää ylimääräisen sokerin extrakaloreineen arjesta pois ja laihtua.

  • sara kirjoitti:

   .. Ja niiden sokeripommien tilalle tarvitaan ainakin aluksi jotain korvaavaa. Todettu on!

 22. Nimetön kirjoitti:

  Hei, kiva arvonta ja mulle passeli. Nutrilettin tuotteet eivät mulle ole sinällään tuttuja ja enemmän yhdistänkin ne juurikin pussikeittoihin. Itse yritän kovasti saada ruokarytmiä kohdilleen ja se on nykyisessä elämäntilanteessa hieman haastavaa. Syön periaatteessa ihan oikein, mutta liikaa ja esimerkiksi aamiaisen nauttiminen on aikaisen heräämisen takia työn ja tuskan takana. Oman lisänsä aiheuttaa epäsäännöllisen säännölliset työajat ja pitkähkö työmatka – yli 45 km suuntaansa. Olisi mielenkiintoista testata, miten kiireisessä aamussa toimii valmis protskujuoma ja ehkä kotimatkalla joku patukka, ettei klassisesti ”pikkunälissään” tyhjentäisi jääkaappia ruuan valmistuksen lomassa.

 23. Anskubansku kirjoitti:

  Hei, kiva arvonta. Nutrilettin tuotteet eivät mulle ole sinällään tuttuja ja enemmän yhdistänkin ne juurikin pussikeittoihin. Itse yritän kovasti saada ruokarytmiä kohdilleen ja se on nykyisessä elämäntilanteessa hieman haastavaa. Syön periaatteessa ihan oikein, mutta liikaa ja esimerkiksi aamiaisen nauttiminen on aikaisen heräämisen takia työn ja tuskan takana. Oman lisänsä aiheuttaa epäsäännöllisen säännölliset työajat ja pitkähkö työmatka – yli 45 km suuntaansa. Olisi mielenkiintoista testata, miten kiireisessä aamussa toimii valmis protskujuoma ja ehkä kotimatkalla joku patukka, ettei klassisesti ”pikkunälissään” tyhjentäisi jääkaappia ruuan valmistuksen lomassa.

 24. elina kirjoitti:

  Olisi kivaa päästä testailemaan, patukkamuotoiset välipalat kulkevat laukussa helposti ja kätevästi! 🙂 Monesti yliopistolla pitkien päivien aikana olisi helppo luennon lomassakin nappasta patukka nassuun 😀

 25. mimme kirjoitti:

  Tuotetestaajaksi mä halajan,
  polttoon lähteväksi silavan.
  Pannaan joutuu herkuttelu,
  nyt ei auta surkuttelu.
  Nutrilettiä palan haukkaan
  niin ihanaisen maukkaan.

 26. Minhos kirjoitti:

  Olisi kiva testata tuotteita, sillä en ole ikinä kokeillut kyseistä merkkiä!

 27. Jaana kirjoitti:

  Moi! Haluaisin kokeilla tuottwita, koska tarvitsisin juurikin nopeita välipaloja kiireisiin työpäiviin 🙂

 28. marjut kirjoitti:

  Olen pari vuotta sitten syönyt brändin muita patukoita, tällöin opiskelin toisella paikkkakunnalla amk:ssa ja automatkoilla ne toimivat täydellisesti kiukkunälän taltuttajina. Tarpeeni syödä on melko tiheä mutta niinkuin monella muulla, myös minulla kiire vie voiton ja huomaan sortuvani iltaisin jääkaappiövereihin tai suklaapatukoihin. Haluaisin kokeilla patukoita monipuolisen ruokavalion tueksi ja korvata nykyiset suklaapatukat niillä. Jos paIno vielä putoisi sen muutaman kilon niin en voisi olla kuin tyytyväinen! 😉

 29. HannaH kirjoitti:

  Moro,
  näitä haluaisin testata, koska hehkutuksesta / arvioistasi huolimatta epäluulo merkkiä kohtaan on itsellä edelleen suuri. En siis omalla rahalla varmaan tulisi ostaneeksi, mutta jos testin perusteella maku miellyttäisi niin kyllähän se laajentaisi välipalavalikoimaa.

  Itsellä on yhdistelmä nimeltään kokopäivätyö+opiskelu+dieetti. Patukat & juomat on kyllä kätevä hätävara, mieluummin nappaan semmoisen laukunpohjalle kuin rahkapurkin. Varsinkin opiskelupäivinä saa vähän sumplia että muistaa järjestää itselleen syötävää tasaisin väliajoin kun kiitää töistä suoraan kouluun.

 30. JV kirjoitti:

  Hihi, mulla ois itseasiassa just tänää sellainen tilanne, että en ehdi käymään kaupassa, mutta jotain välipalaa pitäisi mukana olla! Mä olen testannut noita Nutrilett-patukoita ja ne on oikeen hyvänmakuisia, menee just kiireisenä päivänä välipalana oikein mainiosti 🙂

 31. Hanna kirjoitti:

  Haluaisin päästä testaamaan näitä tuotteita, koska jos näistä todella olisi apua juurikin näihin kiireellisiin päiviin, niin ehdottomasti ottaisin ne tukemaan/helpottamaan säännöllistä ateriarytmiä jatkossakin 🙂 Välillä, kun tuntuu noi ateriavälit venyvän.. Löysin blogisi eilen ja ilta menikin aikaisempia blogitekstejä lukiessa. Aion lukea jatkossakin 🙂

 32. henhei kirjoitti:

  Kotoa löytyy lapset 3kk ja 1v 8kk. Viime vuodet on siis mennyt raskaana ollessa ja imettäessä, ja painoa onkin kertynyt jonkun verran. Haluaisin hyvän startin laihdutukseen, kunhan nuorimmaisen täysimetys loppuu kevään aikana.

 33. Alina kirjoitti:

  Hei!
  Haluaisin Nutrilett-tuotteiden testaajaksi, koska uskon että ne sopisivat loistavasti kiireiseen elämäntyyliini. Työt, kotihommat ja treenaus vievät paljon aikaa, joten noita tuotteita olisi helppo napsia treenin päätteeksi matkalla kotiin. Muutenkin usein joudun skippaamaan aterioita, kun ei ole aikaa. Se on paha tapa ja uskon että kyseiset tuotteet auttaisivat edes jonkin verran!

 34. Jasmiina kirjoitti:

  Nutrilett tuotteet olisivat hyviä välipalavaihtoehtoja. Niinkuin totesit patukat toimivat hyvin makeannälän tyydyttämisen. En ole kertaakaan tuotteita maistanut, joten olisi mielenkiintoista ryhtyä testaushommiin!

 35. Jenna kirjoitti:

  Haluaisin päästä kokeilemaan Nutriletin tuotteita ihan vain sen takia, etteivät ne ole minulle tuttuja. Lisäksi ateriavälini pääsevät aina venymään ihan älyttömästi (vaikka kehitystä on kyllä jo tapahtunut!)

 36. saara kirjoitti:

  Joskus oon testaillut jotain Nutrilet tuotteita, mutta ne on jääny kyllä ihan unholaan. Nykyään on hankala keksiä mitä ottaisi välipalaksi töihin. Nämä ei ainakaan mustu pöydällä eikä kassissa niinku banaaneille tahtoo käydä 🙂

 37. Siiri kirjoitti:

  Oon jo pienestä pitäen liputtanut Nutriletin patukoiden puolesta (se tunne kun sai 8 vuotiaana maistaa äidin patukkaa..) ja oon jo jonkin aikaa harkinnut muidenkin tuotteiden ostamista ja testaamista. Ois ihana saada noita testiin ja tehdä sitten sen perusteella päätös mahdollisista lisäostoksista 🙂 Painonpudotus on itsellä nimittäin kovaa vauhtia käynnissä!

 38. Veera kirjoitti:

  Oi kun mahtava arvonta! Joskus syön välipalana tai herkkuna proteiinipatukoita ja olen maistanut monia hyviä. Noihin Nutrilettin patukoihin en oo tutustunu, joten ois kiva testata! En aina raaski syödä proteiinipatukoita, kun ne ovat niin kalliita; olisikin mieletöntä, jos voittais ihan ilmaseksi! 😀 Proteiinilisät on mun mielestä hyviä valmisteita, jotka tukevat monipuolista ruokavaliota. Ei niitä kuulukaan pelkästään syödä. En ymmärrä haloota koko hommasta ja että jopa sun koko blogia haukutaan. Blogisi on inspiroiva ja täynnä hyvää luettavaa! On kiva, että esittelet esimerkiksi uutuustuotteita blogissasi ja kerrot niistä rehellisen mielipiteesi. Kyllä tämä Nutrilettin uusi sarja kuulosti hyvältä!

  • Veera kirjoitti:

   Lisäys: Mulle ei aina maistu liha, ja ”pelkään” et saanko tarpeeksi proteiinia. Proteiinivalmisteet tuovat avun siihenkin!

 39. May kirjoitti:

  Minä haluan, koska olen köyhä opiskelija ja ravintolisät yms ovat kalliita 😀

 40. Päivi kirjoitti:

  Tämä olisi hyvä paketti meille. Miehelle aamupalaksi smoothiet ja minulle kahvin kanssa välipalapatukat. Haluaisin siis päästä testaamaan!

 41. Anni kirjoitti:

  Opiskelen liikuntaa ja hierontaa kansanopistossa ja kätevät välipalat olisivat enemmän kuin tervetulleita täyttämään niitä välejä, jolloin aikaa syödä on vähän mutta nälkä on kova! Opistomme tarjoaa aamupalan, lounaan ja päivällisen, mutta varsinkin iltapäivällä ennen liikuntatunteja alkaa nälkä jo olla aika kova eikä tunnilla pysty antamaan kaikkea itsestään. Sen vuoksi olisi aivan mahtavaa, jos voittaisin!

 42. Marika kirjoitti:

  Haluaisin testata tuotteita koska tarvotsisin uusia ideoita välipaloille. Proteiini tuotteiden käytön aloittamista olen miettinyt ja tämä olisi hyvä tilaisuus sille.

 43. Ida kirjoitti:

  En ole ennen koittanut Nutrilett:in tuotteita. Uskon,että tuotteet sopisivat minulle hyvin välipalaksi ,koska aina ei kiireisinä koulupäivinä ehdi käydä syömässä. Tuotteet näyttävät myös hyviltä ja terveellisiltä ja haluaisin päästä niitä maistelemaan 🙂

 44. Essi kirjoitti:

  Opiskelen yliopistossa ja tapaan kuljettaa mukana pieniä välipaloja. Tässä tuotesarjassa olisi omiin tarpeisiin sopivia välipaloja.Olisi mukava testata näitä.

 45. Sanna kirjoitti:

  Teen töitä ja opiskelen. Arki on kovin kiireistä. Ja lomia ei juurikaan ole. Nämä tuotteet kuulostavat mukavilta vaihtoehdoilta silloin tällöin helpottamaan ruoantekoa ja -miettimistä.

 46. Laura kirjoitti:

  Ilmottaudun vapaaehtoiseksi! Oma käyttötarkoitukseni Nutrilett-tuotteille olisi iltaherkuttelun vähentäminen sillä, että voisin ottaa Nutrilett-tuotteen välipalaksi 1-2 h ennen treeniä, syötäväksi työpäivän viimeisinä tehokkaina tunteina. Nythän tilanne on se, että hyvän aamupalan ja lounaan jälkeen ruokailuväli venyy ja paukkuu, kun suuntaan kuntokeskukseen työpäivän jälkeen. Sitten kotona on vielä treeninjälkeinen järkevä(hkö) ruokailu, kunnes kuppi menee nurin iltapalaherkuttelussa. Vaikka kuinka yritän ottaa jugurttia tai rahkaa tms. töihin iltapäiväpalaksi, niin sinne jääkaappiin se unohtuu. Patukka pöydällä ei ehkä unohtuis, ja sitten ehkä mahakin alkais aina tuossa vaiheessa muistamaan, että jotain on saatava.

 47. Maikki kirjoitti:

  Haluaisin testata Nutriletin tuotteita, sillä en raaski käyttää opiskelijabudjettiani kyseisiin tuotteisiin kuin silloin tällöin, joten suurin osa mauista on minulle täysin uusia. Toisinaan kiireisenä päivänä luentojen välillä ei ehdi syömään kunnon ruokaa. Tavallisesti otan mukaani tällöin esimerkiksi banaania. Nutriletin tuotteet voisivat olla mukavaa vaihtelua ja veisivät varmasti nälän vähän pidemmäksikin aikaa.

 48. mirya kirjoitti:

  Kolmen pienen lapsen äitinä on välillä tosi hankala saada aikataulutettua omat treenit ja syömiset, joten todellakin toisinaan on turvauduttava tällaisiin nopeisiin ja helppoihin ratkaisuihin, ettei totaalirepsahduksia pääsisi syntymään. Heikon rahatilanteen vuoksi vain mahdollisuudet testailla kaikkia ihania maku/merkki vaihtoehtoja on himppasen rajalliset. Tästä setistä saisi kivaa buustia omaan kroppaprojektiin ja olisin enemmän kuin mielissään tuotteita testaamassa 🙂

 49. mari kirjoitti:

  Olen avoin kokeilemaan uudenlaista ja kaikki mahdollisuudet otan mielihyvin vastaan! 🙂 Patukoita käytäisin toisinaan välipaloina, perus rahkamössöjen ohelle ja kiireisten arkipäivien pelastukseksi.

 50. Mikaela kirjoitti:

  Jää välipalat ja aamupalat herkästi syömättä joten olisi kiva kokeilla josko nämä olisivat toimivia tuotteita.

 51. ae kirjoitti:

  Elämäntapamuutosta yrittävänä (ja jo hyvään alkuun päässeenä) armottomana herkkuhiirenä patukat ja pirtelöt joskus välipalana on loistavaa vaihtelua. Valitettavasti niiden hinta ei ihan sovi opiskelijabudjetin kanssa yhteen, joten en viitsi kokeilla mitään uutta, jos ne vaikka eivät maistukaan. Tämä olisi siihen loistava tilaisuus!
  Olen myös huomannut että saan helposti kasvisruokavaliostani liian vähän proteiinia, ja vaikka yritänkin parhaani mukaan lisätä proteiinia joka aterialle, ovat proteiinia sisältävät tuotteet loistava apu silloin tällöin.

 52. Jenni kirjoitti:

  Haluaisin päästä kokeilemaan kyseisiä tuotteita, sillä noh aina uusien tuotteiden kokeilu on kivaa ja niistä saattaa löytää aina joitakin pysyviäkin tuotteita joita tulee käytettyä aktiivisesti jatkossakin! Opiskelijana terveelliset ja etenkin proteiinipitoiset välipalat (ja jotka eivät tarvitse kylmä säilytystä) ovat enemmän kuin tervetulleita, myöskin patukat sun muut on helppo sujauttaa aina laukunpohjalle ja sieltä myöskin tarvittaessa nopsasti rohmaista parempiin suihin.

 53. Satu kirjoitti:

  Moikka!
  Haluaisin tuotteiden testaajaksi, sillä urheilen paljon ja vietän muutenkin aikaa liikkeellä, mutta olen vähävarainen. Toisinsanoen siis terveellisten välipalojen ostaminen käy hankalaksi kun just ja just riittää rahat siihen että saan tehtyä ruokaa josta saan tarpeeksi energiaa, proteiinia ja muita hyviä urheilijalle tarpeellisia kamoja.

 54. Rose kirjoitti:

  Moi!
  Nämähän olisivat ihan täydellisiä kiireisen opiskelijan arkeen! Aamupalalla ja lounaalla ei tunnu selviävän kovin pitkälle iltapäivään, joten erilaisia mukana kannettavia välipaloja tulee harrastettua, etenkin, jos pitää ravata luentojen, salin tai töiden väliä, käymättä kotona. Ja jos vielä ilmaiseksi saa, niin..:)
  t. köyhä opiskelija

 55. Aino kirjoitti:

  Hei, kiinnostaa maistaa uusia tuotteita välipaloina.

 56. anna l. kirjoitti:

  Olen joskus vuosia sitten yrittänyt laihduttaa juuri noilla pahamaineisilla pussikeitoilla. Se oli todellista rääkkiä ja kituuttamista. Pussikeitto-dieettini ei koskaan sujunut niinkuin annettiin ymmärtää. Ne maistuivat pahalle ja jättivät nälän lisäksi pahan mielen.

  Jossain vaiheessa kaikkien yritysten jälkeen osasin vain ottaa rennosti ja alkaa liikkumaan sekä OIKEASTI opettelin syömään syömättömyyden ja ahmimiskohtausten sijasta. Saavutin ihannepainoni nolla-ajassa ja jojoilu loppui siihen. Olen vuosien saatossa ymmärtänyt etten osaa/pysty dieetata millään lailla. Dieettaaminen sekoittaa minun näläntunteen täysin ja ahmin vain takaisin kaksinkertaisen määrän kaloreita kuin normaalisti söisin. Herkuttelun voin toki korvata esimerkiksi juuri näillä Nutrilett tuotteilla. Olen yllättynyt näin jälkeenpäin kuinka hyviltä nuo patukat ja shaket maistuvat! Ne eivät muistuta alkuunkaan niitä kamalia pussikeitto-dieetti muistoja joita minulla on. Ne ovat käteviä kiireessä matkalla salille tms. Joten kyllä! Haluaisin mielelläni lisää näitä ”herkku”Nutrilett tuotteita. Ne ovat todella hyvän makuisia 🙂

 57. Pauliina kirjoitti:

  Moi! Haluaisin kokeilla tuotteita, sillä elämäni on tällä hetkellä aika kiireistä koulun ja töiden vuoksi. Terveellisiä välipaloja olisi hyvä kuljettaa mukana, jottei nälkä kasva liian suureksi. Haluasin kokeilla myös siksi, että ylipainoa löytyy aika paljon, josta haluasin eroon pikkuhiljaa..

 58. SatuMaa kirjoitti:

  Moi. Haluaisin päästä testaamaan tuotteita silkasta laiskuudesta. 🙂 Minulla on kaksi alle kaksivuotiasta poikaa jota hoidan kotona. Usein se on äiti joka jää nälkäiseksi kun pitää kahta pientä ruokkia. Olisikin mukavaa kun olisi valmiina joku pieni välipalapatukka yms kun ei ehdi aina valmistaa itselleen välipalaa! 🙂
  Ja toki siinä samassa pieni painon putoaminen ei olisi haitaksi! 🙂

 59. Jonsku kirjoitti:

  Haluaisin testaajaksi koska olen kiireinen kohta entinen kotiäiti, tuleva kolmivuorotyöläinen joka harrastaa lisäksi liikuntaa 5-6krt viikossa. Liikunta elinehto ja henkireikä, kassissa hyvä olla aina jotain nopeaa ja hyvää purtavaa 🙂

 60. Enni kirjoitti:

  Olen 6kk pojan äiti ja kun selkeää rytmiä ei kaverilla ole niin oma syömiseni on harmillisesti se josta ajallisesti joudun karsimaan. Ennen lapseni syntymää olin tarkka ja jaksoin panostaa omaan ruokavaliooni. Nyt kun aikaa ei juurikaan ole (ylimääräistä ainakaan) niin olisin valmis kokeilemaan terveellisempiä välipaloja leipien ja herkkujen rinnalla. Minulla on hedelmä ja vihannesallergioita joten nykyiset välipalavaihtoehtoni ovat aika vähissä. Minulla on vielä viimeiset pari kiloa karistettavana raskauden jäljiltä, joten jos saisin suklaalle terveellisempiä välipaloja testiin niin olisin ikionnellinen. Ja se nopeus ennen kaikkea. On se mikromunakaskin herkullinen ja nopea mutta vaihtelu virkistää kummasti.

  Tähän mennessä olen kuullut hyvin ristiriitaisia arvioita erilaisista ateriankorvikkeista ja patukoista joten jospa nyt olisi minunkin aika luoda omat näkemykseni asiasta, vai mitä?

 61. tipsu kirjoitti:

  Olen testaillut useiden merkkien vastaavia tuotteita, esim. Leader ja Teho tms.

  Olisi mielenkiintoista testailla Nutrilettia, sillä olen kyllä kaupassa pistänyt merkille uuden tuoteperheen.

  Ravintoarvot tulevat toki ykkösenä, mutta maku, nopeus ja helppous ovat myös tärkeitä – siksi tahtoisin päästä testaamaan! :p

 62. Heidi kirjoitti:

  Arpaonnea ei ole ollut, mutta jos vaikka nyt.
  Olen kokeillut ko. patukoita ns. hätävarana esim. reissupäivinä jne – ja hyviltä ovat maistuneet.
  Kävin vähän aikaa sitten kehonkoostumusmittauksessa ja pt sanoi samaa kuin gynekin: näillä ikävuosilla ja hulluilla hormonikorvauslääkemäärällä tulee olemaan tukalaa saada itsensä ihannepainoon. Hitto! Näytänkö niille? Tähän projektiin kaipailisin apua myös näistä tuotteista – siispä mukaan arvontaan.

 63. Pinja kirjoitti:

  Olen 18-vuotias abiturientti tyttö ja olen viimeisen puolen vuoden ajan pikku hiljaa opetellut terveelliseen ja liikkuvaiseen elämäntapaan. En ole koskaan kokeillut kyseisiä tuotteita ja uteliaana henilönä mieluusti testaisin:) nämä voisivat hyvin pelastaa koulupäivien ja salin välissä olevat ajat jolloin käteviä välipaloja ei ole aina saatavilla ja antaisivat lisäbuustia ylioppilaskirjoituksiin valmistautumiseen, kun sokeri-rasva-herkut eivät houkuttimeksi enää kelpaa:)

 64. milla kirjoitti:

  Itse uskon, että näitä tuotteita voi käyttää mainiosti terveellisen ruokavalion täydentäjinä kiireessä ja myös silloin kun halutaan vähän keventää oloa! Mielelläni lähtisin itsekin kokeilemaan!

 65. Maija kirjoitti:

  Harvoin osallistun arvontoihin, mutta proteiinipatukoita kuluu niiden helppouden ja herkullisuuden takia. Olisi kiva saada testiin:)

 66. Hanna kirjoitti:

  Houkuttelis kyllä päästä maistelemaan:P kyseiset tuotteet on tuttuja, eli kaupassa oon vilkuillut ja katsellu ravintosisältöjä, mut mukaan ei oo vielä lähtenyt..:)we will see..;)

 67. sinii kirjoitti:

  Moikka,
  päivät menee aina pää kolmantena jalkana. Joten jonkinmoinen välipala juttu tulee aina löytyä laukusta, muuten hermot ei kestä jos nälkä vielä iskisi 😀 Mielelläni testailisinkin näitä tuotteita, kun hyviä suosituksiakin saaneita ovat 🙂

 68. outi kirjoitti:

  Olisi kiva testata tuotteita, sillä Nutrilettin jutut eivät ole tuttuja. Aloitin juuri uudessa työpaikassa, ja joka päivälle pitää eväitä mukaan raahata niin näistä saisi kivoja välipaloja:D Meinaa loppupäivästä olla aina jo liian nälkä ennenkuin kotiin asti pääsee joten tällaiset välipalat voisivat olla silloin tällöin ihan hyvä vaihtoehto, kun yleensä töiden jälkeen jään kuntosalille vielä treenaamaan. Aika useasti ostan jotain proteiinipatukoita tai juomia, joten olisi kiva kokeilla jotain uusia tuotteita!:)

 69. Siiri kirjoitti:

  Verensokerit heittelevät pitkin päivää miten sattuu ja tulee napsittua kaikkea epäterveellistä. Nämä tuotteet auttaisivat hallitsemaan mielitekoja..

 70. Sofia A. kirjoitti:

  Haluaisin ehdottomasti päästä testaamaan näitä tuotteita! En ole maistanut ainuttakaan Nutriletin tuotetta ennen ja kiinnostaisi testata näin kolmivuorotyöläisenä ja kahden lapsen äitinä näitä normaalin terveellisen ruokavalion täydentäjänä. Joudun välillä olemaan työssäni pitkiä aikoja syömättä, joten kaipaisin testattavaksi uusia vaihtoehtoja välipaloiksi.

 71. Sani kirjoitti:

  Tällä hetkellä karistelen kiloja karppaamalla. Toiveissa samalla päästä eroon vaikeasta sokerikoukusta. Nutrilet toisi kyllä mukavaa vaihtelua kananmunalle, lihalle ja salaatille 😛
  Joku kirjoitti ikäviä tuohon väliin, mutta ilo näitä on lukea ja ruokailujen suhteen heikon hetken iskiessä lueskelen juurikin näitä blogeja 🙂

 72. Jenna kirjoitti:

  Huomaan usein kaipaavani helppoa ja nopeaa välipalaa esim. salille mennessä suoraan koulusta. Kaupan kautta en aina jaksa tai kykene menemään kun kiire saattaa olla kova. 😀 Nämä olisivat juuri sopivan kuuloisia tuohon tarkoitukseen kun pystyisi vaan nappaamaan nopsaan laukusta. 🙂

 73. Henna kirjoitti:

  Haluaisin päästä testaajaksi, sillä minulla on ykköstyypin diabetes, joten laukussa on aina oltava jotakin nopeaa välipalaa 🙂

  • Henna kirjoitti:

   Edelliseen viestin s-postiosoitteeseentuli kirjoitusvirhe, tässä viestissä oikea 🙂

 74. Mirkku kirjoitti:

  haluan päästä testailemaan tuotteita, koska en oo varmaan koskaan maistanu mitään proteiinipatukkaa joka ois oikeesti hyvää eikä maistu pahville. 😀 Olis kiva päästä testaileen noita kaikkia tuotteita. Mulla menny ihan ohi tuo sun kirjotus, täytyy käydä lukemassa.
  Itselläni ja suurella osalla nämä tälläiset tuotteet täydentävä ruokavaliota eikä korvaa sitä. En pidä mitenkään pahana jos sillon tällön nappasee esim. proteiinipatukan välipalaksi kiireessä. 🙂

 75. Suski kirjoitti:

  Hei! Keväästä on tulossa kiireinen, ja joudunkin usein kantelemaan mukana ruokia. Prodepatukat ynnä muut vastaavat ravintoarvoiltaan hyvät matkaeväät ovat hedelmien kera toimiva pikaratkaisu, jos ruokaa ei ole tarjolla hetkeen ja verensokeri uhkaa laskea.

  Hauskaa kevättä!

 76. Kaisa kirjoitti:

  En ole käyttänyt koskaan proteiinilisiä vaan hankkinut treeninjälkeiset ”protskut” maitorahkasta, pähkinöistä ja raejuustosta. Tietyissä tilanteissa väli treenin ja ruuan saamisen välillä kasvaa niin pitkäksi että pieni välipala voisi olla paikallaan. Myös töissä pitkinä päivinä joku vähäsokerinen välipala voisi pelastaa pahimmalta kello neljän kuolemalta.

 77. Niina kirjoitti:

  Tämä olisikin opiskelijalle sopiva palkinto! Aloitin juuri tekemään kandidaatin tutkintoa joten vietän yliopiston kirjastossa paljon aikaa. Välipalat auttavat jaksamaan ja pitämään vireystasoa yllä jokaisella 🙂

 78. NelliN kirjoitti:

  Haluaisin testata näitä tuotteita juuri siksi että olen alkamassa matkaani kohti terveempiä elämäntapoja ja parempaa kroppaa ja näissä tuotteissa löytyy apuja! Niin herkkunälkään ja kevyeksi ateriaksi silloin tällöin. Haluaisin huomata, että näistäkin on oikeasti apua ja niiden avulla saisin mukavan startin urakalleni 🙂 Aikatauluissani tarvitsisin kipeästi juuri nopeita välipaloja, joissa on hyvät ravintosisällöt jottei repsahtaisi niihin huonompiin vaihtoehtoihin ja jaksaisi odottaa seuraavaa kunoon ateriaa hyvillä verensokereilla.

 79. Leela kirjoitti:

  Vau, täähän ois mahtava tilaisuus päästä kokeilemaan uusia tuotteita! Sanomalla uusi tarkoitan todellakin entuudestaan tuntematonta eli sitä, etten ole aimmin syönyt kuin yhden proteiinipatukan, jonka sain lahjaksi. Useasti olen kaupassa yrittänyt vertailla tämäntapaisia tuotteita ja miettinyt mikä sopisi juuri minulle, mutta jättänyt tuotteet kauppaan peläten ostavani juuri sen sokerisimman epäterveellisyyden tai osannut päättää heran/kaseiinin välillä. Joulun jälkeen päälle jääneen herkuttelukierteen haluan myös katkaista, olisko näistä siihen apua? Pussikeittokuuri tulee minullekin ensimmäisenä mieleen Nutrilettista, varsinkin kun työkaveri popsi melkoisen laihoja keittoja viime kesänä ennen häitään 😀 Mutta mitäpä sitä ei tekisi ollakseen itseensä tyytyväinen elämänsä parhaana päivänä tai ehkä muinakin päivinä 🙂

 80. Elle kirjoitti:

  Mun täytyy myöntää, että Nutrilett on tuonut mieleen lähinnä vain ne pussikeittokuurit, nälkiintymisen ja aineenvaihdunnan hidastumisen. Uskon kuitenkin, että nää voi oikeasti toimia juurikin osana terveellistä ruokavaliota. Jos mulla olisi aikaa, söisin joka aterialla tuoretta, puhdasta ja terveellistä ruokaa. Mutta aina ei vaan ehdi. Joten luulisin, että seuraavaksi paras vaihtoehto on vaikka smoothie, joka on suunniteltu just sitä varten – korvaamaan se ateria. Jos ei onnetar suosi, niin joka tapauksessa tulee varmaan tutustuttua näihin tuotteisiin kiireisen kevään aikaan. 😉 Olen sitä tyyppiä, jonka aivotoiminta uhkaa lakata sillä sekunnilla, kun iskee nälkä. Ehkä nää voisi korvata laukussa kulkevat myslipatukat, jotka on täynnä sitä sokeria…

 81. Omanlainen kirjoitti:

  Heip!
  Kävelen aina näiden nutrilett tuotteiden ohi. Olen kyllä katsellut, mutta ainoastaan olen ostanut leaderin patukoita ja nyt lidlin patukoita. Jostain syystä nämä eivät (ainakaan vielä) ole päätyneet ostoskoriini. Joten uutuutena korvaamaan välillä kiireessä välipalaa (esim. töissä tai matkalla). Myös tuoteselostukseen tulisi varmaan tutustuttua paljon paremmin kuin kaupassa ollessa.

  http://liikunnaniloa1.blogspot.fi

 82. Minskuliina kirjoitti:

  Haluaisin päästä testikaniiniksi, jotta saisin itseni elämäni kuntoon. En nyt meinaa mitään rasvatonta kroppaa, vaan ennenkaikkea hyvää oloa! Näitä voisin käyttää niin välipalana kuin korvaamaan pienimpiä aterioita ja reissuihin nämä olisivat mainioita. Ikinä en tällaisia maitsanut, mutta uskon ja luulen kaiken kuulemani mukaan, tykkääväni näistä tuotteista 🙂

 83. Uups kirjoitti:

  Oi, miehii haluisin testaajaksi! Painonpudotusta takana n. 15 kiloa ja edessä vielä 30 kg! Salikertoja viikkoon mahtuu neljä ja sen lisäksi yksi ryhmäliikuntatunti ja pari lenkkiä! Käytössä mulla välipaloina ja palautukseen rahka ja siitä tehdyt smoothiet eri varioineen sekä Fast:n dietmix. Oi, että oisin onnellinen, jos noi saisin! 🙂

 84. Mariem kirjoitti:

  Oon maistanu yhtä patukkaa, joka oli tosi hyvä! Olen töissä pitkiä ja kiireisiä vuoroja ja joskus ei yksinkertaisesti vain ehdi syömään rauhallista välipalaa (esim yöllä), patukat on mahtava hätävara, jotain saa tankattua eikä sokerit laske ja liiallinen katabolia iske! 🙂

 85. Tawunen kirjoitti:

  Hih, yksinkertaisesti siksi, että minulla ei ole kokemusta tuon merkin tuotteista! 🙂

 86. Ansku kirjoitti:

  Miten ihmiset voivat loukkaantua jostain postauksistasi? Jätä ne ihan omaan arvoonsa. 🙂 Anyway, osallistun arvontaan, koska taistelen viimeisen kolmen kilon painonpudotuksen kanssa ja kaipaan ruokavalioon vähärasvaisia ja proteiinirikkaita välipaloja, joita voisi silloin tällöin ottaa hyvällä omatunnolla myös makeanhimoon.

 87. Heini kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana! Mitään kokemusta näistä ei oo, mutta kiinostusta kyllä. Proteiinipatukoita muilta merkeiltä silloin tällöin syön, ja mielelläni näitä testaisin. Varmaankin antaisin osan äidilleni, joka kovasti yrittää painoa pudottaa ja terveellisiä elämäntapoja opetella. Nykyinen ”pari kuppia kahvia ja näkkileipä per päivä” -linja ei oikeen ylläri ylläri toimi.

 88. Sini kirjoitti:

  Tällä hetkellä kaikki energia (ja sitä myötä kilot) menevät vauvan ruokkimiseen, joten näytän lähinnä surkealta tyhjältä säkiltä…kaikki rasva ja sitä myötä myös lihakset ovat lähteneet imetyksen myötä (näin on itselleni käynyt joka raskauden jälkeen), joten joudun todella huolehtimaan riittävästä energian saannista (mikä kylläkin on mukavaa puuhaa :)). Mielelläni kokeilisin Nutrilettin tuotteita!

 89. Meri kirjoitti:

  Näin alkuvuodesta yritän tsempata sokerin käytön suhteen, mutta jotain ”korviketta” herkuille kaipaisin! Ehkä Nutrilett-patukat voisivat toimia 🙂

 90. Mini kirjoitti:

  Töissäni joudun tekemään melko paljon yöpäivystyksiä ja kaipaisinkin jotain helppoja ja suht terveellisiä välipaloja yöksi. Usein unohdan syödä, jolloin olo aamulla valvotun yön jälkeen on aika huono…toisaalta joskus tulee sitten naposteltua kaikkea epäterveellistä kuten suklaapatukoita, jotta saisi nopeasti energiaa. Nutrilett-tuotteet voisivat toimia hyvinä pikavälipaloina kiireisen työn lomassa!

 91. elisa kirjoitti:

  Ostan aina silloin tällöin Nutrilettin tuotteita, mutta opiskelijabudjetilla kun elän niin ostan aina samoja tiettyjä hyväksihavaittuja tuotteita, jotta ei tulisi pettymyksiä ja rahat menisi hukkaan. Uutuuksia olisi toki siis mukava kokeilla, mutta en niitä raski/uskalla juuri koskaan ostaa. 🙂

 92. Nina kirjoitti:

  Neljänä päivänä viikossa menen koulusta suoraan töihin, jolloin nopealle ja helpolle välipalalle on tarvetta. Ajoittain myös aamut on kiireisiä ja kiireeseen vedoten aamupala jää syömättä… Patukka tai pirtelö olisi helppo syödä samalla kun ajaa autoa!
  Lisäksi uusien tuotteiden testaaminen on aina mielenkiintoista!

 93. Tiima kirjoitti:

  Minun mielikuva Nutrilettistä on juurikin tuo pussikeittokuuri. Olisi kiva päästä testaamaan näitä uusia tuotteita, jotta saisi käsityksen että millaisia Nutrilettin uudet tuotteet ovat ja kumoamaan tuon vanhan mielikuvan.

 94. Melinka kirjoitti:

  Mulla on melko kiireinen ja epäsäännöllinen arkirytmi nyt, kun opiskelen ja käyn töissä. Välillä päivät venyvät pitkiksi, jos töiden jälkeen lähden vielä yliopistolle lukemaan/kirjoittamaan/luennolle. Kaupasta on välillä vaikeaa keksiä terveellistä välipalaa etenkin, kun en vielä proteiinipatukoita niin hyvin tunne ja tuntuu, että olis niin iso projekti alkaa tutustua niiden tuoteselosteisiin…

  Siksipä siis tässä olisi mahtava tilaisuus tutustua uusiin näppäriin välipaloihin! Olen pudottanut (normaalipainon sisällä kylläkin) viitisen kiloa syksystä, mutta nyt tuntuu paino jumahtaneen. Tarvitaan siis uusia keinoja projektia vauhdittamaan!

 95. Tipsu kirjoitti:

  Hei! Ja kiitos mukavasta ja inspiroivasta blogista :)!

  Liikun paljon ja tarkkailen ruokavaliotani. Ostan jokseenkin usein lisäravinteita, myös patukoita, koska mielestäni ne tukevat hyvin monipuolista ruokavaliota silloin kun nekin ovat ravintoarvoiltaan kohdallaan. Olen joitakin Nutrilettin patukoita syönyt ja mielestäni ne ovat sekä todella hyvänmakuisia että sisällöltään hyviä ja asiallisia! Arvonnan sisältämiä tuotteita en ole testannut, mutta olen hyvin kiinnostunut niistä jokaisesta :). Tuotteet olisivat hyvä täydennys aktiivisesti liikkuvan opiskelijan ruokakaappiin! 🙂

 96. Aune kirjoitti:

  Treenaan paljon ja olen muutenkin aktiivinen opiskelija. Ruokia on liikkuvan elämäntavan takia välillä hankala kuljetella mukana, joten tuollaiset sopisi hyvin välipalana mukaan kannettavaksi. Ravintoarvot on hyvät ja herkkuperse kun oon, niin esim. patukat sopis hyvin päiviini 🙂

 97. Emmi kirjoitti:

  Haluan testata tuotteita, koska käytän tämänlaisia tuotteita viikottain, joten on mielenkiintoista testata markkinoilla olevia uutuksia. Josko jostain uutuudesta olisi haastaja tämänhetkisille tuotteille. Testaus kiinnostaa myös siksi, että itsekin olen kiertänyt Nutriletit kaukaa katsomatta tarkemmin tuotetta, ajatellen että kyseessä on ateriankorvaaja. Voisi antaa siis uuden tilaisuuden brändille. 🙂

 98. hannamaril kirjoitti:

  Haluaisin tutustua Nutrilettin uusiin tuotteisiin. Tavoitteena minulla on syödä terveellisesti, mutta varsinkin kiireessä välipalaa valitessa käteen tarttuu kaupassa helpommin Tupla kuin joku parempi vaihtoehto. Ja vaikka se proteiinipatukka ei välttämättä se paras mahdollinen vaihtoehto olisikaan, niin joskus on kivempi syödä jotain teollista ja hyvää kuin luomupiimää ja itse poimittuja marjoja 🙂

 99. nanea kirjoitti:

  Kolmivuorotyöläisen arkeen proteiinipatukka silloin toinen tällöin kuuluu ihan vakiona. Kiireisenä ei aina ehdi ”kunnon” ruokaa syömään.. Olisikin kiva päästä testaamaan näitä nutriletin tuotteita.. fastin ja kumppaneiden vastaavat kun ovat jo ehkä liiankin tuttuja.. don’t get me wrong, syön minä ihan sitä oikeatakin ruokaa, aina ei vaan ehdi…

 100. Salla kirjoitti:

  Itsellä on menossa elämäntapojenmuutosprojekti, joka on lähtenyt käyntiin yllättävän hyvin 🙂 herkkuhammasta ei enää hirveästi kolota, mutta välillä on kiva saada jotain makeaa, tai kun on paljon liikkeessä, meinaa tuo syöminen välillä kokonaan unohtua niin olisi kiva päästä testaamaan näitä nutriletin uutuuksia, mikäli ne toimisivat apuna tällaisissa tilanteissa! 🙂 Monessa blogissa on nyt myös ollut juttua näistä, joten kiinnostus tuotteita kohtaan on todellakin herännyt ja haluaisin kovasti päästä niitä testaamaan!

 101. Ella kirjoitti:

  Tarkoituksena olisi pudottaa muutama kilo monipuolisella ruokavakiolla sekä tanssilla ja salitreenillä. Ruokavalion ohelle kaipaisin helppoja ja nopeita, mutta ravinteikkaita välipaloja. Myös makeannälkääm voisi tuollainen patukka auttaa..:) tällä hetkellä minulla ei ole palautusjuomaakaan käytössä, ja uskoisin sen tulevan tarpeeseen. Usein kaupassa olen hypistellyt Nutriletin tuotteita, tekisi kovasti mieli päästä kokeilemaan !

 102. Nina kirjoitti:

  Hei, mielelläni haluaisin tuollaisen tuotepaketin kokeille!! Minulla ei ole mitään kokemusta näistä, mutta tässä tulisi ensimmäinen.. Lähin kuntosali jossa käyn on reilun puolentunnin ajomatkan päässä ja siksi olen käyttänyt salilla myytyjä patukoita palkkarina kotiin ajellessa. Josko saisin kokeille ihan uutta makua yms.
  T. Nina

 103. Mallu kirjoitti:

  Tuotteet kuulostavat hyville:) olisi kiva päästä testaamaan varsinkin patukoita päiväkahvit kanssa ja valmiita smoothieita aamupalaksi!

 104. Ninni kirjoitti:

  Olen kiireinen perheen äiti ja joskus ruokailuväli saattaa venyä liian pitkäksi. Asun myös pienellä paikkakunnalla ja tällaisten tuotteiden hankinta ei ole aivan niin helppoa. Lähin nutrilettia myyvä kauppa on nimittäin 40 km päässä! Eli eipä tule lähdettyä ostamaan ihan vain makeanhimon sattuessa, vaikka muuten tähän tarkoitukseen olisivat huippuja!

 105. viivi kirjoitti:

  haluaisin testata tuotteita siksi, että kaikkien vitamiinien ja hivenaineiden saanti on minulle vaikeaa siksi, että syön liian vähän. toivun anoreksiasta ja tarpeeksi isojen määrien syöminen on vielä vaikeaa. patukoiden avulla saisin paljon energiaa pienessä paketissa mutta moneen muuhun tiiviiseen elintarvikkeeseen nähden näistä saisi muutakin kuin energiaa.

 106. SAMP kirjoitti:

  Näin kolmen lapsen kiireisenä äitinä on välillä haasteita pitää kiinni säännöllisistä ruoka-ajoista. Etenkin välipalat pääsevät unohtumaan liian usein. Mielelläni kokeilisin etenkin nutrilett patukoita! Smoothiet ovat myös käteviä ja nopeita välipaloja, kun juoksee lasten kanssa paikasta toiseen!

 107. Sofia kirjoitti:

  Haluaisin päästä maistamaan tuotteita 🙂

 108. Lari kirjoitti:

  Haluaisin päästä maistamaan kyseisiä tuotteita

 109. Siiri kirjoitti:

  Haluaisin voittaa kyseiset tuotteet, sillä niitä olisi kätevä kuljettaa mukana kirjastossa, kaupungilla yms.

 110. Lena kirjoitti:

  Syömiseni on pitkään ollut todella epäsäännöllistä, tottumiskysymys! Aamu alkaa kahvilla ja iltaan asti mennään sen voimin. Pitäisi oppia syömään säännöllisesti, että ttöissäkin jaksaisi tehokkaana. Smootheista tykkään kyllä, joten kiva olisi testata, josko nutrileteista tulisi helposti mukana kannettavia suosikkivälipaloja 🙂

 111. Sari kirjoitti:

  Myös täällä eletään kiireen keskellä kun päivät tulee istutttua koulun penkillä ja illat töissä. Myös salilla käyn 5 kertaa viikossa. Jotta jaksan arjen kiireistä aikataulua, täytyy ravitsemuksen olla kunnossa. Luulen, että Nutrilett- patukat ja -juomat sopisivat mainiosti välipaloiksi päivinä, jolloin työpäivä venyy pitkäksi. Helpottaisi kovasti eväitten suunnittelua ja nopea välipala nauttia ennen töihin menoa.

 112. HennaV kirjoitti:

  Loistava arvonta! Itse kokeilisin enemmän kuin mielelläni erityisesti noita patukoita! Makeahammasta kun kolottaa, niin karkin tilalle täytyisi löytää joku terveellisempi korvike, jonka voisi syödä ilman huonoa omatuntoa. Ja jospa niillä saisi vähän säännöllisyyttäkin ruokailuun, kun smoothie olisi helppo napata vaikka kaupungille tai lasten harrastuksiin mennessä mukaan!

 113. Päivi kirjoitti:

  Tuollaiset smoothiet ja patukat olisivat ainakin itselleni loistavia välipaloja, jotka olisi helppo napata työpaidan taskuun nopeasti energiaa tuomaan. Kiireisessä työssäni en aina ehdi syömään säännöllisesti ja energiaa tarvittaisiin, jotta jaksaisi koko päivän. Oman kokemukseni mukaan proteiinipatukat ovat usein vähän teollisen makuisia, mutta mielelläni testaisin Nutrilettiakin, jos siitä saisi uuden suosikin!

 114. lilli kirjoitti:

  Tahtoisin päästä testaamaan koska en ole vastaavanlaista kuuria ikinä kokeillut ja tämä voisi olla hyvä buusti, joka vaikuttaa myös todella kiinnostavalta. Suurin syy tämän sysäyksen tarpeseen on kesän jälkeen tarttuneet fläsät.. viime keväänä pääsin todella hyvään kuntoon, söin siististi (välillä herkutellen) ja urheilin paljon.. kesän aikana/jälkeen vähän rennommin ”lihaksia kasvatellen”.. ja hups: rasvaprosentti on nyt noussut 6% keväästä.. Se todella herätti! Vaikka uusimman mittauksen mukaan lihasta on tullut lisää ja olen edelleen normaalipainoinen…mutta miten sokeaksi sitä olikaan tullut omalle peilikuvalleen eikä sitä muka tajunnut ennenkuin oli mustaa valkoisella 🙂 Tästä siis tsempillä uuteen nousuun! 😀
  Ja tykkään lukea juttujasi koska voin jollain tasolla niiiiin samistua niihin 🙂

 115. Jenniliina kirjoitti:

  Joskus saan motivoitua itseni treeniin vain lupaamalla itselleni treenin jälkeen palkkioksi valmiin herkkuproteiinijuoman palautusjuomaksi protskujauheen sijaan. Kummasti tulee boostia toistoihin, kun ajattelee treenikassissa odottavaa herkkua. Mielestäni ihan hyväksyttävä motivointikeino. 😀 Joskus juomat ovat vain ikävän kalliita, niin mielelläni haluaisin testaajaksi. Patukoita syön joskus sallittuna herkkuna.

 116. Enni kirjoitti:

  Ois kiva maistaa ja testata tällaisia tuotteita, kun ovat minulle melko vieraita. 🙂

 117. Sonja kirjoitti:

  Olisin kiinnostunut testaamaan tuotteita, koska yleisfiilis Nutrilett-tuotteista muodostuukin lähinnä mielikuvista liittyen pussikuureihin… Haluan siis ehdottomasti tuotteita testaamalla muuttaa käsitykseni, jos se on aiheellista! 🙂

 118. jensu kirjoitti:

  Mulla on tällä hetkellä lopputyönkirjoitusprojekti käynnissä. Otan töihin toki eväät mukaan, mutta välillä työpäivät venyy liki 12 tuntisiksi, joten pienet terveelliset välipalat eivät olisi pahitteeksi. Kiinnostaisi päästä kokeilemaan näitä, sillä en haluaisi ottaa kovin usein leipää välipalaksi, tai ainakaan montaa yhdelle päivälle. Piltitkään eivät nälkää kovin pitkäksi aikaa poista, ja usein töistä kotiin tullessa olen melko voimaton ja kiukkuinen. Peukut pystyssä jään siis odottelemaan arvonna tulosta 😉

 119. SuSu kirjoitti:

  Jee, tässä olisi hyvä keino tutustua uusiin tuotteisiin! Sitä urautuu niin helposti valitsemaan aina niitä tuttuja ja turvallisia…

 120. Tiina kirjoitti:

  Näiden avulla voisin saada ateriavälini paremmaksi. Lisäksi olisi huippua jos näillä saisi sokeririippuvuutta hillittyä.

 121. mapaula kirjoitti:

  Haluaisin testata näitä, josko näillä saisin ruokailurytmiäni säännöllisemmäksi. Aiemmin olen ollut siinä tilanteessa, että usein söin vain kerran päivässä (hirveän mätön) kun ei (muka) ehdi/jaksa/muista syödä useammin. Ikuisena seuralaisena tästä johtuen vatsavaivat, ainainen päänsärky, paino-ongelmat ja mitä vielä… Nyt olen vuodenvaihteesta alkaen yrittänyt opetella terveellisempiä ruokailutottumuksia, mutta silti ruokailukerrat jäävät kahteen (siis mikäli olen viitsinyt edellisenä iltana tehdä aamiaisen valmiiksi jääkaappiin), tai sitten huomaan kuten ennenkin että kello on yhdeksän illalla enkä ole koko päivänä pistänyt suuhuni muuta kuin kahvia. Joku tuollainen patukka tai valmis smoothie voisi olla helppo konsti ujuttaa lisää ruokailukertoja päivään.

 122. Risu kirjoitti:

  Nutraus kiinnostaa koska olen juuri aloittanut ruoka/elämäntaparempan. Käyttäisin tuotteita välipaloina koska minulle on tärkeää että välipala on helposti saatavilla eikä siihen tarvi nähdä paljoa vaivaa ja varsinkin nyt näin välipalojen syönnin opetteluvaiheessa kun en vaan ole tottunut syömään montaa kertaa päivässä. On myös tärkeää että välipala kulkee helposti laukussa matkassa ja sen voi nauttia vaikka olisi menossa. Minua myös kiinnostaa miltä nämä tuotteet nykyään maistuvat! Olen nutrannut vuosia vuosia sitten kun markkinoilla ei edes ollut juuri kummoisempia makuvaihtoehtoja.

 123. Sofia kirjoitti:

  Jotta saisin vähennettyä karkkien ja keksien syömistä..

 124. Heidiä kirjoitti:

  Moi!
  Minulla alkaa painonpudotus ja kiinteytysprojekti 1.2, sali ja jumppakortit ovat valmiina, ja olen irtisanonut työpaikkaruokailun tuosta päivästä lähtien, ja nyt pitäisi ottaa eväitä jatkossa mukaan, nuohan olisi siis ihan loistavia tämän homman aloitukseen, ennen en ole merkin tuotteita käyttänyt, ja yleensä tulee ostettua se suklaapatukka proteiinipatukan sijaa edullisemman hinnan vuoksi.

 125. Sue kirjoitti:

  No voisiko kahden pienen lapsen töissäkäyvä äiti muuta toivoa?!;D
  Nälkäisenä kun menee töistä ruokakauppaan ja ruoanlaitto on vielä edessä olisi tällainen helppo ”nälän siirtäjä” enemmän kuin tarpeeseen!!
  Ps. näitä tuotteita en ole vielä testannut

 126. sssm kirjoitti:

  Aktiivisena saliharrastajana ja opiskelijana käyvät rahat välillä vähiin. Olisi niin helppoa vain käydä naauriMäkkärissä mättämässä parit euron juustot, mutta haluan panostaa terveelliseen ja ravitsevaan ruokaan, johon sitten uppoaakin rahaa ihan kiitettävästi. Kroppa ja mieli voi kuitenkin terveellisten valintojen takia hyvin, mutta tällaiset uudet tuotteet jäävät kaupan hyllyyn pakollisten ostosten takia. Nyt olisikin kiva mahdollisuus kokeilla näitä.

 127. Kati kirjoitti:

  Näitä tuotteita olisi erittäin mukava päästä testaamaan, sillä olen kohtuullisen kiireinen työssäkäyvä opiskelija, ja ateriavälit helposti venyvät turhankin pitkiksi, joten tällaiset ravintoainerikkaat ja helposti mukaan otettavat välipalat olisivat mukava vaihtoehto sen ainaisen banaanin lisäksi 😀

 128. Jonna kirjoitti:

  Heippa 🙂
  Tarvisin iltapäiväkahville jonkin korvikkeen pullan/sämpyläöverin/suklaapatukan tilalle. Tämä kenties pitäisi nälkää siten, ettei seuraavalla ruoalla olisi sudennälkä ja söisi niitä övereitä siinä kohti 😀

 129. Nea kirjoitti:

  Minulla on myös ennakkoluuloja kyseistä tuoteryhmää kohtaan ja olisi ehkä aika päästä niistä eroon.
  Olen kiireinen opiskelija ja silti aktiivinen liikkuja. Olen muutaman kuukauden ollut erittäin kiinnostunut kaikesta terveestä ja siihen tähtäävästä. Ateriankorvikkeet ja erilaiset proteiinipatukat ovatkin tulleet tutuksi, ja lemppareitakin on löytynyt. En ole kuitenkaan ikinä tarttunut Nutrilettin tuotteisiin. Elämänrytmini vaatii ajoittain nopeita ratkaisuja välipaloihin, jota Nutrilett selvästi tarjoaa. Haluaisin ehdottomasti testata tuotteita kattavasti, ja tämäkös olisi hyvä mahdollisuus päivittää taas niitä omia lemppareita.

 130. Mintsu kirjoitti:

  Haluaisin itsekin kokeilla toimiiko nuo minulla, ainakin kaverini sai pudotettua tuntuvasti painoa Nutrilettin avulla. Olisivat myös hyviä välipaloja töihin, kun siellä ei aina ehdi syömään kunnolla.

 131. Minttu kirjoitti:

  Moikka! Juurikin samaa mieltä kanssasi tuosta, että mikäettei näitä tuotteita voisi käyttää ns normaalin ruokavalion tukena, silloin tällöin välipalaksi tai osana aamiaista 🙂 siksipäs tahdonkin osallistua!

 132. Maija kirjoitti:

  Olen kokeillut nutrilettin pussikeittokuuria joka sai oloni niin pahaksi että keskeytin sen 5päivän päästä. Olen monesti ajatellut että kokeilen muita nutrilett tuotteita mutta aina se on vaan jäänyt tuon huonon kokemuksen takia. Nyt jos voittaisin käyttäisin tuotteita ruoan ohella en pelkästään kuten tein niillä pussikeitoilla…

 133. Kiia kirjoitti:

  Haluaisin testata kyseisiä tuotteita, sillä en voi kokeilematta tehdä niistä minkäänlaista johtopäätöstä ovatko ne hyväksi vai eivät. 🙂
  Itse käyttäisin niitä ”normaalin” ruoan tukena ja kiireessä ne olisivat tosi käteviä.
  Tuotteiden monipuolisuus kiinnostaisi kyllä testaamaan!

 134. Mia kirjoitti:

  Tuotepaketilla haluaisin ilahduttaa työkaveria, joka tarvitsee tsemppausta painon pudotukseen ja terveellisempään elämäntapaan. Tupakanpolton lopettamisen myötä kuntoiluinnostus on hävinnyt ja laihdutetut kilot ovat hiipineet takaisin. Pienellä yllätyspaketilla hukassa oleva into voisi löytyä takaisin.

 135. petra kirjoitti:

  Jos sais nopean alun painonpudotukseen ja se innostais jatkamaan..

 136. Satu kirjoitti:

  Tahtoisin niin voittaa ja testata! Tarviisin potkun kevyempään ja säännöllisempään syömiseen. Patukat olis helppo pitää aina mukana ja muuten testailla noita makuja, pudotettavaa olisi :/ Olen näitä pariin otteeseen kaupassa katsellut, muttei ole tarttunut mukaan. Ehdottomasti siis mukana arvonnassa!

 137. Krista kirjoitti:

  Hellou!

  Haluaisin päästä testaamaan nutrilett -patukoita sen vuoksi, että en ole eläessäni syönyt proteiinipatukkaa. Liikun kuitenkin paljon ja tuntuu, että toisinaan välipalat meinaavat jäädä välistä. Tämän vuoksi olisi hienoa saada testiin tuote, jolla saattaisi olla mahdollisuus muuttua osaksi kiireistä päivääni. Ollaan aloitettu kahden ystäväni kanssa kuntokuuri kesän 2015 uimarantoja varten ja tämä tuotepaketti olisi hyvä boosti meidän mimmitriiolle.

 138. Noora kirjoitti:

  Aikaisemmin en ole tainnut kommentoida, mutta kiitos kun piristät meikän päivää näillä kirjoituksillasi! Kiva lukea sun elämästä kun tuntuu niin ihanan tavalliselta, välillä kun tuntuu että monet bloggaajat antavat itsestään niin kiillotettua kuvaa.
  Olen toipunut tässä ylikunnosta jo lähemmäs vuoden ja loppua ei näy. Treenit ovat vuosia kuluneet niin arkeen kuin juhlaankin ja tämä nykyinen terveydentila tietysti harmittaa. Sen lisäksi tällainen kovan ruokahalun omaava nuori nainen ei tietenkään osaa enää suhteuttaa syömisiiään vähentyneeseen aktiivisuuteen ja se näkyy pepussa ikävä kyllä 😀 Joten tämä Nutrilett kiinnostaisi, jos siitäkin saisi lisäboostia tähän toipumiseen ja painonnousun pysäyttämiseen (diettien aikahan koittaa minulle vasta joskus hamassa tulevaisuudessa kun kroppa sen kestää). Muutenkin Nutrilettin tuotteiden suhteen täysin kokemattomana maku jne asiat kiinnostaisivat! Ainainen lepäilykin välillä tylsistyttää, niin tästä saisi lisää sykettä tasaisena pitävää actionia meikän elämään 😀

 139. Tiina kirjoitti:

  Teen työssäni asiakaskäyntejä, minkä vuoksi ajan paljon. Joskus on niin kiire, ettei ehdi syödä kunnolla. Patukat ja smoothiet olisivat kätevä välipala esim parkkipaikalla syötäväksi. Eikä yhtään haittasi keventää ruokavaliota tulevaa etelän reissua ajatellen.

 140. Senja kirjoitti:

  Haluaisin päästä testaamaan tuotteita, koska raskaus on saavuttanut päämääränsä ja pääseminen normaaleihin mittoihin alkaa niin mikä olisikaan paras tapa aloittaa 🙂

 141. Kristiina S kirjoitti:

  Haluasin testaajaksi, sillä en ole ikinä ennen testannut Nutriletin tuotteita. Käyn myöskin salilla joten olisi tosi kiva kokeilla tuotteita osaksi liikunnallista elämäntapaa. Makunsakin puolesta ovat kuulemma tosi hyviä :)!

 142. Miia kirjoitti:

  Heippa!
  Rakastan testailla uusia juttuja, siksi olisi ihanan jännittävää päästä maistelemaan näitä.

 143. Lara kirjoitti:

  Olisi mukavaa päästä testaamaan noita tuotteita. Olen utelias kokeilemaan, kuinka nämä tuotteet toimisivat minun arjessani.

 144. Tiina kirjoitti:

  Minulla on tietynlainen kuva nutriletistä, en oikein usko nutriletin dietteihin. Positiivistä kuulla että heiltäkin on tullut tällainen sarja myyntiin. Olisi huippua päästä testaamaan kuinka nämä toimivat painon hallinnassa ja salitreenejä tukevasti. Nuo smoothiet kuulostavat kivalta välipala vaihtoehdolta, nopea juoda kiireisen työpäivän 5 minuutin paussilla 😉

 145. Veera ihanmäki kirjoitti:

  Moi! Haluaisin ehdottomasti testaamaan nutriletin tuotteita. Aloitin juuri treenaamisen raskauden jälkeen ja yritän saada myös ruokavaliostani mahdollisimman terveellisen. Tuon pienen rakkauspakkauksen kanssa ei vain ehdi viettää koko päivää keittiössä, joten nopeat ateriat ja välipalat olisivat arjen pelastus

 146. Mssna kirjoitti:

  En ole ikinä kokeillut näitä Nutrilettin tuotteita ja olisin kiinnostunut kokeilemaan. Minulla on ateriarytmitys ollut päin honkia, kun välipaloja en ole enää ottanut mukaan kotoa lähtiessä. En viitsi ostaa välipalaksi proteiinipatukoita tai muita patukoita, sillä ne ovat melko kalliita. Välipalat olisi hyvä juttu, sillä pitkät ateriavälit kostautuvat järkyttävänä nälkänä. Sitten illalla syönkin varmaan kaksi kertaa oman energiatarpeeni verran ruokaa. Tavoitteena on pudottaa hieman painoa, joten aterioiden fiksaaminen on nyt minulle välttämätöntä. Tuotteet kuulostavat loistavilta välipalavaihtoehdoilta sillon tällöin syötyinä. Tietenkään ei jokapäiväisesti, mutta silloin tällöin 🙂

 147. Niina kirjoitti:

  Olen Nutrilettin patukoita syönyt nimenomaan herkkuna kahvin kanssa, koska olen usein kokenut että niiden maku ja koostumus on parempi kuin proteiinipatukoiden (sokerimääriin ja sisällöllisiin eroihin en ole niin perehtynyt kun en urheile tavoitteellisesti). En todellakaan liputa ”pussikeittokuureja”, vaan juurikin niin, että Nutrilettin tuotteita voi käyttää terveellisen ruokavalion tukena eikä niitä tarvitse edes päivittäin syödä. Haluaisin päästä testaamaan tuotteita enemmänkin, kuljen salilleni bussilla ja aikataulut siellä ovat usein melko pitkiä ja helppo välipala on aina tervetullutta!

 148. Ritu kirjoitti:

  Olen opiskelija. ja varaa ei ole useinkaan ostaa edes niitä proteiinipatukoita yms vaikka usein on tilanne, että tarvitsisin jostian nopeasti energiaa. Koulupäivät venyy usein pitkiksi ja salilla pitäisi jaksaa heti sen jälkeen ja toisaalta on kätevää jos on jotain helpooa välipalaa repussa mukana. TOki muutkin tuotteet kiinnostaa!

 149. TinttiS kirjoitti:

  Mua kiinnostaisi kyseinen tuotesarjan testaus, sillä pakko myöntää olin ainakin aluksi hieman epäluuloinen merkin aiempien tuotteiden takia. Olen käyttänyt epämääräisesti ja epäsäännöllisesti proteiinituotteita, joten tällaisen paketin avulla voisin huomata oikeita tuloksia esim. palautumisen osalta.

 150. Tytteli85 kirjoitti:

  Haluaisin tuotteiden testaajaksi, koska ne sopisivat oikein hyvin kiireiseen päivään välipalaksi juuri niiden helppouden vuoksi… Ja koska ne on myös yllättävän hyviä. Olen joskus kaveriltani maistanut. 😀

 151. maria_e kirjoitti:

  Tuotteiden testaaminen kiinnostaisi, sillä olen miettinyt erilaisia nopeita vaihtoehtoja kiireisiin päiviin. Opiskelen, käyn töissä ja kuntoilen päivittäin ja välillä rahkapurkin sijaan olisi mukava tarttua patukkaan tai aamulla työmatkalla juoda smoothie sen sijaan että aamiainen jäisi kokonaan pois 🙂

 152. Tjja kirjoitti:

  Sairaanhoitajana minulla on 3-vuorotyö, eikä aina työpäivän aikana kerkeä syömään. Haluaisin kokeilla näitä arkea helpottamaan ja tukemaan terveellistä ruokavalioa.

 153. tt3 kirjoitti:

  Haluaisin testata ovatko tuotteet ostamisen arvoisia. 🙂

 154. @nsku kirjoitti:

  Kiireisessä työssä olisi varmasti helppo syödä nopea patukka tai juoma, joten arvonnassa mukana! Fastin patukoita tuleekin ostettua silloin tällöin.

 155. Tepa kirjoitti:

  Olisi mielenkiintoista päästä testaamaan kyseisiä tuotteita, ne kun ovat minulle ihan vieraita. Kuukauden ikäisen vauvan kanssa helpot ja terveelliset välipalat ovat kova sana, etenkin, kun pääsen kohta vihdoin taas treenaamaan täydellä teholla. 🙂

 156. PP kirjoitti:

  Töissä ei meinaa ehtiä syömään ja koska ollaan paljon liikkeessä jatkuvasti välipala ei aina ole niin terveellinen. Kesää kohden olisi tarkoitus pudottaa painoa, joten siihenkin tarkoitukseen tuotteet sopisivat.

 157. maria kirjoitti:

  Hei, pitkäaikainen lurkkaaja, ekakertakommentoija. 🙂 Haluaisin testata, koska mulla on tosi tympeä pömppö, joka ei tunnu lähtevän normiruokailulla ja hurjillakaan liikuntamäärillä pois. Olispas mielenkiintoista nähdä että pystyykö noiden kanssa liikkumaan vai onko jatkuva nälkä päällä. Mulla on ollut pitkä liikuntatauko masennuksen takia, ja nyt kun pikkuhiljaa alan taas nostaa liikuntamääriä olisi kiva ottaa alkuun tuommoinen tsempparikuuri.

 158. Anna kirjoitti:

  Haluaisin kovasti päästä testaamaan tuotteita, sillä nimenomaan nopeat ja helposti mukana kulkevat välipalat muodostuvat usein ongelmaksi syömisiä suunnitellessani. Nutriletin tuotteet vaikuttavat hyviltä välipaloilta kiireisinä päivinä.

 159. Anna kirjoitti:

  Nopeat ja helposti mukana kulkevat välipalat tuottavat aina päänvaivaa syömisiä suunnitellessani. Olisi mukava päästä kokeilemaan Nutriletin tuotteita, vaikuttavat juuri sopivilta välipaloilta kiireisiin päiviin.

 160. Hanna kirjoitti:

  Opintoni ovat loppusuoralla ja kevät tulee olemaan todella kiireinen lopputyön, viimeisten kurssien ja kokopäivätyön parissa, joten helposti mukana kulkevat ja terveelliset välipalat olisivat enemmän kun tervetulleita! Lisäksi tavoitteenani on kevääseen mennessä karistaa muutama turha kilo, joten helpot ja hyvät lisäravinteet tulisivat näin ollen todelliseen tarpeeseen ja todella mielelläni näitä tuotteita lähtisin testaamaan 🙂

 161. Hikku kirjoitti:

  Innokas testaaja ilmoittautuu! Olen palannut juuri äitiyslomalta töihin ja epäsäännöllisen työni vuoksi monesti ruokailut jää väliin. Nämä tuotteet auttaisivat varmasti pitämään säännöllisyydestä kiinni helppoutensa vuoksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *