Hae
My Project Is Me

Lähtötilanne

Noniin, nyt se sitten todellisuudessa alkaa!

Viikottain siis seuraan painonmuutosta ja kuukausittain rasvaprosentin sekä ympärysmittojen muutosta. Otan myös kerran kuussa itsestäni valokuvan bikineissä.
Pituutta minulla on noin 162cm.
Tästä lähdetään;
Paino: 65,8kg
Vyötärö: 81cm
Lantio: 97cm
rasva: 31,2%
Ja sitten se kamalin kaikista, eli kuva lähtötilanteesta

6 kommenttia

 1. Ninni-Johanna kirjoitti:

  Vaude, kiitos että laitoit tällaisenkin kuvan. Olen itse nyt melkolailla samanlaisessa kunnossa, ja tavoitteetkin on aika samat mitä huomasin sun saavuttaneen tällä hetkellä. Kiitos hyvistä blogikirjoituksista, toivottavasti pystyn samanlaiseen tsemppiin kuin sä. Hyvää jatkoa ja liikunnan iloa!

 2. jennie kirjoitti:

  Ninni-Johanna, Heh tämä on tosiaan näin jälkikäteen (ja toki myös silloin aikoinaankin) aikamoinen kuva .. Mutta nyt on niin mahtavaa todeta miten suuri muutos on tapahtunut suhteellisen lyhyessä ajassa. Olen ihan varma että myös sinä onnistut, aloittaminen on aina se vaikein osuun mutta kun kerran on päässyt vauhtiin niin siitä se sitten lähtee 🙂

 3. Anonymous kirjoitti:

  Heissan!Aloin vasta seuraamaan blogiasi ja vaikuttaa just sellaiselta motivaatioblogilta jota kaipaankin!! Liikuntaa ja ruokaa järkevästi, ei mitää 100kcal/päivä ja hulluna liikuntaa, niitäkin on osa blogeista pullollaan! Aloin käydä blogiasi läpi täältä blogisi alkuajoista joten siksi kommentoin näinkin vanhaan postaukseen ja voi olla että vastaus kysymykseeni löytyy kun lueskelen eteenpäin mutta kysyn nyt kuitenkin, niin ei jää minulta huomaamatta, eli millä menetelmällä olet mitannut tuota rasvaprosenttiasi? Itseäni kiinnostaisi myös tuo mittaus. 🙂 Kiitos vielä kivasta blogista! Kommentoin myöhemmin miten oma projekti edistyy. Pääsin jo hyvään alkuun ennen joulua, mutta joulukuun totaalinen floppi toi vähän takapakkia. Tarkoitus olisi pudotella rasvaa pois ja painoakin saada alle 60kg, tällä hetkellä painoa noin 63kg ja pituutta 163cm. :)-Kristiina

 4. jennie kirjoitti:

  Moikka Kristiina, Kiva että olet löytänyt tiesi tänne. Blogimaailma on tosiaan täynnä kaikenlaista ja valitettavan usein tosiaan nämä normaalipainoisten laihdutusblogit ovat epäterveellisiä esimerkkejä sisältäen aivan liian vähän ruokaa suhteutettuna liikuntaan. Omani lisäksi löytyy toki monia muitakin terveellisiin elintapoihin nojaavaa hyvää esimerkkiä. Joulu meni varmaan kaikilla enemmän tai vähemmän herkutellessa mutta pääasia on että tässä vaiheessa on löytynyt uudestaan se into alkaa jatkaa siitä mihin jäi. Ja lopuksi tuohon kysymykseesi niin käytössäni on jo jokusen vuotta vanha Omronin digitaalinen rasvaprosenttimittari. En ole sitä varmaan sen erityisemmin missään vaiheessa esitellyt blogissa mutta jossain kuvassa se taitaa vilahtaa. Jollekulle toisellekin kyselijälle joskus vastasin että en tiedä onko tulos sen luotettavampi kuin esimerkiksi vaa’lla joka mittaa painon lisäksi rasvan mutta ainakin se on suuntaa antava. Toivon että löydät tästä blogista itsellesi tosiaan kaipaamasi inspiraatiota ja tukea. paljon on asiaa ihan aiheesta mutta jonkun verran toki myös aiheen vierestä. Mukavia lukuhetkiä ja kerrothan toki jossain vaiheessa miten olet edistynyt 🙂

 5. Minttu kirjoitti:

  Sä olet kyllä tehnyt hurjan muodonmuutoksen kun pikaisesti selailin blogiasi 🙂 Ja oot tosi nädekin vielä kaiken lisäksi :)) Liityin lukijaksesi 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos Minttu 🙂 Onhan sitä aikapaljon kroppa tosiaan muuttunut ja itsekin edelleen hämmästyy kun katselee näitä ennen ja jälkeen kuvia..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.