Hae
My Project Is Me

Minusta tuntuu..

Moi,

Kaikenlaiset tunteet, tai oikeastaan tuntemukset ovat erikoinen juttu. Joskus tuntuu kivalta, joskus ehkä vähän ikävältä. Toisinan tuntuu että on maailmanvalloittaja ja seuraavana päivänä ihan mitäänsanomattomalta. Muutama päivä minusta tuntui timmiltä ja tänään olo on kuin norsulla – ja olen vasta herännyt enkä ole saanut suuhuni edes työnnettyä mitään.

Katseen voisikin kääntää siis eiliseen, josta en kyllä löydä mitään erityispiirteitä. Päivän aterioinnit olivat suurinpiirtein seuraavat: aamurahka lisukkeineen, välipalana proteiinijauhetta+kuitukeksi, lounaana ahvenfileitä ja salaattia, kakkosruokana tomaatti- soijarouhekeittoa raejuustolla, iltapalana munakasta. Juomapuolella vettä ja kahvia aamulla/iltapäivällä.

IMG_9425 IMG_9591

Oli miten oli, tämä sai minut miettimään kuinka väärin olisi pukeutua äitisyhousuihin lähes 4kk synnytyksestä? Periaatteessahan housut ovat kuin legginsit/tregginsit/jeggginsit (mitä näitä nyt on) eli resorivyötäröllä varustetut housut. Olen joskus myös lukenut vatsakkaista naisista, jotka käyttävät mammahousuja ihan vain niiden mukavuuden vuoksi. Mikä jottei siis:

IMG_9608 IMG_9610

En kyllä tiedä antaako oma luontoni periksi näitä oikeasti pukea päälle, niin mukavantuntuisetkun ne ovatkin. Ja tämä ihan vain siksi että teidän niiden olevan äitiyshousut ja koska mahtuisin myös tavallisiin housuihin. Mutta kuten sanottu, eivät ne erityisesti eroa leggins-mallisista pöksyistä, joiden käytössä en näe mitään erityistä estettä varsinkin kun vastikään itselleni syksyä varten ”nahkaiset” sellaiset hankin..

IMG_9312

Ja kuvia kun katsoo, niin minusta oikeasti vain tuntuu jättimäiseltä – en suinkaan ole pyöristynyt kymmeniä kiloja yön aikana 😀 Kuten sanottu, nämä tuntemukset ovat erikoinen juttu.

10 kommenttia

 1. Mannamasu kirjoitti:

  Voihan sukka! Mullakin taitaa olla äitiyshousut käytössä ihan vahingossa! 😀 Tai ainakin niissä urheilutrikoissa on tuommoinen samanlainen vyötärö kuin noissa siun mintunvihreissä! Ääk, mie luulin että niissä on vaan muuten vain erikoinen vyötärö ”kietaisuefektillä”, ounnou! 😀 Eli menee sitä ilmeisesti lapsetonkin höplään! 😀

 2. Kiltsi kirjoitti:

  Minkä merkin nuo kietaisuefektihousut ovat? Tarvitsisin niitä kyllä ihan tarpeeseen 😉

 3. Sonja kirjoitti:

  Oops, paljastus, mulla on öisin käytössä edelleen yöpaidat (tai topit), jotka on tarkoitettu imetykseen. Ne vaan ovat niin ihanat kun tuntuvat sopivasti tukevilta vaikkei tää varustus enää niin tukea kaipaakaan. 😉 Mageet byysat!

 4. Mannamasu kirjoitti:

  Haha, taisinki aloittaa ihan uuden sanaston noilla kietaisuefektihousuilla 😀 Ja sovitaan vaan että ne on uutta muotia! 🙂 Perskules, ei oo eka kerta ku oon vahingossa katellu mammavaatteita, mutta eka kerta kun tietämättäni semmosen vaatekappaleen ostan! 😀 Omat on joustavat jooga/urheiluhousut, ja koska kaikki on samanlaista kangasta, en huomannut että kyseessä ois mitkää erikoiset housut. Etenkin kun olivat urheiluhousujen seassa normipuolella 🙂

  • jennie kirjoitti:

   No mutta eihän ne sitten välttämättä mammahousut ole.. Eikait mammapöksyjä saa piilotella tavallisten vaatteiden sekaan harhaanjohtamaan meitä yksinkertaisia kuluttajia. Omani kyllä ovat rehellisesti mamiosastoa kun niissä se oikein lukee 😀

 5. HeidiH kirjoitti:

  Noi nahkaversiot on hienot, mistä oot ne ostanu? 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos:) ovat niitä harvoja Skotlannin ostoksia ja New Lookin mallistoa. Toimittavat kyllä Suomeenkin jos innostut vaikka tilaamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.