Hae
My Project Is Me

Fatnesspäiväkirjat

Moi,

Ei varmaan ole voinut sosiaalisessa mediassa välttyä siltä tiedolta että pitkän aikaa puheenaiheena ollut Fitnesspäiväkirjat-ohjelma viimein alkoi. En tässä käsittelee ohjelmaa millään lailla vaan keskityn siihen mitä sen aikana tapahtui toisaalla.

IMG_3847

Maanantai oli omalla kohdallani totaalinen epäonnen päivä ja kaikki mikä pystyi mennä pieleen myös meni. Koko päivän epäonni kiteytyi siihen että kun viimein olin päättänyt mennä hakemaan lähikaupasta lohtupurkin B&J:ta, huomaan kassalla että mukanani ei olkeaan maksukorttia. Parkaisuni sen huomattuani oli sen verta suuri että huomasin useamman ympärillä olevan hätkähtävän. Uudella yrittämällä sain jäätelön noudettua.

Lohduttauduin hiilareilla, joita kroppani oli viimeaikoina kaivannut. Olin itseasiassa samana päivänä pyytänyt valmentajaltani (minusta on ihana puhua valmentajastani, ihanniinkuin suuren maailman tyyliin olen tulosvastuullinen teoistani ja etenemisistäni) cheat-dayta mutten vielä saanut vastausta kun päädyin tähän luvattomaan ratkaisuun. Sain sen mitä halusin eli hiilariähkyn, lohduttautuneen olon sekä sellaisen tunteen etten olisi jaksanut syödä enää mitään mitä minulle olisi tarjottu. Ruokavalioon palaaminen oli seuraavana aamuna ihanaa.

Seuraavana päivänä sain luvan ja ohjeet tankauspäivääni varten ja häpeissäni kerroin hänelle mitä oli tapahtunut. Yllätyksekseni en saanut haukkuja tai huutoja moisesta järjettömyydestä vaan ymmärtäviä sanoja ja rakentavaa palautetta. Tässä vaiheessa viimeistään tajusin että olen oikeasti ammattilaisen, ja ammattimaisen, valmentajan kanssa tekemisissä.  Ja se seuraava tankkaus siirtyi siis luonnollisesti vähän tuonnemmas kiitos tosiaan syödyn B&J purkin, kokonaisen Cashew Karpalo Ciabattan sekä  makaronisalaatin.

Maanantain jälkeen viimeaikoina kiusana ollut nälkä on taas loistanut poissaolollaan. Vaikka toteutustapa ei kohdallani ollut ehkä optimaalinen niin valmennuksen kannalta tankkauspäivän tavoite tuli saavutettua saadessani lisää energiaa treeneihin ja ohjeenmukaisen ruokavalion. Fitnesspäiväkirjoissa tätä ei olisi varmaankaan tapahtunut mutta fatnesspäiväkirjoissa kaikki on mahdollista.

4 kommenttia

  1. Mari kirjoitti:

    Haha, kuulostaapa niin omalta viime viikon tekstiltä. 😀

    Tuli vedettyä purkki Ben&Jerry’siä ja muita ihanuuksia. Mullakin seuraava tankkauspäivä sitten siirtyi tuon oman repsahduksen takia, mutta toisaalta odotan innolla ensimmäistä ”aitoa” tankkausta. Tsemppiä sulle jatkoon! 🙂

  2. A kirjoitti:

    Oleellista.
    Puhutko Prisman cashew-karpalo leivästä? Parhautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.