Hae
My Project Is Me

Joku muu on minuakin hullumpi

Kun päässä ei liiku mitään niin se kuulostaa jokseenkin alla olevalta. Luvassa siis muutama täysin irrallinen ajatukseni viime päiviltä.

 • Joku muu on minuakin hullumpi. Olin menossa salille noin kuuden aikaan aamusta kun ihaillen katsoin kuinka joku jo juoksi ja jumppaili viereisessä urheilupuistossa.
 • Mitenhän saisin yhdistettyä lenkkeilyn osaksi viikottaisia treenejäni? Auringon paisteen lisääntyessä myös lenkkeilyintoni nostaa päätään. Joka vuosi. 
 • Tämäkin olisi helpompaa iPhonella. Vaihdoin jokin aika sitten omenasta Huaweihin ja olen toisinaan tuskastellut uuden käyttöjärjestelmän opettelemisen kanssa.
 • Mikä tätä muistikorttia vaivaa? Jostain syystä toinen kameroistani rikkoo muistikortteja siten että tietokone ei enää osaa lukea niitä. Outoa.
 • Täydellinen selfie – Hah! Tämäkin liittyy uuteen puhelimeeni, jonka etukameralla otetut kuvat ovat aivan kamalia. Ehkä niissä on jokin säätö mitä en vain tajua.  
 • En varmaan enää töihin palatessani herää ilman herätyskelloa aamuisin ennen kuutta. Ei lisättävää.
 • Miksi ihmeessä en koskaan tilannut Cadburyn suklaamunia pääsiäiseksi? Minulla oli tarkoitus tilata kotiin brittiläisiä Cadburyn suklaamunia mutta kun tarpeeksi kauan vitkutteli, ehti pääsiäinen tulla ennen tilauksen tekoa. Se oreotäytteinen olisi varmasti ollut i-h-a-n-a.

2 kommenttia

 1. Jonna kirjoitti:

  En tiedä huomasitko, mutta Punnitse ja Säästä kaupoissa oli noita Cadburyn munia ja kaiken lisäksi olivat vielä tarjouksessa 10 kpl 10 €. Huomenna se ei nyt ole auki, mutta juuri tänään niitä siellä vielä katselin 😛 Onhan sitä maanantainakin vielä pääsiäinen 😉 Cadburyn suklaat ja toffeet on kyllä parhaita!

  • jennie kirjoitti:

   No wau! Kiitos vinkistä, en todellakaan ollut huomannut. Tässä ihan lähellä ei enää nimittäin ole yhtään liikettä enkä ole aikoihin mennyt sellaisen ohitsekaan. Täytyy heti tutkia missä lähin sijaitsee ja kipittää ostoksille kun on auki. Voikait niitä suklaamunia syödä joskus muulloinkin kuin vain pääsiäisenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.