Hae
My Project Is Me

Edelleen alle 70 kiloa

Viime viikolla kerroin laihtuneeni ja painavani alle 70 kiloa. Painoni oli ensimmäistä kertaa pitkään aikaan pudonnut alemmalle kymmenlukemalle. Kerroin myös että minua hieman pelotti julkistaa tämä lukema sillä pelkäsin sen olevan vain jonkinlainen mittausvirhe. Pelkäsin, että jos luvut olisivat seuraavana viikkona taas suuremmat, kokisin epäonnistuneeni; Kokisin pettäneeni teidät, jotka matkaani tukevat ja tsemppaavat; Kokisin myös että ne, jotka eivät matkaani piirun vertaa usko pääsisivät hykertelemään kotisohvillaan oman voittonsa merkiksi. Viimeksihän nimittäin kun painoni alle 70:n kilon kävi, nousi se seuraavalle viikolle takaisin tutumpiin lukemiin. malminkartanon portaat, paino alle 70 kiloa

 

Paino ei määrittele minua

En tiedä uskottelenko tätä asiaa itselleni vai teille muille, mutta paino ei määrittele minua. Oli se kummintahansa niin olen kuitenkin huomannut että olen itse alkanut vihdoin uskoa tähän sanomaani. Tiedän etten ole ihannemitoissa mutta minusta ihan oikeasti tuntuu hyvältä. Itseasiassa minusta tuntuu paremmalta, ja tiedän että olen paremmassa kunnossa, kuin esimerkiksi noin viisi kiloa tästä kevyempänä joskus kauan sitten aikana ennen lapsia. Painoa kuitenkin seuraan, koska koen että se auttaa minua etenemään kohti tavoitteitani;  Se ei määrittele minua mutta minä osaan käyttää sitä hyödykseni. Tässä pelissä minä olen isäntä ja vaaka renki, kuten asettelun kuuluukin myös vanhan sananlaskun mukaan olla.

porrastreeniä, alle 70 kiloa

Painan edelleen alle 70 kiloa

Viimeisen viikon aikana en laihtunut eikä painoni pudonnut. Painoni ei myöskään noussut ja jo se, on minusta mainitsemisen arvoinen, onnistunut suoritus. Painan edelleen alle 70 kiloa ja kuten alussa kirjoitin, en pidä sitä itsestäänselvyytenä. Vaka näyttää tänä aamuna samaa lukemaa kuin viikko sitten eli 69,2kg ja jos pysyin noin 70-kiloisena viikkoja niin mitään kovin nopeaa etenemistä en vaakalukemien muutosten suhteen odota nytkään. Se muuttuu sitten kun sen aika on ja siihen saakka jatkan matkasta nauttimista.

porrastreeniä, alle 70 kiloa

 

Motivoivaa viikkoa, muistetaan olla itsellemme armollisia <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.