Hae
My Project Is Me

Tavoitetta kerrakseen

Päädyin viikonlopun aikana selailemaan blogihistorian aikana napsittuja vaatekuvia ja hämmennyin. Hämmennyin siitä että olen ollut pieni ja ennenkaikkea mahaton muuloinkin kuin vuoden 2011 lopussa ja 2012 alussa. Alla oleva esimerkki on syksyltä 2014, jolloin otin osaa Fitfarmin Bikini Challengeen.

kuva1-767x1024

Koska tämänkaltainen kuntotavoite tuntuu tässä vaiheessa vielä valovuosien päässä olevalta, en lähde sellaisesta edes haaveilemaan.  Totean vain että kyllä se valmennus näköjään silloin aikanaan toimi ja miksei olisikin toiminut, olihan ruokavalio tarkka ja treenejä paljon.

On se tosiaan hieman erilainen kunto kuin viime syksyinen, 2015,  suunnilleen samoilta ajoilta. Toki täytyy huomioida että tässä alemmassa kuvassa meitä on kaksi ja raskaus suunnilleen puolivälissä.

P1110044-768x1024

Se, mikä sai minut kuitenkin todenteolla haukkomaan henkeäni olivat kuvat noin 4kk edellisestä synnytyksestä. Olen jotenkin henkisesti varautunut siihen että vatsani tulee tämän pallomaisen kauden jälkeen olemaan pitkään löysä sillä minusta sen kiinteytymiseen on aina kulunut melkoinen aika. Ajankäsite on mitä ilmeisimmin suhteellinen, sillä näitä kuvia katsellessa sehän näyttää oikeastaan aika hyvältä kun huomioidaan että synnytyksestä tosiaan on se noin neljä kuukautta.

IMG_9608-624x936

IMG_9610-624x936

Jos jonkinmoisia tavoitteita sitä haluaa itselleen synnytyksen jälkeen asettaa, niin ehkä tässä voisi olla sitä jotain. Koskaan ei tietenkään tiedä miten hormonitoiminta palautuu tai minkälaista se arki taas pienen tulokkaan kanssa onkaan, varsinkin kun kotoa löytyy jo kaksi pientä tehopakkausta. En siis todellakaan tule ottamaan mitään paineita tai asettamaan hulluja tavoitteita palautumisestani mutta nämä kuvat ainakin todistavat sen että palautuminen tässä ajassa on mahdollista.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.