Hae
My Project Is Me

Viikolta 49

Moi,

Pitkästä aikaa kirjaan ylös hieman liikkumisiani vaikka niissä ei varsinaisesti mitään kirjattavaa taida edes olla. Jotenkin tosiaan tuntuu että näin talvisin vuorokaudessa olevat tunnit vain vähenevät eikä iltaliikkummisista tuppaa töiden jälkeen enää tulla mitään. Olen siis kotona noin kuuden aikaan eli periaatteessa aikaa pitäisi löytyä. Taisin jo viime viikolla uhota että jollei joka päivä niin edes joka toinen. Mielestäni kävin viime tiistaina jonkinlaisella lenkillä mutten millään muista niin en kirjannut sitä sitten ylös. Samaiten en kirjaa ylös perus kauppareissuja, vaikka niistäkin toki hyötyliikuntana hyvät nelisen kilometriä aina tulee.

Jostain syystä myös salikertani ovat pudonneet neljän sijasta kolmeen siitä yksinkertaisesta syystä että aamuisin on ollut jotain (siis neuvolakäyntiä tai päiväkotikäyntiä tai työpalaveria). Näin tulee olemaan myös tällä viikolla ellen viikonloppuna muilta kiireiltä (joulu) ehdi. parempihan tämä on kuitenkin kun ei mitään vaikka määrät siis aikamoista pudotusta ovatkin kärsineet kun katsoo kokonaisvaltaista tilannetta:

Jonkun verran olen myös saanut kysymystä siitä kuinka saan nämä kuvat heiaheiasta napattua tänne blogin puolelle niin kerronpa sen vielä tässä erikseen. Käytän ihan vain kuvakaappausta ja jos on olemassa joku siistimpi ja parempi tapa, en siitä tiedä. Kuvan siis tallennan koneelle jpg-muodossa, jotta saan sen tähän liitettyä. 

Loppukevennyksenä vielä (hauska) selitys miksi hauiskuvia ottaessa nyrkki taivutetaan itseensä päin:

ps. Pahoittelen mahdollisia kirjoitusvirheitä. Teknisten ongelmien aikana Office-paketti katosi jonnekin mystisille teille ja olen yrittänyt oikolukea tekstiäni google wordin kautta välillä paremmin onnistuen kuin joinain päivinä. Omille virheilleenhän on nimittäin yllättävän sokea..

3 kommenttia

 1. Eikku kirjoitti:

  Haukkarikuvia otettaessa (tai muuten vain omahyväisesti pullistellessa) kannattaa taivuttaa nyrkkiä vielä lähemmäksi kalloa ja kääntää kyynärpäätä hieman eteen. Tuloksena mahtipullistus ;).Hyvähän tuo kolme salikertaa viikossa on! TH-valmennuksen blogissa on hiljattain ollut juttua siitä, miten kehitys ei edellytä runsaita harjoittelukertoja vaan laatu korvaa määrän. Monissa treebiblogeissa paahdetaan toistakymmentä tuntia viikossa, kun samaan tulokseen (fyysisesti ainakin) pääsisi paljon vähemmillä treenimäärillä. http://th-valmennus.blogspot.fi/2012/12/luukku-6-varo-yliharjoittelua.html : ”Jos tavoitteesi liittyvät lihasmassan tai voiman hankkimiseen, kiinteytymiseen tai laihduttamiseen, on erittäin harvoin tarpeellista treenata yli 5-6 tuntia viikossa. Jopa pienemmällä määrällä pärjää. Jos treenaat tuplamäärän, teet jotain liikaa tai väärällä tavalla.”Itse teen nyt koko kropan treeniä kolmesti viikossa, kun en ehdi salille sen useammin toistaiseksi. Moninivelliikkeet (penkki, kyykky) pysyvät ohjelmassa, mutta sitten muuten vaihtelen aika paljon, niin saan mielekkyyttä ja vaihtelua treeniin.

  • jennie kirjoitti:

   Niin, tuossahan oli ennen mukana tunnin lenkki päivittäisellä tasolla. Tai ainakin lähes päivittäisellä. Ja mitä kuviin tulee, niin täytynee ensikerralla pullistella ohjeiden mukaan. Näissä posetteluissa on ehdottomasti minulle vielä opeteltavaa 😀

 2. Eikku kirjoitti:

  Totta, se lenkkihän on erinomaista vastapainoa salille ja nostaa ainakin sinulla viikon liikuntamääriä mukavasti. Mutta tosiaan kolme salikertaa olisi siis kehityksen kannalta oikein hyvä, kunhan treeni on oikeanlaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *