Hae
My Project Is Me

Kiitospuhe ystävyydelle

Tämä teksti on omistettu ystävyydelle, sekä erityisesti niille, joiden kanssa sen saan jakaa. Koen olevani erityisen onnekas, sillä olen saanut vuosien varrella ympärilleni sellaisia ihmisiä, jotka saavat minusta esiin parhaat puoleni ja joiden tukeen voin aina luottaa.

Kuva Pexels

Hyvä ystävyys ei ole itsestäänselvyys

Hyvä ystävä tai ystävyys ei ole itsestäänselvyys ja minäkin olen kokenut karvaita pettymyksiä ystäväsuhteissani. Tapahtumista on kulunut jo toistakymmentä vuotta, enkä kuitenkaan voi unohtaa kuinka paras, ja käytännössä ainoa ystäväjoukkoni käänsi minulle yhtäkkiä selkänsä. Yhtenä päivänä en vain kuulunutkaan enää porukkaan ja entiset ystäväni kääntyivät minua vastaan. He alkoivat tehdä myös kiusaa kustannuksellani sekä pyrkivät tuhoamaan senaikaisen parisuhteeni. Selitystä tapahtumille en koskaan saanut enkä tiedä sitä vieläkään. Olen antanut anteeksi mutta en unohtanut.

Toipuminen tapahtumista ja kyky kasvattaa luottamusta uusiin ihmissuhteisiin vei aikansa. Ja keskellä tätä toipumisprosessia tutustuin yhteen parhaista ystävistäni. Vaikka ensin muuta ajattelin, tai oikeastaa pelkäsin, hänen vilpitön ystävällisyytensä ja hyväntahtoisuutensa olivat osa hänen aitoa luonnettaan. Yhteiset kiinnostuksen kohteet ja yhtenevä ajatusmaailma hitsasi meidät nopeasti yhteen. Teinivuosien kohelluksien jälkeen olen saanut kunnian olla rakkaan ystäväni esikoislapsen kummi sekä sain kaason kunniatehtävän hänen häissään. Kiitos kun olet ystäväni ja aikanaan opetit minulle mitä tosiystävyys on sekä autoit minua kasvattamaan luottamukseni ystävyyssuhteisiin takaisin. Ilman sinua, en olisi sitä mitä olen tänään enkä voisi kutsua sinua, tai muitakaan ystäviäni ystävikseni.

Olemme todella pitkälti sama ystäväporukka edelleen, kuin mitä olimme jo vajaa kaksikymmentä vuotta sitten. Vuosikymmenien aikana on koettu monet ilot, naurut, juhlat ja matkat mutta myös surut, erot ja pettymykset. Välillä tuntuu lähes käsittämättömältä ajatella kaikkea sitä, mitä näihin vuosiin on mahtunut; Miten meistä jokainen on kasvanut vuosien varrella aikuiseksi mutta toisaalta taas miten me olemme välillällä kuin ne samaiset kuolemattomat aikuisenalut. Kiitos kun olen saanut jakaa kanssanne vuodet tähän saakka ja tästä eteenpäin. Kiitos kun olet kunnioittanut minua silloinkin kun et ole ehkä ymmärtänyt.  Kiitos kun olet jakanut kanssani Tärkeät asiat (tiedät kyllä mitä tarkoitan;) ) Kiitos kun olet ystäväni <3

Hyvä ystävyys

Kuva Pexels

Mitä ihaninta ystävänpäivää jokaiselle, niin niille joita tekstissä mainitsin sekä niille joita erikseen en; Yhtälailla ruudun toiselle puolelle ja kaikille niille, jotka ovat tälläpuolen.  Olette kaikki tärkeitä! Lisää ystävyydestä myös täällä, täällä, täällä ja  täällä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.