Hae
My Project Is Me

(Tylsä) Tavallinen elämäni

Tänään jaan teille muutamia kuvia tavallisesta elämästäni. Kuvat eivät ole ihmeellisiä; Ne eivät ole eptavallisen kauniita tai erityisen mielenkiintoisia. Ne kuvastavat ihan tavallista arkeani, sitä elämää mitä minä oikeasti elän päivittäin. Sitä mistä minä en juurikaan blogin puolella kirjoita mutta mikä kuitenkin on sitä kaikista merkityksellisintä.

Kaikki ne loputtomat tanssiesitykset; Kaikki ne kerrat keinussa, hiekkalaatikolla tai leikkipuistossa; Kaikki ne pienen ihmisen aidot innostumiset ja onnistumiset; Kaikki se perhearki niin rakkaudessa kuin riidoissakin. Perusarki ei meillä ole mitään ihmeellistä. Se ei missään nimessä ole kiiltokuvankaunista tai viimeisen päälle siloteltua – ensimmäisessä kuvassa näkyy taustalla jo heti yksi pariton sukka. Mutta tätä se aina työpäivän jälkeen on: niitä ihania esityksiä, leikkejä, lauluja, iloja ja surujakin – sekä loputtomia kotitöitä! Ei, tylsää elämäni ei ole, mutta tuiki tavallista pikkulapsiarkea kylläkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.