Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Kahvielämys makusi mukaan

Kaupallinen yhteistyö: Slurp Coffee

Kentänlaidalla; Bussipysäkillä; Laiturinnokassa; Sängyssä; Kotona; Työpaikalla.. Ei tosiaan ole paikkaa, missä hyvälle kahvielämykselle ei olisi sopivaa paikkaa ja hetkeä ja jokainen edellämainituista esimerkeistä on tainnut minunkin somekanavissani näkyä. Vaikka rakastan rauhallisia kahvihetkiä, on oma kahvielämys liian usein kiireessä nautittu ilo. Onneksi niissäkään hektisissä hetkissä ei tarvitse tinkiä mausta ja herkullinen kahvihetki rauhoittaa tarvittaessa kiireisenkin tilanteen.

slurp coffee

Olen ollut kahvikissa jo pitkään. Olen vuosien aikana juonut sekä hyvää kahvia mutta myös pahaa kahvia. Olen nauttinut myös erityisen hyvää kahvia ja ketogeenisen ruokavalion myötä hyvälaatuisen ja hyvänmakuisen kahvin merkitys on korostunut entisestään kun mahdollisesti kitkerää makua ei voi samaan tapaan korjata maidolla kuin ennen. Luulen että ilman SLURP-kahvia en olisi koskaan oppinut juomaan kahviani mustana. Kun kahvi on itsessään riittävän laadukasta, on makukin hyvä ilman mitään muuta – väite, jota en ennen kesän alkua olisi koskaan uskonut sanovani. Nykyään aamuni alkaa aina hyvällä kupillisella mustaa kahvia.

slurp

kahvielämys omassa olohuoneessa

SLURP-kahvielämys tuo mahdollisuuden tutustua eri pienpaahtimoiden kahvielämyksiin helposti ja edullisesti. Jos maltat lukea tämän postauksen loppuun niin tarjoamallani alekoodilla pääset tutustumaan eri pienpaahtimoiden kahvilaatuihin ihan poikkeuksellisen edullisesti.

SLURP-Coffee on siis kotimainen kahvialan yritys, mikä toimittaa eri pienpaahtimoiden kahveja suoraan kotiovelle, postiluukusta mahtuvana pakettina. Asiakkaana sinun tarvitsee vain tietää kuinka usein haluat kahvia toimitettavan, kuinka paljon ja haluatko mieluummin tumma- vai vaaleapaahtoista kahvia. Viimeisimpään ei kuitenkaan ole välttämätöntä tarvetta tietää vastausta vaan voi tehdä kuten minä ja valita joka toisen toimituksen  tummana ja joka toisen vastaavasti vaaleana. Jokainen kotiinkuljetettu kahvielämys huumaa tuoksullaan ja tarjoaa pelkän kahvin lisäksi mielenkiintoista tietoa nautittavan kahvin alkuperästä ja sen makuvivahteista.

kahvielämys

Alennuskoodi parempiin kahvielämyksiin

Hyvä aamunaloitus tarvitsee hyvän kupillisen kahvia. Kun se kupillinen on tarpeeksi hyvä, voi päivän aikana nauttia toisen tai vaikka kolmannen ja neljännenkin kupillisen vain kahvinautinnon ja kahvielämyksen vuoksi. Itse olen tällä hetkellä erityisen ihastunut Lehmus Roasteryn tummaan brasilialaiskahviin mutta Kahiwan kolumbialainen tummapaahtoinen kahvi  on kirinyt kovaa vauhtia kilpailevaksi suosikiksi.  Molemmat kahvielämyksiä, mitä en ehkä ilman SLURP-kokemusta olisi tullut tutustuneeksi.

Jos sinäkin haluat löytää helposti uusia kahvimakusuosikkeja niin koodilla myprojectisme saat oman kahvielämyksen ensikahvin 5 euron alennuksella ja ilman postikuluja. Toisinsanoen 200g kahvielämyksen saa 4,89 eurolla täältä. Kurkkaa ihmeessä myös instatillilleni sillä siellä on mahdollisuus voittaa 6kk kahvielämys kotiinkannettuna.

Kaupallinen yhteistyö: Slurp Coffee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.