Hae
My Project Is Me

2. kuukauden tulokset

Huomenta!
Tässä mittaustulokset kahden kuukauden jälkeen.

Paino: 62,3kg muutosta alkuperäiseen    -3,5kg
Vyötärö: 77cm muutosta alkuperäiseen    -4cm
Lantio: 93cm muutosta alkuperäiseen    -4cm
rasva: 28,9% muutosta alkuperäiseen    -2,3%-yksikköä


Ja tältä siis näyttää tällä hetkellä:Kuten siis sanottu niin kuukausi meni, ihan rehellisesti huonosti. Hienoista parannusta kuitenkin tapahtunut mutta ei siis todellakaan mitään kehumista.
Tämänpä vuoksi olen haastanut itseni nyt elokuusta alkaen oikeasti saamaan aikaan tulosta! Tarkoitus on saada siis kolme kiloa/kk pois ja haaste kestää kolme kuukautta.
  1. Ensinnäkin, herkuttelun on loputtava. Koska en näköjään saa sitä loppumaan kuin seinään niin aloitetaan siten että ensin saan herkutella joka toinen päivä (JOS on pakko). Pikkuhiljaa vain viikonloppuisin.
  2. syön suunnitellusti – ja jos tarvitsee niin sitten lisää. Mutta ensin se mitä on suunniteltu (vuorokaudessa noin 1500 kcal)
  3. Venyttelen ja treenaan lihaksia joka toinen päivä, vuorotellen.
  4. Käyn vaunulenkillä vähintään kerran päivässä, mielellään kaksi.

Tällä tavoitellaan
  1. Rasvaprosentin alenemista (ultimate goal noin 20%)
  2. Kilojen karistumista (ultimate goal 50 -55kg)
  3. Vaatekoon pienenmistä (ultimate goal 34-36)


PS. nuo vihreät biksut ei sovi mulle lainkaan.. otan kuvan kuitenkin niissä sen vuoksi että on helppo vertailla vanhempiin kuviin, joissa siis samat bikinit päällä. Tässä vielä kuva tällä hetkellä paremmin sopivista bikineistä päällä:

Tästä se sitten alkaa (taas kerran)

Yksi kommentti

  1. Annika kirjoitti:

    Eksyin sun blogiin ihan puolivahingossa ja vau! Vaikka itse sanotkin, ettei vielä tulosta näy, niin mun mielestä lähtötilanteen kuvaan on tässä jo tehty selvä ero! Näytät terveemmältä, huomattavasti kiinteämmältä ja hehkut kaunista energiaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.