Hae
My Project Is Me

Herkullinen pastakastike pavuista

Lukuunottamatta erilaisia linssikeittoja, valmistan kasvisruokaa aika harvoin. Varsinkin erilaisten papujen suhteen olen melkoinen tumpelo, ellen tiedä mitä ihan oikeasti olen tekemässä. Kaapissani onkin seissyt jo pidemmän aikaa tertrallinen mustapapuja, joiden olemassaolon olin oikeastaan jo ihan unohtanut kunnes.. Kunnes jouduin pakon edessä valmistamaan niistä jotakin jääkaapin muutoin loistaessa tyhjyyttään. Joutuminen muuttui jälkikäteen saamiseksi, sillä lopputuloksena oli ehkä parhaan makuinen pastakastike tässä talossa hetkeen.

P1140027

Reseptiikassa käytin hyväkseni ihmeellistä Internetiä, josta löytynyttä reseptiä mukaillen syntyi myös omani. Jos siis mietit mitä ihmettä valmistaisit mustapavuista niin kokeileppa tätä.

1 (puna)sipuli

1-2 valkosipulinkynttä

1 (punainen) paprika

1 tölkillinen mustapapuja

pakastepinaattia sulatettuna (noin kourallinen ennen sulatusta)

1 purkillinen paseerattua tomaattia (500g)

öljyä

mausteita oman maun mukaan (minulla ½ kasvisliemikuutio, mustapippuria, yrttisekoitusta)

Kuullota sipuleita ja paprikaa öljyssä hetken ja lisää muut ainekset. Anna tekeytyä noin 15minuuttia tai kunnes kasvisliemikuutio on sulanut.  Täydellinen makuelämys syntyy kun murennat kastikkeen päälle hieman fetaa.

P1140018

P1140022

 

Yksi kommentti

  1. Helzu kirjoitti:

    Todella helppo ohje. Täytyypä testata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.