Hae
My Project Is Me

Simply math

Moi,

Niniin tämä on taas alkanut (onneksi) mennä tähän että lenkeillä ajattelee laihdutusjuttuja. Miksi koen tämän positiivisena niin siksi että kun näin on ollut on myös tulosta tapahtunut. Tänään laskeskelin karkeasti kuluttamiani ja saamiani kaloreita.
Tarkoitushan on syödä päivittäin noin 1500kcal. Toki jos on jotain juhlia tms. niin tämä luku on jotain ihan muuta, mutta laihdutuksen kannaltahan tärkeintä on nimenomaan se mitä syö silloin kun ei ole erikoistilaisuus. Eli ihan tavallisena päivänä.
Laksennallisesti prustarpeeni oletan olevan noin 2000kcal/päivä. Näin ollen jo pelkällä ruokavaliolla jää 500kcal miinukselle/päivä, eli 3500kcal/vko.
Lisäksi liikun päivittäin lenkillä 300kcal edestä ja kolmena päivänä treenaan myös muuten (tanko, motivus, vauvajumppa) kukin noin 300kcal. Näin ollen miinusta kertyy liikunnasta 3000kcal/viikko.
Yhteensä viikon vajaus on siis noin 6500kcal, eli lähes yhden laskennallisen rasvakilon verran (7000kcal). Näin ollen painon tulisi pudota vajaa kilo/viikko.
Huomaatte varmaan etten huomioi lainkaan imetystä, joka myös kuluttaa kaloreita. Teen tämän ihan tahallani. Alamme piakkoin harjoittelemaan myös muiden ruokien syömistä (kyllä vain – vesseli on jo 4kk), jolloin imetys pikkuhiljaa alkaa jokatapauksessa jäämään.
Haluan myös huomauttaa että en omista autoa, joten käytännössä kävelen myös paljon ihan muuten vain. Tämä menee tietysti tuonne perustarpeen/kulutuksen puolelle.
Kaikenkaikkiaan, kuten jo alussa todettu tässä ei ole kyse kuin simppelistä yhteen ja vähennyslaskusta:) Sääli että se on vain jostain syystä silti niin pirun vaikeaa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.