Hae
My Project Is Me

Oh yes, they’re REAL!

Moi,

En sen enempää koskaan esitellyt omia tuliaisostoksia mutta tässä yksi niistä: Benefit Cosmeticsin ripsiväri.

Ripset ovat olleet minulle aina Se juttu. Toisille ne ovat hiukset, toiselle kynnet mutta minulle ripset. Ripsipidennykset olivatkin omalla kohdallani mitä suurin rakkaus kaikkien niiden vuosien ajan kun ne minulla olivat. Jätin pidennykset historiaan koska en jaksanut jatkuvaa huoltamista (minulla siis ripset eivät pysyneet kovinkaan hyvin). Ripsipidennysepisodin jälkeen omat tupsuni olivat kärsineet ja toki sen kaiken glamourin jälkeen näyttivät muutoinkin ankeilta. Sittemmin en ole koskaan sanut kasvatettua sellaisia ripsiä kuin minulla joskus ennenmuinoin nuoruudessani oli (tai en ole vain löytänyt oikeaa ripsiväriä). Ripsiseerumia olen harkinnut ja yhden paketin itseasiassa ostanutkin mutten koskaan aloittanut sen käyttöä raskauden vuoksi. Edelleen ripsiseerumin käytön aloittaminen kummittelee ajatuksissani kaikista sen varoituksista huolimatta.

Ja sitten tosiaan törmäsin tähän. En tiedä saisiko kyseistä väriä Suomestakin, kertokaa joku, jos tiedätte.

IMG_9072

Ja pakkohan se oli ripsiväri ostaa ja ottaa kokeiluun.  Ripsiväri siis lupaa paljon; Dramaattista pituutta ja kaunista kaarevuutta sekä ehkä tärkeimpänä pitkäkestoisuutta ilman että kuivahtaa purkkiin muutamassa viikossa. Ja korkki todella tuntuu kliksahtavan hieman muita paremmin kiinni. Ja löysinpä putelille kehuja lehdestäkin, silmämeikkituotteena joka on MUST-hankinta.

IMG_9267 IMG_9269 IMG_9270 IMG_9274

Eilen illalla oli loman jälkeen ensimmäistä kertaa tarvetta käydä meikkipussilla. Jossain jenkkikikrjoituksessa mainittiin että värin ei pitäisi lähmiä ripsiä yhteen vaan niin hänellä, kuten minullakin, kuitenkin kävi. Omaltaosaltani voin toki osittain syyttää sataa värikerrosta sekä haarjaantumatonta otettani. Niin tai näin, olen oikeastaan ihan tyytyväinen tähän ripsariin. Ostaisinko uudestaan, mahdollisesti mutta saattaisin välissä kokeilla jotain muuta ihan vain vertailun vuoksi. Ei tämä kuitenkaan minulle myynyt itseään välitömästi upeat superripset tarjoavana mahtavuutena. Ensimmäisen kerroksen jälkeen olin oikeastaan jopa vähän pettynyt vaikka lopputulos ihan ok onkin.

tukasta viis, kunhan on kunnon ripset :)

tukasta viis, kunhan on kunnon ripset 🙂

benefit

2 kommenttia

  1. ninnuli kirjoitti:

    Upeat ripset ja eikös tollainen kampaus ole muotia 🙂

    • jennie kirjoitti:

      Kiitos. jJa mitä hiuksiin tulee niin omasta juurikasvustani järkyttyneenä varasin ajan kampaajalle ja maanantaina saa tämä muotitukka kyytiä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.