Hae
My Project Is Me

Hekin urheilevat: Amy Childs

Moi,

En koskaan seurannut Suomessakin esitettyä Glamourelämää Esssexissä (The only way in Essex) mutta törmäsin sarjan entisen tähden, Amy Childsin, treenikuviin. Olen monesti ajatellut tehdä postausta urheilevista julkisuuden henkilöistä yleensä vain muistuttaakseni itseäni, ja meitä muita, siitä että ihan yhtälailla hekin joutuvat treenaamaan tulostensa eteen.

Itse ainakin helposti kuvittelen että kaikki on helpompaa ja elämä mukavampaa kun on tietyt treeniohjelmat ja ruokavaliot jne. Osittain näin varmasti onkin, mutta kyllä sen työn joutuu kuitenkin tekemään aina itse – riippumatta siitä kuka on. No, tämä ei ole postaus urheilevista julkkiksista yleensä koska jostain syystä juuri viimeaikoina niitä ei liiemmin ole putkahtanut esiin.

Joka tapauksessa Amy Childs on onnistunut ihan huomaamattani onnistunut kiinteytymään. Lihavahan neito ei koskaan ole ollut mutta sarjanmukainen glamourelämä (vaikken sarjaa seurannut niin brittilehdissä ei sarjan käänteiltä ole voinut välttyä) ja epäurheilullinen elämäntyyli eivät luonnollisesti ole kenenkään vartalolle suotuisia valintoja.

Tältä neito näytti vielä helmikuussa juhlatilaisuudessa:

Kuva täältä

Ja kuukauden muutoksen jälkeen tältä lenkillä:

 

Kuvat täältä

Paljoltihan kyse on poistuneesta nesteturvotuksesta, johon suurin vaikutus on varmasti ruokavaliolla mutta lenkkeily on eittämättä tuonut myös omaa muutosta. Lisäksi hänellä on ollut personal trainen ja näistä treeneistä on huhtikuussa tulossa dvd; Amy Childs Fit in 30 days, zero to hero in 30 days.

Mitä ilmeisimmin kyseessä on intervalliharjoittelua melkoisella sykevaihtelulla. Toistoja tehdään aina yhteensä 100 siten että ensimmäisellä kierroksella tehdään 40 toistoa, toisella 30, kolmannella 20, viimeisellä 10. Toistojen välissä on 45sekunnin tauko. Itse en aio dvd:tä tilata enkä yhtään osaa siitä sen enempää sanoakaan. Olen jotenkin hieman epäilevä näiden julkkis dvd:iden suhteen vaikka hyviä kokemuksia esimerkiksi Mel B:n ja Kelly Rowlandin treeneistä kuullut olenkin.  Jos jollakulla on kiinnostusta niin kokemuksia saa toki tulla kertomaan jahka dvd julkaistaan.

Yksi kommentti

  1. Mimmu kirjoitti:

    Ompas hän saanut nopeasti selkeitä tuloksia aikaan! Pitääkin mennä tänään pitkästä aikaa juoksumatolle treenaamaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *