Hae
My Project Is Me

Snickersin makuinen smoothie

Tämä smoothie on tällä hetkellä heittämällä mun suosikkimaku. Eikä ihme, onhan maku suoraan kuin Snickers-patukalla, mutta juotavassa muodossa. Snickers-smoothie on todellinen arjen luksusherkku.

snickers-smoothie

 

Maku maapähkinävoista

En tiedä miten en ennen ole erityisemmin välittänyt maapähkinävoin mausta. Snickers-patukoista sensijaan olen pitänyt aina. Muistan kun joskus lapsuudessa Anttilasta sai aina toisinaan tarjouksesta neljä patukkaa (Snickers, Mars tai Raider nyk. Twix) jollain könttähinnalla, ehkä kymmenen markkaa. Silloin mentiin ja ostettiin kaverin kanssa kaksi Snickersiä ja kaksi Raideria. Mars ei jostain syystä ole koskaan kuulunut suosikkeihini, eikä kuulu vieläkään vaikka en kyllä oikein ymmärrä että miksi. Sittemmin olen tosiaan löytänyt maapähkinän makunautinnot paitsi suklaan muodossa niin myös tahnana. Viimeksi hyödynsin sen voimakasta makua Afrikkalaisessa bataattikeitossa, nyt tosiaan tässä Snickers-smoothiessa.

Makeus banaanista

Makeutensa Snickers-smoothie saa banaaneista. Suosittelen vahvasti pakastettuja banaaneja, sillä ne tekevät lopputuloksesta kuohkeamman. Extrakuohkeutta tulee kun sekaan lisää herajauhetta, mikä kylmän kanssa kosketuksiin päästessään vaahtoutuu mukavasti kuten tästä mansikkafluffin-ohjeesta voi päätellä. Lisäksi myös proteiinijauhe makeuttaa makunautintoa jos käyttää valmiiksi maustettua versiota. Snickersin suklaamaun tuo kuitenkin mukaan sekoitettava tumma kaakaojauhe.

snickersin makuinen smoothie

Snickersin makuinen smoothie

Minun täytyy myöntää että käytössä ei ole ollut mitään kovin tarkkaa reseptiikkaa. Mitat ovat siis valitettvasti hieman suhteellisia mutta antavat varmasti osviittaa siitä, mitä ja minkä verran aineksia tarvitaan. Omaa suosikkikokonaisuutta voi testailla vaihtamalla hieman ainesosien määriä. Reseptistä tulee kaksi isoa annosta tai yksi erityisen iso.

 

Snickers-Smoothie

2kpl pakastettuja banaaneja

0,5-1dl suklaanmakuista proteiinijauhetta

1rkl tummaa kaakaojauhetta

2rkl maapähkinävoita

2-3dl maitoa

 

Sekoita kaikki ainekset blenderissä sekaisin tasaiseksi juomaksi. Kaada lasiin ja nauti. Mikäli haluat tehdää suklaaraitoja tai kerroksia, niin voit käyttää sulatettua kookosöljyä, mihin on sekoitettu kaakaojauhetta.

snickers-smoothie

2 kommenttia

  1. Jonna kirjoitti:

    En kestä!! Mulle tätä ja heti!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.