Hae
My Project Is Me

Lounastreffeillä

*Sisältää mainoslinkkejä

*sis. mainoslinkkejä*

lounastreffit_2 lounastreffit_5 lounastreffit_3Aivan liian usein kuljen kotivaatteissani, tukka sutturalla ja ilman meikkiä. Joskus harvoin näin ei kuitenkaa ole kuten esimerkiksi tänään, kun tapasin opiskeluaikaista ystävääni lounastreffien merkeissä. Jalassani olevat Pier One-merkkiset nahkasaappat ovat jo muutaman talven vanhat mutta klassisen mallinsa vuoksi käyvät melkein missä yhteydessä tahansa. Nahka on pysynyt myös siistikuntoisena mutta toki olen niitä pyrkinyt myös hoitamaan. Lähes poikkeuksetta kun jonnekin (muualle kuin lasten leikkeihin tai lenkille) lähden, ovat nämä saappaat jalassani. Loppujen lopuksi olen huomannut että talviajan pärjää muutamilla monikäyttöisillä, ehkä laadukkaammilla, kenkäpareilla paremmin kuin lukuisilla vähän sinnepäin vaihtoehdoilla. Kun aikanani vielä työskentelin eräässä jalkineliikkeessä, oli minulla ihan oikeasti yli 100 paria kenkiä mutta sittemmin määrä on onneksi maltillistunut. Mielellään toki pitäisin edelleen valtavaa kenkäkokoelmaani jos niille vain olisi tarpeeksi tilaa mutta kuten sanoin, vähemmälläkin pärjää.

Neuletakki// Gina Tricot (Kierrätetty)

Neulemekko// Lindex (Kierrätetty, UFF)

Kengät// Pier One, Zalando*

2 kommenttia

  1. ulla kirjoitti:

    Jep, näin iän myötä on huomannut, että hyvin vähällä tulee toimeen. Parit Tasokkaat kengät riittää kivasti talven yli . Juoksukenkiä on sitten enempi , mutta muuten vähän on enemmän… aika monessa asiassa 😀

    Mukavan näköinen asukokonaisuus . Missäs kävitte lounastamassa ?

    • jennie kirjoitti:

      Me itseasiassa tavattiin ihan vain Jumbossa, kun oli muutama muukin juttu mitä sielläpäin oli hoidettavana. Kävin ekaa kertaa siinä Flamingon puolella olevassa kreikkalaisessa. Ei mikään tajunnan räjäyttävä kokemus, mutta syömäni jauhelihapihvit olivat hyvät ja niissä maistui vähän se muutamat päivät takaperin peräänkuuluttamani etelän grillihiillokset 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.