Hae
My Project Is Me

Kiireetön keskiviikko

Moi,

Minun on yllättävän vaikea vain pysähtyä ja rauhoittua. Oikeasti, ehkä sen vuoksi se venyttelytuokion rutinoituminenkin on ollut niin haasteellista. Nyt kuitenkin olen päättnyt alkaa hoivata tätäkin puolta ja mikäs olisikaan parempi tapa kuin kahvikuppi (joo, pitäisi olla teetä ja mielellään vielä vihreää ja luomua) ja Frendit. Ihan alusta, ihan loppuun saakka – joka päivä ihan edes vähän. Pieni pakeneminen arjesta alkaa tästä – päivittäin.

IMG_1299 IMG_1303

ps. Eilinen superpikajumppa tuntuu tänään pakaroissa ja reisissä. Eli ei se ihan niin ”helppoa” ollutkaan kuin ensikokeilulta taisin olettaa. Ja mitä venyttelyyn tulee, olen lähes päivittäin sen muistanut.

10 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Heheh, minäkin katson Frendejä rentoutuakseni 🙂 Ja osaan ne ulkoa…
  Se ”superpikajumppa” tosiaan kuulosti rankalta!

  • jennie kirjoitti:

   Ihan sama (itseasiassa en teidä kehtaanko tässä myöntääkään että silloin kultaisina vuosina, 2000-luvun puolen välin paikkeillla) näin jopa oikein unta, englanniksi sellaisesta jaksosta, jota ei todellisuudessa edes ollut olemassa. Oma rakas mielikuvitukseni teetti hyvin uskottavan jakson, jonka pitkään luulin olevan oikeastikin olemassa (että sellainen fanaatikko..)

 2. -E- kirjoitti:

  Frendit <3 Loistava sarja ja sitä seuratessa on tullut myös usein venyteltyä. Veljeltä lötyy kans koko tuotanto ja sitä olen joskus lainannut. Luulin silloin nähneeni kaikki jaksot, mutta yllättäin välistä olikin jäänyt muutama yksittäinen jakso. Mitä iloisia yllätyksiä 🙂

 3. Salla kirjoitti:

  Se on aivan ihana tapa päivän päätteeksi istahtaa nojatuoliin viltin alle ja katsoa jakso tai pari jotain sarjaa. Mulla on menossa toinen katselukierros Kotikatua. Paras TV-sarja! <3 Harmi vaan ettei sitä ole julkaistu kuin neljä tuotantokautta.

 4. hanna kirjoitti:

  pikajumpat rules. Eilen tein itekkin pt:n kanssa tabata treenin ja sängystä oli erittäin vaikeeta päästä tänään ylös :D. huhhuh. Frendit <3. Sää näytät kyllä jo todella hyvälle ottaen huomioon että muutama hetki sitten olet synnyttänyt. Wow.

  -hanna-
  http://laihdutusmatka2014.blogspot.fi/

  • jennie kirjoitti:

   Ooh, kävinkin lukasemassa että taisi olla rankat treenit (mutta tuolta kait sen joskus kuuluukin tuntua, erityisesti siis tykkäsin ilmaisusta että tuntui kahdelta viikolta :D). Ja kiitos – tsemppiä meistä itsekullekkin, siis myös sinulle. ja nainen, jösses sulla on kapea vyötärö! (Näin sitä aina huomaa ensimmäisenä ne asiat, joita itsellä ei ole..)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.