Hae
My Project Is Me

Opiskelijaelämää päivän ajan

Moikka,

Olen ollut jotenkin superkiireinen tällä viikolla ja kommentteihinne (kiitos niistä, aina yhtä mukava saada) on hieman venähtänyt. Samasta sysytä myös tämä teksti tulee olemaan lyhyttäkin lyhyempi sillä taas kohta mennään. Olen itseni ujuttanut eräälle aikuisopiston nörttikurssille täksi viikonlopuksi ja pitkä päivä tietokoneen edessä odottaa aiheenaan kuvankäsittely.

Kurssin alettua eilen, pääsinkin mukavasti muistelemaan opiskelijaelämän tuntua sillä erotuksella että opiskeluajankohta oli illalla ja työpäivä aamulla. Ihan tavallinen työpäivä ei kuitenkaan ollut kyseessä ja pääsin koulutuksen siivittämänä hotelliruoan pariin.

Hotellien aamiainen, sitä ei kyllä ehkä voita mikään – tai ainakaan harva asia. Kuten kuvasta näkyy niin iso kulhollinen maustamatonta luonnonjogurttia myslillä, hedelmillä ja siemenillä. Vesimelonia sekä sämpylä lisukkeineen.  Kuukauden päästä pääsee sitten laivalle taas nauttimaan vastaavanlaisesta herkuttelusta, ihanaa.

Lounaana oli lohta ja polentaa. Tässä alla oli myös alkupalakeittona bataatista ja mistälienee tehty makeantulinen herkku ja jälkiruokana marjarahkaa (hieman fiinimpänä versiona kuin omani tosin). En vain jotenkin kehdannut siinä sitten olla kuvaaassa kaikkia annoksia joten tyytyminen on tähän pääruoan kuvaan.

Kurssipäivän päätteeksi matka siis jatkui aikuisopiston kurssille ja jonkinmoinen eväshän se piti hankkia ettei nälkä pääse vaivamaan. Niinpä siis tutunnäköistä evästystä kaupan kautta. Tälle päivälle sensijaan ukaan lähtee oikeaa ruokaa salaatin kera, sillä kyseessä tosiaan on kokonainen päivä lounastauon kera.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.