Hae
My Project Is Me

Painonpudotusprojektin etenemisiä

Blogin äärellä ollaan perinteisen maanantaipostauksen parissa; On siis aika viikkopunnituksen ja katsoa miten se painonpudotusprojekti oikein etenee. Blogin puolella en olekaan painoani käsitellyt ainakaan kuukauteen mutta Instagramin puolella paljastin viikko sitten painavani 72,4kg.

Pienikin muutos tuntuu hyvältä

Kiloissa painoa on aika paljon pituuteeni (noin 162cm) nähden. En kuitenkaan tunne itseäni mitenkään erityisen isoksi, tukevaksi tai muutoinkaan huonoksi. En enää. On uskomatonta, miten paljon pienikin pudotus saa olotilassa aikaan, sillä aloittaessani viimeisimmän ryhtiliikkeeni oli oloni ihan toisenlainen. Painoa ei ole pudonnut tämän reilun kuukauden aikana kuin kilon verran mutta tuntuma on paljon suurempi. Kuten niin moneen otteeseen todettu, eivät kilot tosiaankaan kerro kaikkea ja jos pelkästään niitä kyttäisin, olisin varmasti lopettanut jo aikaa sitten.

Kuukauteen on mahtunut sekä painonlaskua että painonnousua, ihan riippuen siitä miten olen milloinkin sattunut liikkumaan tai syömään ennen vaa’alle astumista. Vaikka punnitsenkin itseni aina aamulla ennen syömistä tai juomista, saattaa edellispäivän tai jopa –päivien teot näkyä silti vaakalukemissa. Lukuihin ei siis voi tai kannata sokeasti luottaa mutta niitä voi käyttää hyväkseen. Pelkän painon lisäksi suosittelen myös tunnustelemaan omaa olotilaa ja jos mahdollista käyttämään apuna joko mittanauhaa tai vaikka vertailukuvia. Jos siis kokomuutosta kropassaan havittelee.

Olen löytänyt minulle sopivan liikunta- ja ruokarytmin

Sitten edelliskerran painopäivityksen, olen löytänyt itselleni melko sopivan liikuntarytmin. Käyn kolmesti viikolla salilla ja tämän lisäksi lenkkeilen vaihtelevia määriä joko kävellen tai hölkäten. Satunnaisesti saatan päätyä tekemään myös jotain muuta mutta se on tosiaan vain satunnaista. Viime viikolla kävin sekä Bodycombatissa että Bodybalancessa. Lauantaisin vietän aina lasten kanssa herkkupäivää. Ruokajuttuja ja päivän aterioita postailen edelleen IG-stoorien puolelle, jos en päivittäin niin useamman kerran viikossa kuitenkin mutta varsinaista ruokapäiväkirjaa en ole enää muutamaan viikkoon pitänyt. painonpudotusprojekti

 

miten se painonpudotusprojekti etenee

Viime viikosta ei mitään erityisempää kerrottavaa ole.  Ruokana on ollut normaalia kotiruokaa; Olen tehnyt mainitut kolme salitreeniä sekä poikkeuksellisesti tuon muutaman ohjatun tunnin mutta en yhtään hölkkälenkkiä. Kävelemässä sensijaan kävin ainakin sunnuntaina.  Näillä teoilla saatiin vaakaan päivän lukemaksi tasan 72,00kg. Pudotusta on siis 400g edellisviikkoon nähden ja voidaan sanoa että painonpudotusprojekti etenee.

painonpudotusprojekti

ps. Huomasitteko että päivitiin bannerin lisäksi myös esittelytekstin (myös pidemmän version) JA lisäsin bannerin alle myös lisäsivuja, mistä yhteen on koottu myös minua koskevia lehtiartikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.