Hae
My Project Is Me

Kevään ykkösjuttu

Moi,

Tennarit taitavat olla tämän kevään ykköstrendi mitä kenkiin tulee ja minullehan tämä passaa paremmin kuin hyvin. Tällainen tennarityttö ja kävelijätyyppikun olen. Todellisilla tyylituntijoilla taitaa olla jalassaan puhtaan valkoiset versiot vaan minä en voinut vastustaa näitä karkinomaisia ihanuuksia kun ne kaupan hyllyllä näin.

IMG_3564

IMG_3566

Kyseessä on Adidas Neo-malliston vapaa-ajan tennarit ja kehtaanko myöntääkään, lastenosastolta. Siinä että on tällainen tappi kuin minä, on omat etunsa sillä jalankokokin on sellainen että myös lastenmalleista saattaa tehdä toisinaan hyviä löytöjä – kuten nyt. Lasten kengissä hinta on usein huokeampi kuin aikuisten vastaavissa malleissa, eivätkä nämä muistaakseni maksaneet kuin 29,90€ (ellei jopa vähemmän).

IMG_3633

IMG_3625

IMG_3592

IMG_3574

4 kommenttia

  1. Linda kirjoitti:

    Oo, ihanat kengät ja tosi edullisesti löysit!

  2. Emmi kirjoitti:

    Sievät kengät!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.