Hae
My Project Is Me

Lisätilaa vaatekaappiin

Minulla on ongelma, joka varmasti on tuttu jokaiselle: Vaatekaappi on täynnä vaatteita mutta mitään päällepantavaa ei silti löydy. Varsinaisesti en osaa vastata siihen että miten vaatekaapin saisi täytettyä vain sellaisilla vaihtoehdoilla, joita tahtoisi käyttää kilvan mutta yksi asia on kuitenkin varma: Jos se on sekaisin, ei sieltä ainakaan löydä yhtään mitään. Lisätilaa ja järjestystä on kuitenkin helppo saada, vaikkei luopuisi yhdestäkään vaatekappaleesta.

PicMonkey Collage

P1120139

P1120140

Pujottamalla useamman henkarin toisiinsa metallitölkin klipsillä, saat kerrostettua vaatteet siististi ja käytännöllisesti. Samalla saat hyötykäytettyä vaaterekillisen kaapin tyhjän tilan, joka muutoin ehkä jäisi käyttämättä. Vastaavanlaisia klipsejä myydään ihan markkinoilla mutta tässä ilmainen DIY-vaihtoehto meille kaikille sentinvenyttäjille.

4 kommenttia

  1. Helzu kirjoitti:

    Hyvä idea 😉

  2. InnoCover kirjoitti:

    Kiitti huipusta klipsi-ideasta – johan alkoi kaappeihin tilaa löytymään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.