Hae
My Project Is Me

Kymmenen kiloa pois hetkessä

Moi,

En tiedä oliko tämä joku vinkki mutta meille oli ilmaantunut kotiin päivän aikana tällainen kapistus.

kuva 1(1)

kuva 4

Kyseessä on siis painoliivi, Gymstickin mallistoa. Tämäntyyppisiä painoliivejä on näkynyt muun muassa Suurimmassa pudottajassa, jossa kadonneet kilot on jossain haasteessa puettu kisaajien ylle. Painoa tällä meidän liivillä on kymmenen kiloa, ja se ilmeisesti on painavin kyseisen valmistajan valikoimassa. Liivi ei todellisuudessa ole minua varten mutten millään malttanut olla kokeilematta sitä päälleni. Yllättävän tukeva, eikä lainkaan painoa hartioilla, joka oli ehkä vieläkin suurempi yllätys. Hienoinen hinku iski lähteä kokeilemaan jotain treeniä painoliivi yllä, jotta tietäisin miltä olo tuntuisi kymmenen lisäkilon kanssa. Tyydyin kokeilemaan leukoja kotona ja vaivainen yksi niitä meni ja voin käsi sydämellä sanoa että yhtään enempään en olisi pystynyt. Kylläpä olo keveni sekunneissa liivin riisuttuani 🙂

kuva 2(1)

kuva 3(1)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.