Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Hyvät treenivaatteet

Kaupallinen yhteistyö: Gazoz

*Yhteistyössä Gazoz*

Moi,

Hyvällä treenivaatteella on minusta muutama tärkeä ominaisuus, jotka minun viimeaikaisissa hankinnoissa olen pyrkinyt yhdistämään. Jokin aika sitten kirjoitinkin treenivaatekaappini evoluutiosta ja nyt syvennytään samaiseen aiheeseen nykyisen sisällön mukaisesti.

Hyvissä treenivaatteissa on mukava olla.

Vaikka treenivaatteet (ainakin itsellä) ovat useimmiten melkoisia makkarankuoria, niin viihdyn niissä harvinaisen hyvin. Itseasiassa kotiverkkarien lisäksi treenivaatteet ovat ehkä tämänhetkisiä lempivaatteitani sillä niiden saumat tai napit/vetoketjut (eihän niitä edes ole) eivät purista tai paina mistään. Vaatteet joustavat hyvin kropan liikkeiden mukana ja tarjoavat tukea sopivista paikoista.

kuvaa

kuva(2)

Hyvät treenivaatteet piristävät mieltä.

Ihan samalla tavalla kuin mikä tahansa muukin uusi vaate, niiden täytyy tuoda kantajalleen jonkinlaista iloa. Itse olen huomannut että värit, tietynlaiset tehosteet ja leikkaukset saattavat korostaa atleettista vartaloa imartelevasti. Aina kun kaapissa on jotain uutta, sitä tekisi heti mieli käyttää.

kuva(7)

Hyvissä treenivaatteissa huomaat hikoilleesi vasta riisuttuasi ne.

Treenivaatteet ovat siis teknistä materiaalia, jotta treenaaminen olisi mahdollisimman miellyttävää kun hikiset kamat eivät liimaudu ihoa vasten (tai ainakaan tunnu siltä). Sama materiaali toki tarkoittaa samalla myös sitä että ne kuivuvat nopeasti vaikkapa pesun jälkeen. Kangas saa minusta olla usein melko napakkaa ja luonnollisesi sellaista ettei siitä näy läpi. Voin nimittäin sanoa että kerran menivät pasmat sekaisin kun minulle huikattiin kyykkyjä tehdessä että alushousujeni kuviointi näkyi kyykätessä.

kuva(10)

 

Kaikki kolme ominaisuutta yhdistyvät esimerkiksi kuvissa näkyvissä Gazozin treenivaatteissa. Ne ovat miellyttävät päällä, ne piristävät mieltä (ja treeniä) ja huomaan niiden olevan hiestä märät vasta pukuhuoneessa kun riisun ne. Paidasta on tällä hetkellä voimassa äärettömän hyvä tarjous, -50% (14,90€) eli laatu ei todellakaan ole hinnalla pilattu. Parhaimmalta paita näyttää tietysti housuihin yhdistettynä, jolloin nuo mukavat leikkaukset ja värit leikittelevät hauskasti keskenään. Housut 59,90€. Kokoluokka vastaa hyvin mainittua, eli itse pääasiassa S-kokoa käyttävänä, valitsin treenivaatteiksenikin S-koon.

kuva(8) kuva(6) kuva(5)

Paita: Gazoz by Louco, Housut:Gazoz by Louco

Se mitä kuvissa ei näy, ovat Gazozin malliston salihanskat (19,90€), joita olisin tänään kaivannut niiden pehmustetun kämmenpuolen vuoksi erityisen paljon. Koko kämmen on siis pehmustettu, jolloin vältetään turha nirhautuminen missä tahansa liikkeessä. Lisäksi valkoinen nahka ei varmasti tule tekemään samaa kuin nykyiset mustat, eli värjäämään. Valitettavasti kiireessä, nämä hanskat jäivät pakkaamatta treenikassiin mukaan mutta onneksi kertoja on vielä edessä. Näistä koko on XS.

kuva 1 kuva 2 kuva 3

Kaikki mainitut tuotteet ovat tilattavissa siis Gazozin verkkokaupasta, osoitteesta www.gazoz.fi. Lisäksi heiltä löytyy merkin omat cocept Storet ja valtuutetut jälleenmyjät usealta paikkakunnalta ympäri Suomen. Merkkeinä paitsi Gazoz by Louco myös muunmuassa Six Deuce, Brasil Sul ja Rush Couture. Alla olevat kuvat kuvakaappauksia Gazozin nettisivuilta

Gazoz_1 Gazoz_3 Gazoz_2

Huom! Sisältää yhteistyötä Gazozin kanssa

Kaupallinen yhteistyö: Gazoz

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.