Hae
My Project Is Me

Viikkolukua vieraalla vaa’alla

Moi,

Kuten kerrottu niin oman kodin sijaan olemme täällä Heinolassa. Vaikka viikkolukema siis tulisi mitata vakioidusti samalla vaa’alla niin nyt on luvassa mittailua toisin. Kulunut viikko oli minusta jälleen kokolailla onnistunut ja se alkoi ehkä tehokkaimmin koskaan, ainakin mitä liikkumisiin tulee. Tiistaina oli perinteisempi päivä sisältäen pallojumpan ja keskiviikkona käytiin juoksemassa mutta kotijumpat jäivät välistä oman päiväajan puuttuessa. Torstaina tuli tahaton jumppavapaapäivä mutta perjantaina vielä ennen lähtöä ehti hyvin vartin superjumppaan. Ja jos joku ei muista, oli perjantai melko hiostava päivä ja voin sanoa että tuli hiki!

Täällä oloaikana on liikkumiset rajoittuneet enemmän käpöttelyyn jonka lisäksi olen ihan tietoisesti pyrkinyt venyttelemään. Olen taas kertaalleen todennut tämän seikan nimittäin jäävän helposti huomioimatta ja näin en halua olla. Minun kroppaani uhkaa piakkoin näkkileivän notkeus ja sitähän en tavoittele. Niinpä siis ihan kehonhuollon että ehkä joskus taas suurempien liikkuvuustavoitteiden myötä, venyttelylle on vain varattava oma aikansa.

Ruokavalionkin puolesta tämä Heinolan visiitti toi hieman poikkeuksia mutta kuten joskus sanottu, on painonhallinta loppupeleissä sopeutumista. Olen kuitenkin täällä ihan perusruan äärellä, vaikka se minulle tarkoittaisikin sitä etten ihan itse vastaa jokaisesta ateriasta. Peruspilarit rahkoineen ovat kuitenkin seuranneet minua myös tänne.

 IMG_9132 IMG_9136 IMG_9138 IMG_9144

Herkuttelusta sensijaan niin torstaista sellainen muodostui. Tuohon päivään ajoittui hodariherkut ja muutama karkki. Lisäksi päivän ollessa muutoinkin vähintään subtrooppinen kävimme myös jäätelöostoksilla ulkoilun tuoksinassa. Kyllä oli hyvää, siis Amppari kesähelteellä, jonka nautin enemmän kuin hyvällä omatunnolla ajatellen että kesä on vain kerran vuodessa ja minä en ole hetkeen jäätelöä ostanut.

WP_20130808_004 WP_20130808_011

Heinola on tarjonnut myös herkkupuoltaan ja olenko minä kieltäytynyt? Kyllä ja ei. Olen kieltäytynyt ehkä siinä mielessä etten ole syönyt ihan kaikkea mitä mieleni tekisi tai ainakaan ihan niin paljoa mutta kuten tästä siis voi päätellä niin herkuttelua on viikonloppuun mahtunut.

IMG_9141

Vieraalla vaa-alla luku on kuitenkin 59,5kg, eli +100g. Ei ehkä pitäisi olla tyytyväinen plussaan mutta kotivaaka näytti ennen lähtöä 59,1kg ja syömisen tuoksinassa voinee olla että pientä plussailua tapahtuu. Kotiin on tarkitus kuitenkin palata tänään ja sitä myöten myös arkeen. Mikähän siinäkin on että kun siirtyy kotiympäristöstä muualle ja tekee ihan muita juttuja kuin niitä mihin on täysin rutinoitunut, muuttuu homma haastavammaksi? Onko se vain tahdittomuutta? Vai onko se merkki siitä että jotain on vielä oppimatta? Yhtäkaikki, tyytyväinen olen silti sillä ihan tietoisesti olen ollut höllempi tämän viikonlopun ja paluu arkeen odottaa.

IMG_9161

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.