Hae
My Project Is Me

Lihomisen ilot

Sanonnankin mukaan lihavat on lepposia ja ajattelin nyt listata muutaman ihan varteenotettavan positiivisen ajatuksen pienestä pyöreydestä.

 

Säästät selvää rahaa

Lihoneen kropan kanssa ei tee nimittäin juurikaan mieli lähteä shoppailemaan uusia vaatteita, vaikka sellaisia ehkä kaipaisitkin. Ja jos kuitenkin vaateostoksille päädyt, niin hyvin harva vaatekappale on sellainen jonka kaappiin kelpuuttaa – läheskään kaikki kun eivät istu päälle ihan samalla tavalla kuin mainosmallilla. Eikä asiaa muuten auta yhtään se että erilaiset lyhyen malliset paidat ovat edelleen trendikkäitä.

 

Ei turvota

Jos satuitkin syömään vähän enemmän kuin tarpeeksi laivan seisovassa pöydässä niin ei hätää, se ei onneki näy ulospäin millään lailla. Kun kroppa on pyöreässä kunnossa muutenkin, ei pieni ylensyönti näy yhtään missän ja voit siis aivan huoletta syödä niin paljon kuin napa vetää.

 

Saat keskittyö olennaiseen

Kun et ole liian timmissä kunnossa saat esimerkiksi treenatessasi keskittyä olennaiseen kun kukaan ei ole kyselemässä treenivinkkejä. Muutoinkin saat olla suhteellisen rauhassa sillä esimerkiksi hiljainen sääntö on ettei lihavaa saa nimittää lihavaksi. Liian treenattua tai hoikkaa ihmistä sensijaan saa kutsua juuri sellaiseksi kuin haluaa.

 

Olet leppoisa

Jos et ole lihonut sirauden johdosta, olet todennäköisesti vain syönyt enemmän ja liikkunut vähemmän. Ja jos olet liikkunut vähemmän, on sinulla ollut aikaa kaikkeen muuhun vastaavanverran eli todennäköisesti olet tehnyt jotain vähintään yhtä hauskaa tuona aikana kuin treenaminen. Ja mitä syömiseen tulee, olet selkästi syönyt enemmän kuin tarpeeksi – ehkä myös niitä herkkuja eli ei ole ihme että lihavia kutsutaan leppoisiksi. Voivathan he tehdä tasantarkkaan juuri sitä mitä haluavat.

IMG_6594

Pieni ja pyöreä suosittelee: ole positiivinen (äläkä ota tätä tekstiä liian vakavasti)

 

12 kommenttia

 1. Mirva kirjoitti:

  Hyvin keksitty postaus, tämmöisiä eri näkökulmasta kirjoitettuja postauksia on välillä piristävää lukea!! 🙂

 2. Jaana kirjoitti:

  Piristävä, hauska teksti! 😀

 3. Eve kirjoitti:

  Hah! 😀 hyvä teksti!

 4. TiinaFitfatmama kirjoitti:

  Hehe hyvä postaus 😀

 5. Lisa kirjoitti:

  Hihi, tää pisti hymyilemään ja piristi kummasti mun pienellä läskiahdistuksella alkanutta päivää 🙂 Huumorilla selviää useimmista asioista!

 6. LottaH kirjoitti:

  Loistava kirjoitus, joka sai tämän läskikriiseilijän hymyilemään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.