Hae
My Project Is Me

Tallinnan tuliaiset

Moikka,


Pakkohan se on jatkaa siitä mihin eilen jäätiin, eli mistä se Tallinan matka sitten koostuikaan. Ihan ensimmäisenä täytyy todeta että vapaapäivät ovat selkeästi peruspäiviä rankempia, olin nimittäin kotiinpäin tultaessa niin väsynyt että nukahdin, tai no ehkä sentään vain torkahdin, laivan kahvilassa 😀 Omaksi puolustuksekseni täytyy kyllä todeta että olen aina ollut hyvä nukkumaan esim. autossa jota olosuhteet muistuttivat melkoisesti. Aurinko lämmitti mukavasti ikkunan läpi ja laivan ilmastointi humisi rauhoittavalla sävyllä… zzzz..

Niin kuin siis todettu kävin kampaajalla enkä oikein edes tiennyt mitä halusin muuta kuin vähän freesata nykyolemusta. Olin alun perin ihan varma että haluan leikkauttaa ”koulutyttöotsiksen” mutta ihan viimepäivinä olen jostain syystä viihtynyt sivuheitossani sen verta hyvin että aloin epäilemään koko ajatusta.  Tätä pohdiskelin vielä kovasti kampaajallakin kunnes hän, ja koko muu henkilökunta totesivat lopuksi että kieltäytyvät leikkaamasta moista ja keksivät niin monta pätevää selitystä että jätin sen suosiolla. Hieman tuota otsaosiota kuitenkin siistittiin ja jos nyt alkaa harmittamaan niin saahan sen aina napsaistua aika nopeasti ihan täällä koto-Suomessakin.

Kuvassa ei ehkä ihan tarkkaan käy väri ilmi mutta vaaleilla raidoilla mentiin taas ja nyt voisin melkein väittää olevani vaaleatukkainen. Yleisilme tosiaan vaaleni ja kirkastui melkoisesti. Mallikaan ei nyt sitten muuttunut lainkaan, latvoista vain vähän lyhennettiin. Kesällä tämä tällainen ”malliton” versio on kuitenkin melko helppo ja huoleton. Kampaajahan oli minulle entuudestaan täysin tuntematon, Ilusalong Mariness. Henkilökunta puhui hyvää suomea ja olivat muutoinkin mukavia ja ystävällisiä.

Ehdin pikaisesti käydä myös vaatekauppojen puolella ja Bershkasta tein ihan täydellisen löydön kun vihdoinkin ostin farkut! Täydelliset, tummansiniset farkut eivät edes kustantaneet kuin 19,90€.  
miten tuo reisiosio näyttää kuvassa toooosi isolta? Yritetään saada kuva vielä näistä jalassa


Ja koska jotakuta kuitenkin kiinnostaa niin päivän ateriasaldo näytti suurin piirtein tältä:

n.6.00 maitorahkaa, leseitä, mehukeittoa

n.8.30 nutrilett-patukka (mukaan pakattu)

n.11.30 pieni kanasalaatti (Tallinnassa)

n.15.00 banaani (mukaan pakattu)

n.15.30 jäätelö (eskimon kaltainen)

n.16.30 fetasalaatti (laivalla)

naposteltuna 100g kuivattua ananasta
Pieni lounassalaattini


Tietämättä nyt ihan tarkalleen paljonko salaateissa tai jäätelössä on kaloreita niin pikaisesti laskin päivän saldon olevan n. 1600-1800kcal. Tuota fetaa oli salaatissa nimittäin sen verta paljon että osa jäi jopa syömättä eli ei varmaan ihan kevyt ollut 😀  Niin ja mukana kulki vesipuollo ja muutaman toki ostinkin ja vettä tuli matkan aikana juotua n. 1,5l. Vähän suuremmalla suunnittelulla olisi ehkä selvitty ilman napostelu hedelmiä tai kesäjäätelöä mutta olen silti hyvin tyytyväinen toimimisiini vallitsevassa poikkeustilassa. Kyllä sitä vain voi tehdä järkeviä valintoja myös arjen ulkopuolella.

4 kommenttia

  1. milia kirjoitti:

    Kyllä se mielestäni on ihan sallittua syödä jäätelö aina silloin tällöin, varsinkin näin kesällä, ja tuleehan tuolla tallinnassa varmasti sen verran käveltyä, että senkin puolesta soisi naatiskella vähän 😉

  2. Mimmu kirjoitti:

    Blondi susta sitten tosiaan tuli! Kaunis luonnollinen sävy 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.