Hae
My Project Is Me

Mitä fitnessbileissä tapahtuu?

Olette ehkä huomanneet että viimelauantaisessa juhlahumussa tarjolla oli myös terveellisiä elämäntapoja noudattavien tyttöjen kesäkarkelot, jotka eivät järjestäjistään huolimatta olleet niin kovin fit. Mediavaikuttajina, joista osa meistä paikallolijoista on sitä isosti, on hienoa että myös tällainen puoli nostetaan esiin. Ei tavallinen elämä ole ikuisia tiukkoja ruokarajoituksia dieetin puitteissa tai täydellisen ateriakokonaisuuden kokoamista. Ilman ruoan punnitsemistakin voi pärjätä ja satunnainen lasillinen kuohuvaa tai kourallinen karkkeja ei tunnu järkevässä kokonaisuudessa missään. Jos joku siis miettii että mitä tällaista terveellistä eämäntapaa noudattavat bloggaajat tarjoavat juhlissaan niin ihan sitä samaa kuin muutkin: kanasalaattia, leipää ja levitteitä, karkkia, suklaata, sipsejä sekä ehkä hieman yleisimmistä juhlista poiketen Foodinin sponsoroimana taivaallista suklaamoussekakkua.

IMG_5498 IMG_5507 P1040011 foodin

Puhkaisen myös toisen fitnesskuplan kun julkistan että juhliin kuului myös alkoholia. Iltaan kuului siis nauttimista hyvästä seurasta, ruoasta sekä juomasta – tässä nimenomaisessa järjestyksessä. Alkuiltaa vietettiin Gellan kalustetussa asunnossa, jonka Sara oli meille järjestänyt. Loppuillasta, tai oikeastaan jo aika ajoissa, siirryttiin jatkamaan iltaa Ravintola Teatteriin.

P1040009 IMG_5511 IMG_5515

Mistä tällaisissa fitnesskemuissa sitten puhutaan? Ihan kaikesta ja yllättävän vähän kirjoittajiensa blogiaiheista. Toki, jokaiselle tämän ollessa jonkinasteinen intohimo niin myös treenaamisesta ja ravinnosta tuli jokunen kuttu läpikäytyä mutta kyllä ne aiheet olivat pääosin ihan muualla. Elämää on siis tämän fitnesskuplan ulkopuolella ja mukaan mahtuivat aihealueet aina lapsista ja häidenjärjestämisestä yrittäjyyteen kuin korkkareilla kävelemisen tuskaan ja rispienpidennyksiin.

Instagramista löytyy kuvia illantapahtumista hashtagilla #tyttöjenkesäkarkelot, jonne ihan tietoisesti lisäsin muutamia kuvia varsinaisen juhlimisenkin keskeltä. En halua kannustaa ketään juhlimaan railakkaasti mutta toivon että voin  (tai voimme) auttaa ymmärtämään ettei satunnainen tuulettuminen, tai ruokavaliosta poikkeaminen, ole mikään synti.

tyttöjenkesäkarkelot

Tunnistatko kaikki paikallaolijat?

2 kommenttia

  1. sarppuli kirjoitti:

    Kolmea en tunnistanut! Hahahaaa apua luenko liikaa blogeja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *